Ралф побойникът – общ работник във фабрика за млечни продукти

При пристигането си в Слънчев бряг, чужденецът вече бил пиян
256
Ралф побойникът – общ работник във фабрика за млечни продукти
Снимка: Facebook

53-годишният швед Ралф Гьорг Сундберг, който ритна без причина камериерка в хотел в Слънчев бряг,  е общ работник във фабрика за млечни продукти.

Той е със средно образование, а адресната му регистрация е в град Бисгордън, съобщи "24 часа".

Още по темата

Вече е установено, че при пристигането си в Слънчев бряг, чужденецът е бил пиян.

В хода на разследването са събрани данни, че той е употребил голямо количество алкохол по време на пътуването си към България.

Ралф и брат му, с който пристигнали у нас, пътували часове наред с влак, за да стигнат до летище, от което излетели към България.

Тъй като при първоначалното му задържане на 4 юни чужденецът е отказал да му бъде взета кръвна проба за алкохол, ще бъде назначена експертиза, при която по специална методика да се изчисли количеството алкохол в кръвта на задържания по време на деянието, казаха от прокуратурата.

Срещу 53-годишният летовник е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда при хулигански подбуди, за което законът предвижда до 3 г. лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
9
 
3
 
! Отговори
до 55 преди 6 години
Тя някоко пъти предния ден му е предлагала услуга с език, но той категорично е отзазал. Въпреки това дъртата ром-ка, назначена незнайно по какви критерии за камериерка е продължавала да упорства.
54
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Налагаше ми се да ходя командировки няколко години до Сл.Бряг. Да не преувелича но над 95% от чуждестранните туристи в прехваления курорт за от някакви английски гета и най- пропадналите места от други държави. Нормален човек не би отишъл там ( Дори само за забавление.) - Там е за ИЗВРАЩЕНИЕ - Пиене - Е-таковане- и Друсане до безобразие. Който иска да се направи мармалад за там е. Само *** и *** - другите са персонал по хотели и заведения и командировани или някакъв вид работници
53
2
 
15
 
! Отговори
селянин-овчар преди 6 години
Ралф е абсолютен селянин-овчар те само такива идват у нас , един богаташ няма само бедни чужденци и дори на Социални помощи , да проверят дали не е лежал вече в Затвора в Швеция
52
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам думи..значи шведите одобряват това, че я е наритал в главата, защото го напсувала? Евроатлантически ценности, баце...морални устои и джентълменство. К'во си говориш!Всички сте за Калашник, бе сорросоидни изтрещяли ***!
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 54Точно това писах и аз долу , че неможе да се правят полотипески или туристически скандали, защото не е ясно всичко . Когато мине разследването , ще се разбере. Ето че в тяхната преса се изкарва , че България краде пари ...Ама това ще го чуе цяла Европа .Ама от такива примата , като тоя дето псува ...лесно можем да паднем в туристическа клопка .
50
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дали са го давали по шведската телевизия, да си видят *** шведите
49
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е гледал как вицепремиера малтретира жени на границата, решил е, че това е нормално за българия и си е помислил, че и на него ще му ръкопляскат за това. С такъв вицепремиерски пример това ни чака. Свиквайте.
48
2
 
19
 
! Отговори
А този РАГИН преди 6 години
да подаде ОСТАВКА! Тревожи се за шведа, а не за УНИЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРКА! Рагин българин ли е???Колкото за ПСУВНЯТА, КАК общият работник от Швеция е разбрал ПСУВНЯ на БЪЛГАРСКИ?? Аз съм филолог, но като не зная шведски ТРУДНО ще разбера, ако ме напсува някоя камериерка в шведски хотел.ЛЪЖИ< ПРОСТОТИЯ и ТУРИЗЪМ.
47
1
 
16
 
! Отговори
j преди 6 години
До Анонимен 51Щом се чувства обиден от псувня, отива и подава сигнал в полицията и я съди. Никой няма право да рита в главата. Хайде стига сте омаловажавали случая! Напълни се с ***, на които явно им се плаща, за да потулят и омаловажат нещата. Пробвайте се да отидете в друга държава, там да ви напсува жена и вие после да я ритнете с все сила в главата и то докато се е навела. Гарантирам ви, че живи няма да се измъкнете. Просто ще изчезнете и близките ви има да ви търсят по телевизиите.
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 51 В шведската преса що не казаха, че тоя швед се спира до нея и започва да й говори нещо докато тя чисти пода? М?Какво ли й е казал преди това за да го е напсувала? М? Кажи ***?
45
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вечерта преди случката от стаята на шведа са откраднати златен часовник, скъп спомен от баща му и 3 400 евро, парите които е отделил за почивката си на Слънчака.Именно това е поводът за случката с ритника. Според него точно възрастната камериерка му е откраднала часовника и парите докато е чистила.Неопровержим факт е че в БГ хотелите се краде много. На Запад това е изключено да се случи.
44
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 52Там е работата че аз с простолюдието не се срещам. За мен ти си като шведа и без да си пил. ***.
43
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дали не е опит за убийство, и само заради това, че е бил кьоркютук пиян е нанесъл "лека телесна повреда". Дали всичко не е етническа омраза към българите? С такива туристи /прошляци в родината си/ ли ще се съобразяваме за да "пазим" реномето на България като туристическа дестинация? Никаква милост и никакви дипломатически ходатайства не бива да се допускат в случая. Затвор, и то в български.
42
7
 
7
 
! Отговори
до 42 преди 6 години
Взе ми думите от устата. Точно идентичен случай с този, когато ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ преби по особено брутален и циничен начин възрастна жена, само защото била туркиня.Не виждам тази българска бабичка, центрована от шведа с какво е повече от битата от Винкела туркиня.Тогава се надпреварвахте да го поздравявате по форумите.Но не забравяйте че всичко се връща.Освен това в Европа българин е синоним на роб и овца. Може би и за това шведът си е позволил изпълнението. Да си начеше крастата.
41
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя па интой бай Тошо сънува...Още хахахаххахахах умрели пенсии.
40
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 41 Оллиогофрен, аз досега не съм виждал пиян човек или какъвто и да е където и да е да удря жена която е застанала на колене и чисти под с крак в главата. Ще ти откъсна надрусаната кратуна, бе. Осъзнаваш ли какви глупости пишеш?
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Тошо беше лош, ама ако беше бай Тошо, това шведско *** вече щеше да храни прасетата в Белене...
38
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
37 Този даже не е пиян. Ако е пиян щеше да залита по коридора. Този да е ударил най-много 2 уискита сутринта. Напълно си е в кондиция. не го оправдавай, ***!
37
16
 
2
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Вицепремиера рита и блъска възрастни жени а вие мълчите. Един турист малко подпийнал и блъскал някаква която го е обидила и ревете. Ралф ще остави свежа валута достатъчна за една годишна пенсия на някой комунист. Оставете го човека да си допие.
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 39А бе ти отиди пред някоя дискотека ...И ще видиш дали никой не удря никой :) Аре кво ми пишете тука ... къщовници. На кой свят живеете изобщо.