Съдът остави Перата в ареста

Магистратите прецениха, че има опасност той да извърши друго престъпление
58
Съдът остави Перата в ареста
Снимка: БТА

Районният съд в Асеновград остави в ареста с най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" Петър Низамов - Перата. Срещу него са повдигнати обвинения за хулиганство и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.

Още по темата
Като мотиви за решението си магистратите посочиха, че от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение, че Низамов е извършил престъплението, в което е обвинен. Освен това съдът прецени, че има опасност обвиняемият да извърши и друго престъпление.

Определението не е окончателно и подлежи на протест и обжалване пред Окръжния съд в Пловдив на 13 юли.

Според прокуратурата деянието е извършено на 2 юли в Асеновград, по време на протест, в който са се включили около 5000 души. 31-годишният Петър Низамов заснел с мобилния си телефон конфликт, станал по време на протеста. Без да бъде провокиран, той се насочил към телевизионен оператор, с когото не се познавали, и му нанесъл удар в дясното око.

Установено е още, че обвиняемият е отправил и множество обидни думи към оператора. Инцидентът бил прекратен след намесата на полицейски служители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
4
 
! Отговори
До 24 преди 6 години
Ами светни ни нещо повече, например 30 евра или в долари? Или пък защо не в лв, не са малко. Иначе отиваш към порнографските жълтини
20
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази гнидa e специалист по провокации на хранилка при Шopoc.
19
13
 
16
 
! Отговори
Свобода преди 6 години
Свобода за Перата. Пуснаха мингняните а го задържат него.Е бати и съдята ненормален, защитавайте още *** но да не пропищите един ден.Свобода за Перата!
18
3
 
21
 
! Отговори
Не бива така! преди 6 години
Съдът изобщо не си дава сметка, че Перата е потенциален премиер на България. Освен , ако Динко Вълев не го изпревари. Не се майтапя. Никой преди 10 години не можеше да си представи, че пазачът на паркинга на бай Миле пред хотел "Славия" ще бъде избиран три пъти за премиер. Но това е факт.
17
5
 
22
 
! Отговори
смях преди 6 години
Перата е криминален тип арестуван и друг път тва лие националния герой мерси от такива герои
16
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще падържат малко copocoиднaта oтpeпкa (спец по провокации) и ще си го пуснат по живо по здраво и така...
15
9
 
9
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Дано не ти се наложи някой да те брани от с ***, защото само хора като него биха ти помогнали, а останалите коментатори като теб самият ще те гледат с безразличие както онези хора на спирката в Бургас гледаха как млад мъж бие Стара жена.
14
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
така трябва- да стои където му е мястото. за тези които си мислят, че перата е герой, да се запознаят с биографията му - квартално бандитче, авер на рижите, общо взето, един наркоман, който иска да бъде гангстер..сега е национална звезда.добре правят, че искат да се отърват от него, няма да му еиждаме муттрата известно време по телевизията. пожелавам и на динко същото. той не е по различен от перата.
13
7
 
13
 
! Отговори
Еха преди 6 години
От пет хиляди човека само Перата удря.Тц ТЦ ТЦ ...Какво ни занимавате с един мързел при това арогантен и доста агресивен.Каквото е търсел ,това си и намерил.
12
6
 
11
 
! Отговори
Призраци преди 6 години
Колко комплексираният трябва да си да сравняваш този човек с обикновен гамен или страхливец?Ами попопрочетете малко за човека, който сам скочи и понаби легионер от фр.легион - арменец от Бургас и 5-6 негови приятели, още когато беше 17-18 годишен! Не е похвално но е факт.Както е факт че от година две персоната се доказва със действията си за благото на България, докато вие мишки, какво правите?Само питам
11
3
 
10
 
! Отговори
смях преди 6 години
чак па от тея да се *** пьлен смях цял Ямбол го знае къв *** е Динко големия герой
10
12
 
10
 
! Отговори
БЯЛ ВЪЛК преди 6 години
За Перата и Динко не мога да кажа нищо добро или лошо защото не ги познавам, но тука под мен ги хейтват, но ако ги видят на живо ще се на,*** и едва ли ще им кажат дори и нещо.... смешници сте...
9
6
 
12
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Грехът му е, че е понатупал оператор на БТВ, нарочно. Всъщност, това от наша гледна точка е народно дело. БТВ сее тотален антибългаризъм във всички свои предавания или го внушава. Символ на слугинаж. А слугите са най-злобни, шъ знайте.
8
7
 
13
 
! Отговори
Тигъра преди 6 години
Сега и ония селски циркаджия Динко можете да награбите, че много е започнал да се мутрее из Ямбол.
7
9
 
12
 
! Отговори
Перата е т**ак преди 6 години
тоя Перата и Динко са пълни смешници
6
11
 
13
 
! Отговори
Sundown преди 6 години
Не го пускайте,този е опасен за обществото с агресията,която сее.
5
1
 
8
 
! Отговори
Kakvo e деградация преди 6 години
Няма да повярвате обаче една служителка се напика в кабинета си пред колежките и в Рaй.съд до президентството не знам дали е нарочно ама беше гнусно при условие че има тоалетни! :DDD
4
20
 
19
 
! Отговори
ЧОРАП преди 6 години
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ПЕРАТА !
3
8
 
23
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 6 години
САМО КАТО МУ ВИДИТЕ СНИМКАТА И ВИ СТАВА ЯСНО КАКВО **НО Е !ДАНО СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ПОСЕГНЕ НА НЯКОЙ С КОСМАТИ ГЪРДИ КАТО МЕНЕ !
2
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте правели някакви нискокачествени материали известни! Мутреещи хулигани в България колкото искаш!