Кой наръга и уби Никол в асансьора? Мистерия!

Задържаният 15-годишен Иван: Убиецът е по-голямо момче с маска!
29 сеп 2017 09:37,
30
Кой наръга и уби Никол в асансьора? Мистерия!
Снимка: Facebook

40 дни след жестокото убийство на малката Никол в асансьор в бл. 108 в бургаския к-с "Меден рудник" остава мистерия какво са правили двете деца точно в този блок.

Още по темата

Майката на момичето Мими Йончева заяви за БургасИНФО, че все още не е виждала чатовете на дъщеря си в социалната мрежа с предполагаемия убиец.

Жената и нейни близки се събраха на гроба на момичето, за да отбележат 40 дни от смъртта на Никол.

През това време задържаният за престъплението 15-годишен Иван все още е в ареста и продължава да твърди, че е невинен.

"Не съм виновен, убиецът на Никол е по-голямо момче с маска. Аз го видях, но той ме заплаши, че ще убие семейството ми". Тези думи Иван е казал ма майка си.

Според нея на фаталния 20-ти август той не е прекрачвал прага на бл. 108, а през цялото време си е играл пред вкъщи, като децата разказвали, че въпросното момче с маска се е приближило към неговия блок – 96.

"Иван ми се обади по телефона от ареста и ми каза: "Чакам да ме пуснат”. Това му бяха думичките. Вчера са му взели пръстови отпечатъци и са му направили снимка, но не знаем защо. Той казва, че не убиецът, че е друг. Нищо не знаем за делото, в неведение сме", каза още майката на Иван – Донка.

11-годишната Никол бе убита на 20 август. Тялото й бе открито в асансьор в "Меден рудник".

Момичето е било умъртвено с един удар с кухненски нож, като острието е засегнало сънната артерия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
13
 
! Отговори
Я гледай преди 6 години
Нова теория.Убиеца с маска е взел кухненския нож от доброто момче , мушнал момичето , върнал ножа и казал: Блогодаря. А момчето: Няма защо.
22
6
 
5
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Безкрайните дела у нас ги прави червеното "правосъдие",а на него Москва му е спуснала ясна директива: щом не сте вие на власт а са вашите опоненти,тогава колкото по-показен и по-битов е случая,толкова по-скандален трябва да е изхода от делото,освен ако извършителя не е "наш" човек!
21
1
 
6
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
по случая с Белнейски,виновника от скоро има и изтърпява наказание
20
2
 
6
 
! Отговори
8349898 преди 6 години
Пак конспирации ,има ли битово убийство - където да не продукт от сложни конспирации / изключвам сестрите Белнейски / ,
19
9
 
13
 
! Отговори
Хорейшио преди 6 години
Има нещо гнило в цялата картинка. Абсолютно вярвам, че момчето не е виновно!
18
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Децата висят с часове в социалните мрежи, родителите също. Защо? За да правим провокативни снимки и да галим егото, да цъкаме лайкове докато завистта ни изяжда, а другият се кефи, че е заблудил колко е прекрасен животът му. Имах за кратко пробил, не влязох повече. Да го изтрия не мога, не искам, но получавам постоянно покани за приятелства на пощата си, атака от всякъде, да съм там в социалната мрежа. Не благодаря. Не искам животът да ми е на показ, не искам да се натоварвам с живота на другите.
17
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЙ ПРИЗНАВА, ЧЕ БИЛ С НЕЯ И ТОЧНО КАТО ВЛИЗАЛИ В АСАНСЬОРА СЕ ПОЯВИЛ ИЕТИ С МАСКА И Я ВКАРАЛ В АСАНСЬОРА И У УБИЛ А ТОЙ ПОСЛЕ И СВИЛ ТЕЛЕФОНА :DНЯМА ПО-ГНУСНО НЕЩО ОТ ПОЛИЦИЯТА НИ ПРИ ГРОБ КОЯТО ОБЯВЯВА 6-ГОДИШНИ ЗА УБИЙСТВОТО НА ЧОВЕК С ПИСТОЛЕТ НА КОЙТО ТЕ НЯМАТ СИЛА ДА НАТИСНАТ СПУСЪКА!!!! НО ВСЕ ПАК ОНЯ БЕШЕ ОТ ГРАБ РЪКОВОДСТВОТО!!!
16
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам защо в България се точат едни безкрайни дела за кристално ясни случай. Онази акушерка дето преби новоредено, записана на видеозапис как извършва нечовешкото си преспъление, но хуманния бг съд, не може да вземе решение 2 години май бяха. Сега е повече от ясно, че този Иван е убиеца, има десетки преки и косвени доказателства, свидетели и пак нищо. Ето така се създава чувството за безнаказаност в общество, хем всеки знае, че това е престъпника, хем се точат едни безкрайни дела и процедури.
15
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България родителите биха скрили и помогнали на детето си дори да беше Хитлер, това е така защото нямат морален кодекс. Ако имаха лично баща му щеше да го заведе в полицията като разбере какво е станало.
14
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С колко години по-голям или с колко по-голям на ръст или с по-голям в теглото или общо по-голям с много неща като положение сред тях,на някакъв организационен шеф от типа в фирмите,в района,в града,в областа,в партиите... измежду двете момчета като сравнение и с такава сериозна заплаха,обикновено големите плашат с това при отвличане на дете даже и голямо дете както беше преди месец,сега пък плашат малките деца около 15 годишни с такива мероприятия,нещо не по-голяма става възраста за обращенията.
13
9
 
11
 
! Отговори
Шерлок Болгс преди 6 години
В последните ми коментари обаче минусите са по-малко: това означава,че явилите се в подкрепа на убиеца привилегировани са разбрали колко глупаво е било да слагат такива минуси в първия ми коментар и чрез тях вместо да помогнат са навредили на фалшивата версия с която убиецът,на колкото и л-у-д да ни се прави,ще опита да се измъкне.
12
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък очаквах майка му да каже, да моето синче е убиеца, хвърлете го зад решетките до живот!? Не знам колко наивно-глуповат, трябва да си за да обръщаш внимание на тези бръщолевения. Това което сте написали е гавра с паметта на момичето и със скърбящото й семейство и близките!
11
13
 
13
 
! Отговори
Шерлок Болгс преди 6 години
Ето че минусите вече станаха 4,а това с още по-голяма сила потвърждава моето заключение,че Иван определено е замесен. Оттук правя още едно заключение: четящите привилегировани у нас по цял ден си нямат друга работа,освен да висят пред компютрите и да пишат или четат за било и небило включително да дават рамо на всеки свой роднина,без значение дали той е виновен или невинен.
10
12
 
7
 
! Отговори
Шерлок Болгс преди 6 години
Като гледам минусите под моя коментар с 3 разбирам,че трима привилегировани са го прочели а това показва засилен интерес към случая в техните среди. Изводът е,че Иван е замесен: невинни хора не следят с такова единодушие и организираност всички подробности около такива зловещи случаи и не се безспокоят така изразено за съдбата на задържания си в следствието близък,когато той е невинен.
9
8
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Убийството отдавна е разкрито, но понеже в България всеки е специалист по всичко, най-вече по теория на конспирацията, такива охльовитяни като теб още смятат, че МВР не е намирала убиеца.
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мистерия е защо джурналистите от днес.бг лансират подобни налудничеви версии. Ако днес.бг реши да прави фоторобот на момчето с маската, аз разполагам със снимки на Батман, само да ми кажете предварително от коя част искате да е.
7
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам грима мисля, че родителите на тая девойка са доста образцови.
6
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те на нашите криминалистики всичко им е загадка :)) Да ги пратят малко в САЩ да се научат на работа. Не да ми ядат баница сутрин и вечер да пият ракия и да чакат резултати.
5
5
 
17
 
! Отговори
аз казах преди 6 години
Не е вярно, ...аллах беше...Слезе на земята , уби момичето пред мен и си отиде. Явно, така го е подучил адвоката. То бива , бива *** адвокати, ама чак толкова. Защитната теза на адвоката е толкова куха ..че просто нямам думи.
4
7
 
19
 
! Отговори
Шерлок Болг преди 6 години
Маската означава планирано убийство а такова не се прави от подрастващ тийнейджър и такъв убиец не предупреждава "случайните" свидетели да не казват какво са видели понеже знае,че те не са видели лицето му. Предупреждение "да не казва" може да се даде само на човек,който е видял лицето ти- на никой друг!