Бой и юмруци! Заради отнето предимство в… магазина!

Биячът си призна и бе наказан с 1000 лв. глоба, вместо със затвор
6 ное 2017 08:49,
128
Бой и юмруци! Заради отнето предимство в… магазина!
Снимка: Reuters

Препречване на пътя, но в магазина, станало причина за брутална саморазправа. Жертвата е жена, която била скубана и бита от мъж, ядосан от бавното й придвижване в пловдивски хипермаркет.

Битата клиентка пазарувала със свекърва си в магазин на бул. "Пещерско шосе" в града под тепетата. По същото време в хипермаркета били и побойникът и неговата съпруга.

В магазина имало много клиенти и пространството между щандовете било препълнено с хора. Двете жени вървели бавно покрай плодовете и зеленчуците, като разглеждали стоките, пише "Монитор".

След като се спрели да обсъдят какво да купят, чули зад гърба си думите: „"Тук не се стои, дръпнете се". По-младата дръпнала настрани свекърва си, но казала на мъжа, че всеки има право да стои в магазина където му е удобно.

Думите й провокирали порция обиди, а малко по-късно мъжът я намерил между рафтовете, хванал я за косата и я навел силно към пода. Тогава жената усетила как нещо изпукало във врата й.

Минути по-късно получила и юмрук в лицето.

Биячът спокойно платил на касата и си излязъл, въпреки опитите да бъде задържан от охраната на хипермаркета.

Скандалът е от 15 януари тази година, но тези дни побойникът бе глобен с 1000 лева за побоя. Той отърва затвора след като се признал за виновен в края на октомври.

Поведението на мъжа било заради ниска правна култура и слаби волеви задръжки, преценили магистратите.
Решението не е окончателно и може да бъде обжалвано.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не може да се оправиш с една жена с приказки значи си ****, както написа някой по долу. Я сега помислете колко мъже от вас са могли да се оправят с жените си само с приказки? Бас ловя, че повечето не могат да спорят с тях и си мълчат като кухи ***. Не оправдавам ***, но има вероятност и жената да е *** в случая. И не забравяйте - за един проблем са нужни поне двама ;).
90
7
 
13
 
! Отговори
123 преди 6 години
Абе защо говорите глупости, била устата и незнам какво си. Ще попаднете на жена като моята и аз да съм там. Да видиш ти кой е устат. И аз не съм единственият, дето такива отворковци ги папкат за закуска. Да не говорим, че една *** ако не можете да затапите, начи сте б*си и тъпите парчета. Тъй че просто не виждам, как може да го оправдавате тоя ***.
89
4
 
30
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Откога ниската правна култура и слабите волеви задръжки са оправдание за насилниците....боже, божееееее... Ама утре този ще пребие/убие някой друг човек, заради това, че не кара по-бързо в лявата лента за движение или заради това, че го е гледал лошо! Докато на такива престъпници им се разминава с глоба от хиляда лева за такива тежки престъпления, ще е така и още по-лошо ще става!!! Толкова сме претръпнали към насилието, че някой пребит човечец от бабаит не се смята вече за престъпление..пфууууу
88
2
 
15
 
! Отговори
РБК37 преди 6 години
Това се казва Мъж -да бие жена в магазина !1000 лв не са малко ,но са и много за саморазправа в магазин .Жените също могат да имат вина -защото те понякога са доста устати,но това не дава право мъжа да я натупа ,но навярно го е предизвикала с някоя дума ,а той горкия се "самозапалил" бързо с малко закъснение и решил да й отвърне на удара с юмрук .В една държава когато хората сам се разбират без да ги е страх от полиция и закон ,то трябва РЕВОЛЮЦИЯ за тази държава .
87
5
 
6
 
! Отговори
бесен народ преди 6 години
НАзапад като са големи опашките по хипермаркетите до касите седи една и раздава в чашки я сокче, я някоя друга раядка. В БГ да вземат да сложат някоя засукана кака да налива водочка,та да тушираме напрежението.
86
0
 
20
 
! Отговори
* преди 6 години
Напоследък по улиците в България само нинджи, каратисти и чекисти се разхождат. То вече да ни е страх да ходим по улиците, нас 3бачите!
85
4
 
24
 
! Отговори
Инженер преди 6 години
Ами то направо да си пуснат обява: "Ако сте мутра, *** и комплексар, предлагаме нова услуга - пребиване на български жени срещу заплащане. Разтоварете се от напрежението и подобрете тонуса си! Цена: 1000 лв. Заб. Заплащането се извършва на касата на съда, в срок от 12 месеца, след консумиране на услугата. Доставчик: Българско Правосъдие АД"Сигурен съм, че ще се намерят много прости и комплексирани мутри, които с готовност ще заплатят сумата за това "удоволствие". Честито!
84
1
 
5
 
! Отговори
чарли преди 6 години
До Анонимен:Да назначим за охрана взвод автоматчици !
83
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДе го Волен, "патриотът"?В сараите, обслужва седалището на агент Сава?
82
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В цял хипермаркет нямало ли е един патриотин да защити честта на българския мъж? Всички ли са били да ловят/превозват мигранти? Нали щяха за нула време да се справят със ширещата се престъпност?
81
0
 
18
 
! Отговори
PARVVS преди 6 години
Законодателсвото в България е писано от българомразци - сега ни се смеят отгоре.
80
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, за всички папагали да дам един пример: Ако видиш ,че някой убива някой пред теб на живо и ти като гражданин с морал и достойнство успееш да го изпревариш и обезвредиш на земята чрез тупаници, няма ли да те съдят за побой? Щото в такава ситуация полицаят няма да го съдят. Толкова по темата за охранители и полиция и правомощията им.
79
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През ден - "културна" новина от "столицата на културата".ПловДиви-те са известни с прстотията и селдурщината си.
78
2
 
38
 
! Отговори
Pocaloca преди 6 години
Лично на мен като жена в повечето пъти ми се налага да давам предимство на мъже в случаи като качване в абтобус,влизане в магазин,заведение.Подчертавам - " налага" от култура.Грозното е,че не им прави впечатление,носовете забити в телефоните.Но има и мъже,които ще ти отворят вратата,ще те изчакат,ще те поздравят.Кавалерството е на изчезване,но все пак има надежда.
77
0
 
16
 
! Отговори
путю преди 6 години
защото у нас няма граждански арест, за тва. Но пък ако зъдържиш някого, ако можеш де, докато дойде полиция не е престъпление. Абе БГ законодателство
76
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 79 И ти си прав, но въпреки това охраната няма право да задържа физически лица. Това е работа САМО и ЕДИНСТВЕНО на полицията!
75
0
 
28
 
! Отговори
До 74 /до Ако/ преди 6 години
При посегателство над личността, в случая юмручно нападение би трябвало да го задържат. Не се знае какви могат да бъдат последствията от удар в главата или лицето. Може по-късно да умре от хематом или кръвоизлив в мозъка.
74
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 73 Муахахах..случаят е за Лидъл. В Лидъл охраната е предимно 65 годишни пенсионери и работят по един на смяна...пред касите. И един такъв какво ще направи на един селянин 100 кила?
73
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...Всичко започна от един вицепремиер на една граница...*************Браво.Само че тогава вас не ви интересуваше а тези неща са заразни и няма как да не се върне като бумеранга. Хак да ви братя българи.
72
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с глобите за подобни трябва да приключи щото никой не ги плаща.По цял свят се наказва с обществено полезен труд заедно с глоба просто защото и те са наясно че трудно ще се вземат пари от подобни типове!