Родителите на убитата Виола: Станев разигра театър в съда!

Те настояват делото да се гледа от нов съдебен състав
12 ное 2017 22:29,
28
Родителите на убитата Виола: Станев разигра театър в съда!
Снимка: bTV

Родителите на жестоко убитата Виола искат делото да се върне на първа инстанция и да се гледа от нов съдебен състав.

Още по темата

Подсъдимият за убийството на Виола Николова – Стефан Станев, получи 25 години затвор. Той трябва да изтърпи присъдата си при първоначално строг режим. Станев призна вината си пред СГС и делото мина по съкратената процедура, но решението не е окончателно.

Родителите на убитата жена Райна и Валери Николови описаха необичайното според тях поведение както на Станев в съдебната зала, така и на съдийката и помощник-съдийката по време на делото.

"На мен ми направи впечатление, че съдийката и помощник-съдийката много странно ни гледаха. Започна процесът, но се усещаше едно бързане. Да може по-бързо да премине, всичко да се чуе, да се разгледа, и наистина успяха", коментира Райна Николова пред bTV.

Според родителите на Виола въпросите на съдийката подтиквали Станев да дава точно определени отговори.

"Съдийката попита обвиняемия дали се признава за виновен и му каза, че ако се признае, това ще облекчи положението му и ще намали присъдата. И то е ясно, че щом ще му се намали присъдата, той си призна всичко и мина по съкратеното производство", каза бащата на Виола – Валери.

"Станев през цялото време разиграваше някакъв театър. Това допадна, поне по мое мнение, на съдийката. Започна да съжалява без да влага никакви чувства. Говореше някакви несвързани неща, извинения, съжаления, и той бил родител", разказа Райна.

По думите на родителите на Виола жената е представила новия си приятел само веднъж. Били заедно от около два месеца, все още се опознавали, преди Станев да отнеме живота ѝ.

"Виола беше изключително добросъвестна, мила, почтена, честна. Затова и толкова бързо си отиде – тя не можеше да таи злоба, не беше интригант", каза майка ѝ.

Родителите на Виола допълниха, че по време на делото Станев така и не се е опитал да установи контакт с тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
3
 
! Отговори
Мариана Иванова преди 6 години
Това псе заслужава доживотен затвор не мога да разбера защо при такова зверско престапле ние той получава само некви 25 годинки той много добре е знаел какво прави кво си измиват ръцете че бил болен това е българския закон безразличие и не само за този случай а към всички такива.....за такова жестоко престъпление трябва до живот без право на замяна или нещо подобно.....
20
0
 
5
 
! Отговори
Еска преди 6 години
До КикоБог ще се погрижи, той си знае работата. Но е жалко, че красивото момиче си отиде и то по такъв ужасен начин.
19
1
 
10
 
! Отговори
Елла преди 6 години
До АнонименМм, да-а, класика в жанра от безпринципните хора, жертвите сами са си виновни; ако би мирно седяло- не би чудо видяло, преклонена главичка-сабя не я сече и те така... Български работи=страхливи и безпринципни работи. Нямаме кураж да се борим за истинска справедливост и принципи, за това е по-лесно да обвиняваме жертвите.
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Богат безработен, родителите му са ги издържали и като родители са мислели, че правят добро, но истината е, че вместо да му помогнат са го съсипали. Много родители правят това според възможностите си, по-бедите си мислят, че като им чистят, готвят гледат децата им помагат, но им съсипват брака лишавайки ги от отговорности, по-богати те ето го примера.
17
2
 
10
 
! Отговори
До 22 Шоп преди 6 години
Ние не цитираме Иво Христов ние отдавна го знаехме.Той цитира нас!
16
8
 
10
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Стига сте цитирали б0клука Иво Христов.Този руски агент обиди със злоба целия български народ, моята присъда за него е С.М.Ъ.Р.Т.
15
0
 
24
 
! Отговори
До 20 преди 6 години
Този психар не е финансово независим, а едно безработно *** наркоманче, което от време на време муфти от мама и което Виола е издържала. Защото за разлика от него тя е работила. Айде стига вече с това клише лошо момче, защо не се е срещала с някой хрисим. Никой не заслужава тази съдба и никой няма право да отнема живот...Бaй *** като купи едно кафе на някоя жена и си мисли, и вече я издържа. Правилото 20/80 като ти спадаш към 80%!
14
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз предлагам в затворите да се работи задължително ако искаш да се храниш там. И да няма такива един работен ден да са ти като 3 излежани. Особено за такива, които имат и кръвнина да плащат (която хитро не плащат повечето). Да видите как Бойко ще вдигне всички магистрали с евтина работна ръка. И да видите как ще намалее битовата престъпност, никой няма да иска да влезе в затвора за 20 лева,камо ли за убийство.В друга държава щяха да му дадат доживотна заради особената жестокост на престъплението
13
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как е могла да се хване с наркоман че и разведен с дете вие къде сте били ? Прекалено внимание им обръщате вече.
12
1
 
33
 
! Отговори
o0o преди 6 години
Всичко е опорочено, тази държва си отива.... имаме огромен грях пред нашите предци...
11
1
 
3
 
! Отговори
e преди 6 години
ako stoi dvadesetipet godini v 3atvora 6te si po4inat horata. Ne sa malko. Na drugi mesta gi sudqt 3a po tri ili pet godini.Viola e dopusnala nar_komana da i se ka4i na glavata.... i taka stava. sega drogite i te sa moderni ot novo pokolenie, uni6tozavat mo3uka ot ra3S pormqnata na drogite trqbva6e da promenqt i 3akonite po sveta.... i3ob6to 3akonite ne gi pipat ot stoletiwq a kriminalnostta se ra3viva. nqma adekvatna reakziq. totalnata de_mokraziq e mu_hlqsala v kilera.
10
19
 
9
 
! Отговори
hmn преди 6 години
тая "новина" каква несвързана м*с*у*б*ц*я е... каква е точно есенцията от новината? Че 25 години са малко за убийство ли? че делото не е продължило достатъчно дълго ли? Като се признава за виновен и приема присъда от 25 години, какво повече има да се философства? Майката се е поболяла от мъка и ходи да разправя несвързани глупости по телевизиите, и скотовете наречени журналисти правят "новини" от това...
9
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВСИЧКО Е МНОГО ПРОСТО.ПОДСЪДИМИЯТ Е ПЛАТИЛ НА СЪДИЙСКАТА КОМИСИЯ НЯКАКВА СУМА.10000?, МОЖЕ ДА СА БИЛИ И 20000?.ВСЕКИ ИСКА ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ, ЗА КАКВО ТЕЗИ "СЪДИИ" СА УЧИЛИ ТОЛКОВА МНОГО ГОДИНИ ? ПРИ ТЕЗИ МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ, КОРУПЦИЯТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ТРУДНО МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗКОРЕНЕНА.
8
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този психар не е финансово независим, а едно безработно *** наркоманче, което от време на време муфти от мама и което Виола е издържала. Защото за разлика от него тя е работила. Айде стига вече с това клише лошо момче, защо не се е срещала с някой хрисим. Никой не заслужава тази съдба и никой няма право да отнема живот...
7
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нормално е жените да търсят финансово стабилно мъже,който да посрещат нуждите им,още повече такива идващи в от някое село в столицата,варна,повдив или бургас.29 годишната студентка виола е разчитала на красотата си да намери някой $ИМПАТЯГА,а сега остава една "обица на ухото" за бъдещите "студентки".
6
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виола къде ходи по лоши момчета? Сама си го е търсела. Толкова интелигентни и нормални момчета стоят без гаджета, защото нямат големи мускули и не са богаташи. И аз щях да стоя сам, ако не беше лотарията.
5
1
 
59
 
! Отговори
Кико преди 6 години
"Той трябва да изтърпи присъдата си при първоначално строг режим."В превод: На 6-тия месец ще може да излиза уикендите на "градска отпуска", а след година ще бъде преместен в общежитие от общ характер, в което има неписан ценоразпис за излизане, прибиране, ескорт от елитни каки, и т.н. екстри! Нека Бог да я прости Виола и пак Бог да се погрижи този Стефан, защото българското правосъдие няма, уви, да го направи.
4
2
 
69
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Така, сега, ако таткото на Виола причака и (съвсем заслужено) пречука въпросния сатрап, със сигурност Цацаратурата ще го третира като много по-голям престъпник за това, че е свършил работата на закона, а пък и е прочистил планетата Земя от един ***, изсипал се директно от дебелото черво на Сатаната. Затова почти всички нормални хора избягаха от България!
3
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия съдии и съдийки как спят нощем спокойно, нямат ли угризения.....?
2
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЪДИЙКАТА И НЕЯ Я Е СТРАХ ЗА ЖИВОТА И!!! ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТАЯ ГАД НЕ Е И ОТМЪСТИТЕЛНА!!!ПРИ ДЕЛА ЗА УБИЙСТВО НАПРАВО ТРЯБВА ДА СЕ МИНАВА НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ!!!-------------ВИОЛА ТАКЪВ И Е БИЛ КЪСМЕТА ТЯ ПОПАДНА НА ТОЯ!!! А ПЪК СЪПРУГА НА МЕЙЗЕР ПОПАДНА НА КРОКОДИЛ И БЕШЕ ИЗЯДЕН :D ЛОГИЧНО