Йордан, хулиганът с бомбичката, иска споразумение

Младият мъж настоява да се извини лично на полицайката
24 апр 2018 11:07,
37
Йордан, хулиганът с бомбичката, иска споразумение
Снимка: Булфото

Йордан Исаев, 25-годишният фен, ранил тежко полицайка с бомбичка, иска споразумение с прокуратурата. Това обяви адвокатът му Васил Крумов.

"Исаев изключително много съжалява за това, което се е случило. Той би искал лично да се извини на ранената полицайка Гергана Зашева, както и на другия по-леко ранен полицай – Петър Иванов", каза защитникът пред bTV.

Още по темата

Исаев твърди, че бомбичката му е била подадена от друг човек и той се опитал да я хвърли към терена, а не към полицията или публиката.

Защитникът обясни, че младият мъж не е бил принуждаван да хвърля бомбичката, никой не го е карал да я мята на определено място и не е говорено с него предварително за това.

Според адвоката причината за действията му е общата еуфория в този момент.

Йордан му разказал, че не е осъзнал какво е направил, когато е хвърлил бомбичката. Останал до края на мача и си тръгнал, без да осъзнава какво се случва.

На другия ден казал на семейството си, то се свързало с адвоката и ден по-късно Йордан се предал.

Той работи в сферата на производството на цветя, собственик на дружество е, каза Крумов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Признат грях, си е грях! Ако този тип се казваше примерно Мехмет, сега щяха да го обявят за терорист, но в случая е разкаял се фен, жертва на злощастни обстоятелства. Всичко е въпрос на пари... А безнаказаното му освобождаване ще е показателно, за това че всеки може да си хвърля бомби по който си пожелае!
31
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 6 години
Има доста лоши и зли хора с лоши постъпки, които не осъзнават че причиняват зло на другите, а дори получават удоволствие. Тези хора трябва да се превъзпитат. В един момент сгазват лука и ги хващат. Виждаме човека с пушка гол на снимките. Адвоката манипулира обществото ни от телевизията. Може би е платил на предаването за да говори глупости. Но ако извадят окото на адвоката, дали ще говори тия глупости.
30
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой ми е *** в гащите! Стига глупости!
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споразумението е сделка, а тоя всичко си признал. Няма какво да предложи на съда, за да иска споразумение. Може би иска милост от съда. Ще му дадат 6-7 години, хайде малко аванта.
28
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста елементарно обяснение...някой му я бил дал, пък случайно му нахлузил маска на главата и тя бомбата гръмнала, ама не на терена...да го опандизят за да знаят следващите какво ги очаква!!! Никакъв толеранс към такива, които си мислят че с едно "извинявай" ще оправят нещата. Да е мислил! Ами ако беше паднала тази бомбичка върху дете?!? Изобщо за хвърляне на бомби трябва да има строги мерки! Аман от ***, говорещи на "бате", заради които много нормални хора спряха да ходят по стадионите
27
0
 
4
 
! Отговори
Исай преди 6 години
е *** име! От *** Добрина не чакай-иииийехуууу...
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
въх, взел бомбата от някой си! Изобщо с бавноразвиващ не трябва да се сключва съдебно споразумение. Адвокатът го иска, вдетиненият едва ли има толкова акъл! Да си излежи всичко за спокойствие на останалите, защото скоро ще сътвори ново малоумие!
25
0
 
14
 
! Отговори
сержант Буги преди 6 години
Да се извини ! Е Б А ти наглото К О П Е Л Е Н Ц Е !!!
24
1
 
7
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Естествено...че кой си е помислил, че се е предал, за да влезе в затвора...Никога нямаше да го хванат, щом е бил убеден да се предаде са му обещали нещо- да отърве затвора...и да покаже на ''заклетите фенчета'', че може да се прави така...е, после малко шум и...толкова
23
0
 
8
 
! Отговори
Исаев?! преди 6 години
*** е отвсякъде! Най чифутското именце след Паси!
22
0
 
17
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
Левскар съм, но този е не просто за затвора а за затвора най-малко за 40 -50 години поне.
21
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе това да не е детската градина: "Извинявай мило другарче" и всичко е наред! На жената й го няма половината око. Няма оправия и разкаяние при този. Той е футболен хулиган. Познавам ги тия. Сигурно вътрешно злорадства е се прави на мил..
20
5
 
8
 
! Отговори
@ преди 6 години
терористичната организация "ГОВЕЖДА ДЪРЖАВА " ще излезе ли с декларация в защита на подуенското *** ?
19
0
 
13
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
За КОЙ ли път питам нашите " честни " магистрати: Уважаеми Г-а, защо не се премахне тъй нареченото СПОРАЗУМЕНИЕ в съдебната практика?ОООООгромен брой са вече случаите в които извършител на тежко престъпление получава по-лека / или никаква / присъда, след сключване на споразумение.Това е една ПОРОЧНА практика. А се говори, че престъпниците ДАВАТ пари на когото трябва, споразумяват се и отърват кожата!Подкупват, казано директно.Та: ЗАЩО НЕ СЕ ПРЕМАХНЕ?
18
1
 
6
 
! Отговори
Страшно интелигентен преди 6 години
Kak moje 2018 da sa hvurlqt bombichko shisheta s voda po futbolisti policai hora. Tova e teatur ako iskash go gledash ako iskash nedei ama bfs to sa za biene kak moje tolkova godini da ne se promeni nishto v bulgaria veche poveche ot 10 godini nqma futbol.V angliq hodqt celi semeistva da podkrqpqt lubimiq otbor. A tuka ne poveche ot 100 dushi. Pulna tragediq.
17
0
 
30
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Защо фенът Йордан не е осъзнавал какво се случва? Освидетелстван ли е за мaлoумие?
16
1
 
9
 
! Отговори
ник преди 6 години
Всички собственици на Цветарски дружества не подлежат на наказателна отговорност! Всички собственици на бунт в защита на арестувания след еуфория!
15
1
 
31
 
! Отговори
тнт преди 6 години
Каква ОБЩА ЕУФОРИЯ бе,адвокате?! Утре в някоя нова ОБЩА ЕУФОРИЯ някой ***,като този цветар ще извади калашник! Ако някой мисли за бъдещето на българските деца никакво споразумение с прокурорите не трябва да бъде допуснато.
14
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В никакъв случай, да лежи поне 10 години, това е опит за убийство!
13
3
 
34
 
! Отговори
ме преди 6 години
*** да не бъде допускано до футболни срещи до живот! Да бъде затворен за година поне фективно и да плати обезщетение на жената.