Танцьорката, помляла 10 коли – с намалена гаранция!

Сумата от 20 000 лева била непосилна за семейството й
Обновена: 26 апр 2018 23:05 | 26 апр 2018 22:30,
27
Танцьорката, помляла 10 коли – с намалена гаранция!


20-годишната танцьорка Габриела Медарова, която потроши 10 коли в Пловдив, отново се изправи пред съда. Тя се разплака, заяви, че съжалява и поиска да се върне при родителите си.

Медарова помоли съдът да намали гаранцията ѝ от 20 хиляди лева, тъй като сумата е непосилна за семейството ѝ. Преди десетина дни момичето удари с колата си 10 автомобила в града и избяга от местопроизшествието, но по-късно беше задържана от полицията.

Още по темата


В кръвта ѝ бяха открити над 1,3 промила алкохол, както и следи от употреба на канабис. Прокуратурата поиска арест за Медарова, тъй като е избягала от инцидента и опитала да обвини майка си.

Днес Апелативният съд обаче отхвърли искането и уважи молбата на танцьорката, като намали размера на гаранцията ѝ на 5000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжалява? За какво, че са я хванали може би? 5000 лева гаранция? Че тя е портошила коли за над 50000............. Искала да се върне при мама..... и аз искам да мога да работя за свясна заплата и да живея нормално в България ама съдът не ще да оважи ноето искане - престъпно безотговорни лигли като тая да лежат в затвора където им е мястото
13
0
 
5
 
! Отговори
ДО 11 преди 5 години
НЕ Е САМО ОНАЯ С РЕНОТО АМИ И ШОФЬОРА НА АВТОБУСА ИМА ВИНА...ЩОТО Е БЛЯЛ НА ВОЛАНА И НЕ ПРЕДУПРЕДИЛ ПЪТНИЦИТЕ ДА СИ СЛОЖАТ КОЛАНИТЕ..
12
21
 
8
 
! Отговори
ГОШО преди 5 години
АРЕ...АРЕ....КОЛИТЕ СА ПАРКИРАНИ КЪДЕТО НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДАТ ПАРКИРАНИ....ОТГОРЕ НА ВСИЧКО НЕ СА ИМАЛИ И ЗАСТРАХОВКА...И КАКАТА Е ВИНОВНА ,ЧЕ Е ШОФИРАЛА ПИЯНА И НАДРУСАНА ...АМА ПО ВИНОВНИ СА ОНИЯ ДЕТО СА СИ ПАРКИРАЛИ АВТОМОБИЛИТЕ НЕПРАВОМЕРНО...ЩОТО Е ИМАЛО ЗНАК ЗАБРАНЯВАЩ ТОВА...НА *** ВСЕ НЯКОЙ МУ Е КРИВ...ВМЕСТО ДА СЕ ОГЛЕДА И ПОТЪРСИ ВИНАТА В СЕБЕ СИ
11
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И оная дети уби 6 човека на АМ-Тракив я пуснаха.А Иванчева я държаха 5 часа с белезници и не я пуснаха дори до WC.
10
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това жувотно трябва да се набие с камшици и да и се вземе книжката за 10 години. Скапанячка!!
9
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смятай щом прокуратурата погна майка си
8
0
 
30
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Пачо да извади пари и да плати. Нали се обичат младите.
7
12
 
11
 
! Отговори
OтCиднейAав$трaлия преди 5 години
Калъв е тоя матрял ве? Каквато държавата такива и катастрофиралите
6
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Брендо е на свобода, пък аз нищо не казвам, октопода и той се размотава навън. Но малката пикла трябва да влезе в затвора, толкова сте дребни.
5
3
 
64
 
! Отговори
Печалбар преди 5 години
Тази е изкарвала по 300 лв на вечер и си е позволявала да харчи за дрога,за пиене,за секс.... ! А ,виж,да плати потрошените коли ,кога ????????? Кога ще пишете,че престъпник е платил някакви пари на убити,потрошени,ограбени хора ???
4
4
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво общо има семейството тук? Това е жена на 20 години, не е дете!! Има книжка, може да гласува, предполага се че трябва САМА да носи отговорност за постъпките си. Абсурдното е, че тя е пизнала, че е блъснала колите нарочно. Значи умишлено причиняваш щети минимум за 40000 лева, с джип за около 30000 лева и накрая казваш е не можеш да платиш. Всичките "неплатежоспособни" барабар с майките и бащите им трябва да започват да копаят тунела под Шипка
3
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТВЪРДЕ МНОГО ШУМ !!!ВИДНО Е, ЧЕ ОТ ЖЕНАТА ТРУДНО СТАВА ШОФЬОР ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!
2
5
 
50
 
! Отговори
МакКонар преди 5 години
Е сега като си вдигне чукалата съдиите да платят разликата от джоба си.
1
12
 
53
 
! Отговори
Направо преди 5 години
Да и купят едва нова кола и да я пускат да си гази на воля. Съд ли е, цирк ли е, важното е да се гласува за герб да не са комунистите.