Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?

Адвокат Марковски твърди, че някой иска да "затрие" Иванчева
27 апр 2018 08:50,
139
Дюлгеров – посредник за подкуп или поставен комбинатор?
Петко Дюлгеров. Снимка: архив, Булфото

Адвокат Марин Марковски обяви, че не му е ясно едно по разследването срещу задържаната кметица на "Младост" Десислава Иванчева – дали екскмета Петко Дюлгеров е действителен посредник за подкуп или поставен комбинатор, който трябва да изобличи Иванчева.

Още по темата

Според юриста искат да затрият Иванчева, защото иска от инвеститорите да строят градинки и детски площадки преди да вдигнат блоковете си.

Той отново повтори тезата, че не е светела като елха, а следите от маркера по част от дланта й са попаднали там докато е попипвала протоколите от броенето на парите по време на ареста.

"Когато Дюлгеров е поставил парите в колата каква е гаранцията, че Иванчева и Петрова са го видели? Той също се е возил в тази кола за малко", каза Марковски пред bTV.

Той твърди, че в СРС-тата по делото няма изречение, в което Иванчева да казва, че е поставила Александър Ваклин на колене и трябва да си плати.

В записите между Иванчева, Петрова и Дюлгеров се говорило за... земни маси, за кафе, но не и за пари.

"Още повече за 500 хиляди евро, за което е обвинена Иванчева, че е поискала", категоричен бе защитникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Луда работа- една неграмотна фризьорка, даже и ВИФ не е завършила като цецко и сега ще я изкарат жертва... Абе мястото на тази жена е било продавачка в мазето в служебната лафка на общината, а не да управлява квартала. Как у нас най- неграмотния е най- отпред?Марковски говори неща, които клиентите му искат да чуят, както и други потенциални клиенти, но юридически това са пълни глупости и няма да хване дикиш.
14
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кметицата е броила няколко пъти парите за няколко минути, а спецпрокурорите - 5-6 часа! При това без да остави отпечатъци! Само за това трябва да я назначат началник на спецследователите!
13
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Постановката на ГЕРБ с ареста на Иванчева отвсякъде издиша, но те толкова си могат. Държаха Иванчева 5 часа с белезници, всеки от тезии дето я арестуваха може да й намаже ръцете с това вещество, с което уж била светнала, а то се оказа, че няма такова нещо. Да я бяха проверили дали ще светне преди да й сложат белезниците и още преди някой да я докозне при ареста. Оказа се, че полицайката, която й запушваше устата е успяла да остави следа за светване и по носа на Иванчева ....
12
20
 
12
 
! Отговори
wd преди 6 години
Тоя мазняр тлъст Марковски може да си плямпа каквото ще, но не може да обясни логично защо все пак кметицата-мошеница е броила парите и то няколко пъти!! Освен това дори Дюлгеров да е бил направил постановка, Иванчева е взела парите все пак, т.е налице имаме злоумшлено действие от нейна страна и няма никакво оправдание за това!!
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кметската заплата не е интересна за Марковски. С това дело ще изучи внуците си. Например един зам.министър спечели 300 000 евра от дело срещу съд и прокуратура.
10
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селските кметове на ГЕРБ вземат по-големи подкупи, тая за 500 хиляди ще се излага...
9
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марковски може да е всякакъв, но щом прокуратурата е гола вода, ще изкара някоя пачка. А пропо, къде е кашона? Та той е единственият свидетел на подкупа?Да не са го изгорили като котето на Скрипал?
8
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С кметската заплата трудно ще си позволи Марковски
7
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И най-закоравелите бандюхи си признават и сключват споразумения със съда, а тази наглярка светнала като коледна елха от УВ лъчите и ясно подслушвана какви ги говори продължава да се прави на невинна. Само заради нея си струва да се върне смъртното наказание.
6
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кметицата не е хванат с подкуп. Факт. "Хванат" е кашонът, след няколкочасов обиск от десетина прокурори и спецполицаи. Цацаров , излагаш се брато!
5
7
 
14
 
! Отговори
Боби от Бобовдол преди 6 години
Марин Марковски е посредствен махленски адвокат, когото медиите превърнаха в топадвокат за глупави клиенти с много пари.
4
3
 
17
 
! Отговори
крадат милиарди преди 6 години
десетки милиарди ограбени от народа през бюджета вкл чрез НАгло престъпни НЕЗАКОННИ данъци като ДДС се крадат през обектчета по оперативни програми и еврофондове ..подава София.НАгла корупция навсякъде..НАглеците на ВЛАСТ В СОФИя не им пука вообще ни от Борисов ни от съучастниците около него..За вили палати дворци на избранници на ДПС по списъци в Минситерство на земеделието са ограбени от народа билиони живи левове и евра..Вместо да дават пари на майки за раждане и отглеждане на деца .крадат
3
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без значение каква е ролята на Дюлгеров ако Иванчева е невинна като сълза нямаше да се среща с този човек щом се знае, че той вече е бил уличен в корупция. Още повече да се вижда в работно време с него в някакви кафета. Истината е, че Иванчева е бъркала в кацата с меда. Колко е гребала е друг въпрос. Не мисля, че който и да е ивеститор ще се дърпа да построи детска площадка без пари.
2
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега на прокуратурата ли да вярвам или на жената хваната с белязаните пари и нейния адвокат.
1
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако наистина няма никакви доказателства за вината на Иванчева и тя е натопена, защо адвокат Марковски желае заседанията да не са публични....защото тогава всички глупости, които са "защитната теза" на Иванчева ще "лъснат" пред хората и най-вече пред тези, които така яростно я защитават.