Съдът остави в ареста момчето, наръгало с нож свой познат

Нападателят е обвинен в опит за убийство
29 юли 2018 15:03, Красимир Ангелов
20
Съдът остави в ареста момчето, наръгало с нож свой познат
Снимка: Булфото

Софийският градски съд реши да остави в ареста 15-годишния младеж, който рани тежко друго момче на 16 години, съобщи Нова телевизия. Мярката се гледа при закрити врати.

Още по темата
Нападателят е обвинен в опит за убийство и беше задържан първоначално за 72 часа. Разпитан е и дал е обяснения. Пред разследващите е казал, че е бил подложен на интернет тормоз в продължение на година.

Пострадалият е настанен в "Пирогов" с прободни рани в корема и врата. Лекарите го стабилизираха още в първите часове след нападението, но състоянието му остава тежко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: опит за убийствосгс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Киро Борча преди 5 години
И няма такова нещо някой да не е расист всички ги мразим и не ги искаме. Същото е и при тях мразят ни жесток расизъм при тях ненавиждат ни.Затова да си седят там и да се избиват помежду си.
13
0
 
5
 
! Отговори
Киро Борча преди 5 години
Хора разберете всичко от Турция на там са с промити мозъци и психично болни.Това са двулични *** психопати. гледа те в очите лъже те *** те и дебне момента в който да ти забие нож в гърба.Спрете да приемате тези изверги в Европа защото няма оправия с тях немогат да се променят няма интегриране.Като са го тормозили да си ходи в туркменистан авганистсн или там Мръсни гадни долни плъхове ***
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
геноцида продължава. утре си ти в заглавието. примерно кола сгази...
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дошлите от ориента, азия, чечня, русия в тоталитаризма са част от соц. терористи. За тях България е рая на света.
10
11
 
0
 
! Отговори
Паисий Хилендарски преди 5 години
"От буггарското род, ке си отрежа уйа ако става народ!" - така пише в дебелата книга "История на славяните и буггарите"
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
15-годишния Даниал Бейверди, не е дете от смесен брак.Баща му е дошъл в България още през 1996 година( преди началото на "демокрацията").По късно е дошла и майка му.Момчето е родено тук.Как са дошли и защо могат дакажат само другарЕте от БКП=БСП=ДС.Има доста люде у нас от Близкия изток много преди 1989 година.Вкарваха ги социалистите интернационалисти.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, не се колят нашите тийнове изобще. И тоя в Борисовата градина не заколи 15 г. момче за 10 лв. Той само леко го понаръга до смърт. И оня в Бургас не закла момичето в асансьора,само направи боц. Нямате си и представа какви зли *** растат сега. Вадят нож за направена забележка. Тук помията май се изсипва, защото ръгача е полу иранец. Не оправдавам коляча, той ще си бъде съден, но цяла година тормоз не е за подценяване. Тормозеният може и до самоубийство да стигне или да убие, както сега.
7
5
 
6
 
! Отговори
DEAD Inc. преди 5 години
Защо ли не се учудвам това изр,одче е между смесен брак..... Жените в България напълниха със всякакви от ориента и африканци... Поне да си ходят и там, а не да и мъкнат тука....
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато няма законова защита от тормоз , се стига до подобни разрешения
5
0
 
25
 
! Отговори
1111222333 преди 5 години
абе, напишете му иранското име, кой е баща му и защо го криете
4
1
 
24
 
! Отговори
Културни различия преди 5 години
Българските тийнейджъри се дразнят помежду си по всевъзможни начини - нещо, характерно за юношеската възраст. Но не се колят, най-много да се сбият.Близкоизточният юноша обаче е реагирал така, като тук правят обитателите на маалите - или се замерят с камъни, или вадят нож. КриСталинка беше решила да ни внесе повече такива, та да ни оправи не само демографията, но и културните традиции.При по-човешки заплати ние сами ще си решим демографския проблем, а чужди традиции ДА НЕ НИ НАТРАПВАТ !!!
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гати прецедента !!!!
2
3
 
21
 
! Отговори
V преди 5 години
Тук където живея имаме същия случай. Един българин наръга украинец. Водят го опит за убийство и едва ли някога ще излезе от затвора имайки в предвид възраста му. В българските съдилища се поущтряват всички форми на насикие. И резултата е една мутренска държава от бойкоборисовски тип.
1
1
 
26
 
! Отговори
Ставрю преди 5 години
Случая ми напомня за една случка в пловдив преди 3 години как медиите защитиха едно богаташко мафиотско дете и вкараха в затвора момчето с което се биха и клаха а на мястото са били само те двамата кой крив кой прав парите диктуват правораздаването в съда в БГ