Цацаров разпореди: Проверка на катастрофата с бащата на Радев

В прокуратурата не била докладвана никаква информация по случая
25 авг 2018 18:15,
72
Цацаров разпореди: Проверка на катастрофата с бащата на Радев
Снимка: Архив, Булфото

За пътния инцидент, в който е участвал бащата на президента Румен Радев, не е докладвана каквато и да е информация в прокуратурата в Харманли, обясни говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Още по темата

Тя добави, че главният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил на Окръжна прокуратура-Хасково незабавна проверка по случая.

По-рано от публикации в медиите стана ясно, че бащата на държавния глава е участвал в катастрофа с триколка на мъж с увреждания на кръгово кръстовище в Харманли. Пострадалият е откаран в болница.

Румяна Арнаудова допълни, че проверката по случая ще се извърши от прокурор от Окръжната прокуратура в Хасково и ще бъде в две направления.

"От една страна ще се установи дали е на лице престъпление по транспорта, дали в резултат от нарушаване на правила за движение по пътищата е причинено пътнотранспортно произшествие, при което е причинена средна или тежка телесна повреда, защото само в тези случаи е на лице престъпление от общ характер", уточни тя пред "Фокус".

Тя обясни, че пострадалият ще бъде незабавно прегледан, за да се установи вида и характера на телесната повреда.

"Второ направление ще има тази проверка, която ще се осъществява от прокурор, и тя ще бъде дали е на лице извършено престъпление по служба от служители на МВР. Ще се определи това до колко и при какви обстоятелства са изпълнили служебните си задължения по констатиране на пътнотранспортно произшествие, установяване на определена вина и спазване на законовите изисквания за санкциониране на виновен водач", обясни Аранаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като преброи пешеходните пътеки, Цацата да се търкулне до МС и да започне проверки на всички министри! Обзалагам се, че ще излезе с препълнена кошница дела!
42
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kolko ste prosti da komentirate 4e baschtata na radev butnal invalid kakvo obschto ima presidenta s slu4ia mrasni duschizi ste gerberi sabolesnovania sa 15 martvi duschi bog da gi prosti ujas tragedia ama zazarov i boiko sa tova ne govori sram ot boga njamate li be gerberi
41
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв `инцидент` какви пет лева, бе. Вие луди ли сте?Гледах клипа с инцидента. Пострадалия се дигна и веднага започна да крещи.
40
1
 
14
 
! Отговори
Хахах, ааааа. преди 5 години
А, такаааааа.... ПТП-то да се гледа от целта България.
39
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цаца, а твоя приятел Пеевски - ограбил КТБ, кога ще го разследваш?
38
6
 
21
 
! Отговори
ЕЙ, МИСИРИ ПОДЛИ преди 5 години
АЛОО, ЦАЦАРАТУРАТА, А КЪЩАТА В БАРЦИЛОНА ЗА 3 МИЛИОНА ЕВРО НА МИС *** И БОКОВА ЛЮБОВНИЦА??? АМИ С КАКВИ МИЛИОНИ ЕВРО И ПРЕЗ КОЯ ОШФОРКА/КАКТО КАЗВА БЛИЗКАТА НА СЪРЦЕТО НА БАЦЕ ГИНКА ОТ ПАЗАРДЖИК, КОЯТО ЩЕ МУ ПОДАРИ ЧЕЗ,/Е ЗАХРАНЕНА ФИРМАТА НА ЛЮБОВНИЦАТА С ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ БАЩА Й. ИНАЧЕ СЕ РАЗБЪРЗА ШИШКО 3/ШИШКО 1 БОКО, ШИШКО 2 ДЕЛЯНЧО И ТРЕТИЯ ШИШКО САМИЯ ЦАЦАРОВ/. АМИ КАТО СЕ ОБЪРНЕ ПАЛАЧИНКАТА, К'ВО ША ПРАЙМ.А КАТО ВИ НАТИСНЕ НАРОДНАТА ЛЮБОВ, ОТТАМ НАКЪДЕ, ЦАЦА
37
14
 
7
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 31В случая е точно работа на Цацата да разследва защо е потулено произшествието.Искате да няма корупция и богоизбрани а когато някой се опитва да се бори с това всички го плюете
36
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много олеква г-н Цацаров в очите на хората с тези евтини забежки.
35
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номинацията на Цацаров получава и политическата подкрепа на премиера Бойко Борисов, определящ го като най-добрият окръжен съдия, с когото съм работил като главен секретар на МВР, и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, който през 2010 г. оценява Цацаров като стабилен съдия, и по повод номинирането му като притежаващ безупречна репутация в Пловдив.Това е от 2012 г., но буди учудване факта, че главните секретари работят директно със съдийте? Досега мчислехме, че само с прокурори
34
7
 
14
 
! Отговори
вижда се ясно е преди 5 години
Искат Радев да стане мек като памук спрямо ББ и Цвъ както направиха с Корнела!
33
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Говорителката не казва истината, а тя е:ЗАПОВЯДАНО Е НА ОКР- ПРОКУРОР ДА ПРАВИ, ДА СТРУВА, НО ДА ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!ЗАПОВЕДТА БИЛА В МНОГО СТРОГА ФОРМА.
32
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес 15 загинаха и 20 бяха ранени само в една катадтрофа,но какво значат някакви си нищо незначещи хора.Важното е ,че бащата на президента се е издънил.Има клюка,интрига,нищо че няма жертва.А и Радев нека му забрани да кара,щом е на 80 години.Не вижда ли,че само търсят под вола теле...
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Остават му 16 месеца на Цацаров, после я в КС, я посланик.
30
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВЧЕРА ИМАШЕ МНОГО КАТАСТРОФИ5 СЪС ЖЕРТВИ, А Г-Н ЦАЦАРОВ ЗЪБ НЕ ОБЕЛИ.Нямаше изявления с многократно повтаряне на думата "престъпление".Намирисва на спешна поръчка май, а? От кога главният прокурор се занимава с пътно-транспортните произшествия. Кога ще започна разследването на срива на търговския регистър? За КТБ г-н прокурорът мълчи. И за много други важни неща мълчи г-н прокурорът, а за едно ПТП такава активност.Г-н Цацаров се натяга за член на Конституционния съд, май?!
29
2
 
9
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До очевадноАми той е вътре в кръговото Той е с предимствоС тези купени книжки ви е пълна каша в главите
28
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
К`во общо има Радев с това. отговорността е лична, в случая - на баща му. Например: Бойко Борисов заповядъл да убият Чакъра с гранатомет - отговорността е лично неговаИвайло Московски убил сина си поради самонадеяност и наспазване на правилата - отговорността е негова лична.
27
3
 
15
 
! Отговори
очевадно преди 5 години
Има видео,всеки може да види как моторетката се зеби перпендикулярно отляво на леката кола...
26
3
 
28
 
! Отговори
А ДЕЛОТО МОСКОВСКИ? преди 5 години
Г-н Цацаров, какво стана с разследването на убийството на дете срещу Ивайло Московски?Скоро ли това дело ще влезе в съда? Много е подозрително забавянето му.май повече се бърза с политическите дела, като това на кметицата на Младост, то страшно бързо беше разследване?!!
25
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невили е срам президенти бащи на президенти извинете се поне слесте от автомобила гледайте с очи всичко наред ли е, извратени типове.
24
3
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
за сеира на деса уволниха половината софийски кат, сега кнсб дали ше искат главата на министъра?