Проф. Денчев: С избора на Влахов партизанщината е загърбена!

"Човек с практика е, приятно изненадан съм", каза ректорът на УНИБИТ
Обновена: 5 окт 2018 22:49 | 5 окт 2018 22:30, Екип на Bulgaria On Air
8

Красимир Влахов е новото попълнение в Kонституционния съд. Всички, без БСП, днес подкрепиха кандидатурата, издигната от ГЕРБ и "Обединени патриоти". За него гласуваха още ДПС и "Воля".

Красимир Влахов беше председател на Софийския районен съд, през 2012 година стана заместник-председател на Върховния касациоенен съд, но по-късно подаде оставка и остана обикновен магистрат.

Още по темата
"Още когато беше издигната кандидатурата му за конституционен съдия, останах доста приятно изненадан. Казах си, че най-сетне партизанщината е загърбена, тъй като той е човек, който има доста практика, изключителен професионалист е и не на последно място - той е честен", коментира в студиото на "Денят ON AIR" ректорът на УНИБИТ проф. Стоян Денчев.

Той допълни още, че се надява подобен избор на качествени кадри да стане практика в България.

"Тогава, когато за ключови позиции се избират професионалисти, нещата изглеждат по съвсем различен начин", допълни още проф. Денчев пред Bulgaria ON AIR.

А въпреки широката подкрепа от депутатите за Красимир Влахов и признаването на авторитета му, днес в Народното събрание отново имаше скандали и обвинения между ГЕРБ и БСП.

Причината за тях стана решението на социалистите да не излъчат свой кандидат и да не подкрепят Влахов.

Първоначално от БСП имаха намерение да номинират Янаки Стоилов, но по-късно той се отказа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом прочетох "стоян денчев",и всичко ми стана ясно!
5
0
 
3
 
! Отговори
ZABOBOL преди 5 години
...qsno,qsno-pak DS naznachenie.Nqma partizanshtina-vsichko e nashe,minalo nastoqshte i badeshte.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влахов на кой е човек, на 22 години да станеш съдия трябва да имаш вуйчо владика или заврян зет зад гърба си!
3
10
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Вадиш си изводите от комунистите ли? Ами те само това знаят и могат. Така действат. Щом мислиш така, значи добре са ти промили мозъка и не виждаш извън капаците си.
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последния шанс за обединение на ляво и дясно с обши приоритети разкарване на краините радикали и тоталитаристи беше пропилян както и шанса народа отново да е обединени.Този е тотално партиино и по точно нацистко назначение и целта му е пак да се натрие носа на БСП.Харесвали го никой не го харесва тримата *** фюрера пак са заплашили Бойко че ще махнат коалицията и той пак лепна невероятно некадърното им протеже.
1
4
 
21
 
! Отговори
Срам нямат преди 5 години
Тоя депесарски *** ме разсмя! Новият т. н. конституционен съдия е точно плод на политическата партизанщина. На няма 50 години да те направят такъв означава само едно напълно безгръбначен продажник готов на всичко за власт! Всъщност цялата му измислена кариера е плод на яко слугуване на кой ли не!