ДНК, дрехи, свидетели и... Северин (Селяйдин) сгащен за гаврата с Вики

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти
Обновена: 10 окт 2018 11:08 | 10 окт 2018 08:02,
549
ДНК, дрехи, свидетели и... Северин (Селяйдин) сгащен за гаврата с Вики
Колаж: Facebook

Съвпадение на ДНК и кръв по дреха, намерена в дома му в Русе, уличават Северин Красимиров като убиец на журналистката Виктория Маринова, пише "24 часа" като цитира разследващи на гнусното кърваво убийство, разтърсило България.

Припомняме ви, че младият мъж бе арестуван снощи в германия град Щаде.

Той не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице на Виктория било от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час, показва съдебномедицинската експертиза на трупа й.

Мотивите за престъплението – най-вероятно става дума за моментна проява на агресия.

Красимиров духнал още в неделя, ден след убийството.

Полицаите стигнали до него чрез помощта на свидетели, които го забелязали в района на убийството.

По първоначални данни Северин е от ромския квартал на крайдунавския град, известен е още като Селайдин. Роден е през 1997 г.

"Той е турчин, от Селеметя е", твърдят хора от квартала, които го познават.

В събота вечерта, часове след зверството, той бил на купон, след което се прибрал в дома на съпругата си.

На следващия ден заминал за Германия, където живее майка му, именно там той е бил изловен от местната полиция.

Северен е рецидивист, в регистрите на МВР фигурира с няколко кражби. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


549
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
324
9
 
4
 
! Отговори
ЦХК преди 5 години
Сега германския съдя ако се сети, че тук ще влезе в затвора поръчан, ще откаже да го екстрадира! Хуманизъм и ценности!
323
1
 
22
 
! Отговори
Русенец преди 5 години
Тези са от най-опасната категория, турчеещи се бразилци. Заради университетът и политиката му по привличнане на "чуждестрании студенти", от десетина години градът е станал едно гето на чисти анадолци и всякакви *** от близките турски села. Покрай тях, такива гаджалчета добиват още по-голямо самочувствие.
322
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи 'сгащен'?! МВР на стражари и апаши ли играят!
321
3
 
22
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Жалко,че за тоя ще действат редовите закони а не законите на инквизицията ....Жалко!!!Дано поне в затвора попадне на по- големи от него съдисти и да преживява всекидневно деянието си......
320
0
 
23
 
! Отговори
Зоолог преди 5 години
До жаго> Още преди 3 дни ви казах, че е синхал. Само подобен скод, подмаймунски вид върши такива гадостиНе обиждай маймуните. Много от тях имат далеч по интелигентно и мислещо изражение на лицето си отколкото синхалионите. Да не говорим, че не извършват такива престъпления.
319
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И все пак стана добре, че европейските медии разгласиха за убита разследваща журналистка, за да се мобилизират нашите кютуци да разкрият престъплението и истинският извършител. Ако не беше отзвукът и беше обикновено момиче, гаджалчето още щеше да се разхожда в русенския парк, и щеше да има само няколко статии в местни вестници.
318
2
 
19
 
! Отговори
Й преди 5 години
Шом стигнахте до там да защитавате тая *** на снимйата означава че си заслужавате съдбата.Не народ а мършшшааа !!! Нима не помните случая от метрото в Германия ??? Или и там е фейк клипа
317
3
 
14
 
! Отговори
Етносексоненапрегнат преди 5 години
Уважаеми,Да не намесваме турчеещ се ром,за който ромите казват,че е турчин в нашите разсъждения.Жалко е, че при наличието на сестра и леля, с които би било допустимо според вярата му да разтовари сексуалното напрежение, е попаднал на бивша миска. Можеше да попадне на обикновено момиче и щеше да има по-малко от моите редове в пресата.За тези,които обожават Еър Доган(въздушния сокол) и сериалите му, знайте че той е обещал на народа си Южна България.Какво ще стане с вас, ако не си поделят Сирия?
316
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредният престъпник отново е от любимите гласоподаватели на ГЕРБ.
315
0
 
29
 
! Отговори
Изводът е: преди 5 години
Значи трябва за всяко зверство и убийство в България да се тръби по световните медии, за да се размърда полицията?!
314
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че германците го арестуваха иначе наште щяха да бият местните клошари докато някой си признае.
313
5
 
9
 
! Отговори
баста преди 5 години
Била е на неподходящото място в неподходящото време. Малшанс. Да почива в мир.
312
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намериха виновен. Браво. Сега трябва и историята да съшият за пред немците, че те така без доказателства не екстрадират.
311
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много съмнително , много
310
3
 
19
 
! Отговори
шоп преди 5 години
До Анонимена от къде минал,че чак в Германия,-------------------------През Дунав мост, пеша, показвайки лична карта. Отатък може и билет за самолет да си купи за 10 евро (Уизеър). Ти изобщо излизал ли си в чужбина та питаш как става?
309
1
 
23
 
! Отговори
аааа не преди 5 години
Ама как арестуван ?! Ама не ! БХК, веднага почвайте да пищите - този джентълмен има права, включително и да изнасилва и убива, нали ?!
308
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Духнал още в неделя,ден след убийството,а от къде минал,че чак в Германия,Щаде се оказал,някой го откарал до там или той сам с кола,ако има книжка за шофиране,паспорт,лична карта за проверки,също с бус,автобус по маршрут кат за маршрута има варианти много,или самолет,ако е имал билет,но защо след ден кат съпругът на журналистка казва,че се е чул за последно в петък точно преди да тича в парка или преди да се извърши убийството щом го споменава пак или се е объркал за събота,в събота тичала ли е.
307
8
 
23
 
! Отговори
сеф преди 5 години
До Iceblast:"Дори и тази версия на МВР да е истина, то тогава излиза, че границите ни са разграден двор..." -***, в ЕС няма граници!! *** русофил!
306
21
 
11
 
! Отговори
сФЕ преди 5 години
Браво Бойко, сега главната задача в България трябва да е унищожението на бСП и ДПС, заедно с русофилските *** и г-жа Лъжа, Доган и всяка друга комунистическа смрад!!! Проблемите на България и народа са те, защото подмолно работят за всякакви други интереси-но не и български!!
305
3
 
16
 
! Отговори
гробарят преди 5 години
Спокойно, много шум за нищо,съдът си знае работата само да го екстрадират и е на свобода, подписка или парична гаранция без много емоции и PR по медиите.