ДНК, дрехи, свидетели и... Северин (Селяйдин) сгащен за гаврата с Вики

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти
Обновена: 10 окт 2018 11:08 | 10 окт 2018 08:02,
549
ДНК, дрехи, свидетели и... Северин (Селяйдин) сгащен за гаврата с Вики
Колаж: Facebook

Съвпадение на ДНК и кръв по дреха, намерена в дома му в Русе, уличават Северин Красимиров като убиец на журналистката Виктория Маринова, пише "24 часа" като цитира разследващи на гнусното кърваво убийство, разтърсило България.

Припомняме ви, че младият мъж бе арестуван снощи в германия град Щаде.

Той не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице на Виктория било от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час, показва съдебномедицинската експертиза на трупа й.

Мотивите за престъплението – най-вероятно става дума за моментна проява на агресия.

Красимиров духнал още в неделя, ден след убийството.

Полицаите стигнали до него чрез помощта на свидетели, които го забелязали в района на убийството.

По първоначални данни Северин е от ромския квартал на крайдунавския град, известен е още като Селайдин. Роден е през 1997 г.

"Той е турчин, от Селеметя е", твърдят хора от квартала, които го познават.

В събота вечерта, часове след зверството, той бил на купон, след което се прибрал в дома на съпругата си.

На следващия ден заминал за Германия, където живее майка му, именно там той е бил изловен от местната полиция.

Северен е рецидивист, в регистрите на МВР фигурира с няколко кражби. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


549
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
304
15
 
11
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Дори и тази версия на МВР да е истина, то тогава излиза, че границите ни са разграден двор. Няма как ако е той да няма видими следи по него от борба и когато, индивид с такива следи тръгне да минава граница 1 ден след жестоко убийство в същия пограничен град, то той да не бъде задържан докато не се изясни дали не е евентуален извършител! Абе тия във властта ни взеха за тотални балъци! Ако всичко това е истина, то това означава, че някой митничар е взел подкуп за да го пусне което пак е проблем!
303
1
 
32
 
! Отговори
жаго преди 5 години
Още преди 3 дни ви казах, че е синхал. Само подобен скод, подмаймунски вид върши такива гадости
302
12
 
18
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Да приемем за момент версията на МВР:Всеки човек когато се бори за живота си се отбранява. Жените (и доста от мъжете) когато са изправени пред противник които може да ги надвие физически се опитват да нападнат лицето (очите) което е напълно естествена и първична реакция, да заслепиш нападателя и да избягаш докато той инстинктивно прикрие лицето си. От това следва, че той трябва да има следи от одиране по лицето. Е как е минал граница със следи, ден след убийството? Как става тази работа?
301
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
последно рецидивист ли е? рецидивист означава осъждан поне 2 пъти от СЪД и лежал в затвора. 'фигуриращ' или 'познат' на полицията може да е баба, която продава домати без разрешително или човек от поддръжката на кафе машината им. как точно взеха днк проби, след като за сестрите белнейски не успяха 7 години и се молиха чак във виена? а ЗАПОДОЗРЕНИЯТ е бил в германия?
300
14
 
21
 
! Отговори
Peter преди 5 години
Сега червени и сини, които плюха 5 дни ще се извинят ли ? Жената е водила модно предаване, после е направила "социално" предаване и е поканила 2 журналиста от Бивол. Е как ще е свързано с работата и ? Много нелепи неще се изказаха в последните 4-5 дена.БРАВО, но не на Бойко Борисов или Цацаров, браво на полицаите, които очевидно са си свършили работата....
299
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 386 zxv... животът е пълен с изненади та всичко може да се случи...
298
13
 
3
 
! Отговори
евродемокраст преди 5 години
Комунистите бързат да заметат случая!
297
1
 
25
 
! Отговори
аз преди 5 години
Значи когато искат тъ/пите полицаи могат да работят, но когато убиват бабите ни по селата или ги обират си драпат макарите.
296
3
 
22
 
! Отговори
хм преди 5 години
Що ми мяза на Белнейски!?
295
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
'..Северен е рецидивист, в регистрите на МВР фигурира с няколко кражби...'това изречение показва доста ярка неграмотност и не става дума само за правописа. рецидивист ли е послоедно или 'фигурира', защото може да е тренирал фигурно пързаляне:)
294
3
 
8
 
! Отговори
Octopus преди 5 години
3-те мозъка=пипалата на октопода. И тримата са подставени лица. Слугинаж на мафията.
293
9
 
24
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До 391Никой не ти говори за възрастта, а за физическата подготовка! Ти като си вдигал 100кг на лежанката 60кг ли тежеше или към 80кг?А припаднал човек вдигал ли си? Хайде малко ум да вкараме в четенето и приемането на информация, може ли?Този индивид е тапициран скелет с душа под наем (да не говорим за факта, че е леко мека китка), затова той физически не е подготвен да се бори с по тежък, по физически подготвен и най вече борещ се за живота си човек (пък било то и жена)!
292
5
 
13
 
! Отговори
Розата преди 5 години
До 377-Смешни и жалки са Тримата .Как липсваше Цецко,та картинката да е по пикантна?!Не сме виновни,че оня *** е пел само Винету,че другия е бил шофьор на Мето,че друг е завършил помощно училище.Действителността е такава.Нищо лично.
291
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво ся? Селайдин няма как да е удушил Виктория щото е на 20 г.? Аз пък на 19 г. в казармата правих серии на лежанката с 100 кг. а сега съм на 37 г. и не мога да ги отлепя. *** логиката!
290
3
 
23
 
! Отговори
Басри преди 5 години
заловен по отличителни белези- рус, строен със сини очи!! висшист!!! Хайде сега и господата от педерастическият БХК да се произнесат!!!! интересна ми е идеята им за интегрирането на ***!!!
289
12
 
26
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Да не говорим за факта, че когато човек е в безсъзнание той се отпуска и почва да тежи много повече. Та как точно един 45кг индивид може да влачи 55кг индивид в безсъзнание? Той няма как да я подпре на себе си, какво остава за това да я влачи! Или ако наистина МВР искат да ни убедят в това, трябва да са повече от 1 извършителите или пак ни пробутват нещо скалъпено! Няма средно положение. Ако някой от вас му се е налагало да вдигне или премести човек в безсъзнание ще знае за какво говоря.
288
1
 
22
 
! Отговори
МКС преди 5 години
Интересно ми е какво мислят БХК по случая?! Може би е виновна жертвата според тях! Българи , *** ,турци- всичко зависи от възпитанието , не от етноста!
287
20
 
2
 
! Отговори
zxv преди 5 години
БСП и *** са истинските престъпници, те са платили на лилавия за това престъпление, след което са го закарали в Германия!! Вече "опорните" им точки са стари!! Боко отново им го надъни отзад, болките на *** са неописуеми-затова се крие като мишка!!!
286
4
 
11
 
! Отговори
Розата преди 5 години
До 369-Не си ме разбрал правилно.Техните мозъци не могат да измислят нищо,исвен глупости.Това момче няма нищо общо.Това са ВНУШЕНИЯ,мутрафонски ВНУШЕНИЯ.
285
13
 
31
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Абстрахирайте се за момент от всички проблеми свързани с този етнос. Да те имат много грехове, но се замислете над следното:Тъй като съм от Русе и съм виждал този индивид мога да свидетелствам, че е не повече от 45кг, при това доста изнежен (мека китка). Хайде да се замислим как един 45кг индивид може да пребие, изнасили (няколкократно), влачи в безсъзнание един 55кг индивид които се бори за живота си и честа си + спортува? Дори и да е жена пак би оказала сериозен отпор.