Примитивно съзнание, примитивен нагон... перверзията на Северин

Спонтанно нападение е основната версия за убийството на Вики
16 окт 2018 11:00,
130
Примитивно съзнание, примитивен нагон... перверзията на Северин
Снимка: Facebook

Разследващите убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе работят основно по версията за спонтанно нападение, обяви главният прокурор Сотир Цацаров.

"Нито аз, нито колегите ми, които работят пряко по разследването на престъплението, сме изключили пряко някоя от версиите. В началото версиите бяха три – и спонтанно нападение, и поръчано, както и за нападение, което е пряк резултат от журналистическа дейност. Тази последна хипотеза досега не намира опора в доказателствата. Нито втората. Работи се основно по версията за спонтанно нападение, извършено от Северин", обясни обвинител №1 в държавата.

Още по темата

"При разпита Северин не отрича извършеното убийство, а по-скоро го описва фрагментарно и отказва да признае насилие, отрича каквото и да е посегателство на половата неприкосновеност", обясни главният прокурор пред Нова тв.

"Не бих казал, че обясненията му кореспондират със събраните до момента доказателства, но разпитите ще продължат в Русе. Доказателствата за нас за момента са повече от безспорни", каза Цацаров и обясни, че са иззети дрехи, по които има не просто кървави следи, но и ДНК, които съвпадат с тялото на жертвата. А по тялото на жертвата има биологични следи, които съвпадат с тези на Северин.

"Няма доказателства за предизвикване. Грубо и брутално нападение под влияние на алкохол с цел сексуално посегателство", описа го Цацаров.

"Примитивно съзнание, примитивен нагон, изключителна бруталност. Жестокост, на моменти необяснима и перверзия, която личи и върху насилието, и върху сексуалното посегателство върху жертвата", описа той.

"Преднамерен или непреднамерен сценарий, че в България се убиват журналисти, но сценарият не издържа. Но той ще се повтаря отново и отново, той има своите политически измерения. Наслушахме се на всякакви инсинуации, но политически рейтинг така не се прави", категоричен бе главният прокурор.

Според него хората имат своите основания за притеснения, но поне в този случай колегите му си свършили бързо работата.

"Бързото разкриване е резултат не на натиск, а на професионална работа и добро стечение на обстоятелствата", обясни още Сотир Цацаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
19
 
! Отговори
Край преди 5 години
Държави в които има толкова голям процент "примитивно" население има съответните наказания. Системата от наказания която е подходяща за Норвегия/Швеция и пр. не е подходяща за България, Сърбия, Румъния. В България е необходимо да има "по-примитивни" наказания - смъртно наказание, тежък физически труд в затворите, бой.Глобата, условно, пробации и пр. не работят при "примитивните".
19
5
 
12
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Журналистчета, кой ще ви убива заради работата ви като 90 % сте му.хльовци...
18
3
 
15
 
! Отговори
казаХ преди 5 години
Това същество на снимката в затвора да бъде подложено на същата жестокост и первезии на които е подложило жертвата си.
17
4
 
18
 
! Отговори
А дали е така? преди 5 години
За мен, докато не излязат доказателства за обратното, случило се е следното:Някой (кой ли?) плаща на този *** да пребие (или убие?) провинилата се журналистка. Нашият съгражданин от древно индийски произход, я удря в лицето и я оставя безпомощна в дерето и си тръгва. Наблюдаващите поръчители, обаче зверски довършдат започнатото и накрая убиват журналистката.Тази версия на ухо се носи в съдебните среди, но никой и не си помисля да я каже на глас.А "основната" версия "cмърди" та се носи!
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грозен ,кафеникаво ,черничък млад норвежец.С миризма на смрад,трудно и връзващ повече от едно изречение.Култура като *** от Папуа,с дъх на алкохол и ***...
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КПССНе е възможно! Той се бори с мафията! Със РПГ. Не помниш ли 2003 когато изпраска Чакъра с РПГто в една къща? После държавата я осъдиха за полицейско беззаконие ама какво са 50 бона!?
14
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прилича на лошо гледащо ***, сигурно мирише лошо и срича.Не може да смята и като чуе Елин Пелин,си мисли че е марка вино...
13
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо не ми се връзва. Медиите твърде бързо го осъдиха този младеж. И той твърде бързо си призна. Нещо определено намирисва
12
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо не ми се връзва. Медиите твърде бързо го осъдиха този младеж. И той твърде бързо си призна. Нещо определено намирисва
11
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Няма доказателства за предизвикване. Грубо и брутално нападение под влияние на алкохол с цел сексуално посегателство", описа го ЦацаровЦаца, само алкохол, или? Щото след цяла нощ евтин алкохол боли глава, и коленете се подкосяват - казва се махмурлук, и хич не му е до приключения с жени.
10
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата създаде прекрасни предпоставки ромският етнос да се множи като уличните *** като създаде закони стимулиращи неговата популация. .Ами то тези закони важат и за тебе. Какво ти пречи да се множиш и ти и да стимулираш собствената си популация?
9
1
 
12
 
! Отговори
този не е нормален преди 5 години
просто поредният откачалник, който не е прибран о време в психиатрия. Трудно ми е да си представя това да му е първо посегателство, може би е първо с фатален край, но няма как да не е имало и други. Не е нормален, трябвало е много отдавна да го приберат за принудително лечение и да не го пускат . Като някой куку се развихри и чак тогава се сещат и започва "ама от де да знаем, че тъй ще стане!"
8
2
 
25
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
ДЪРЖАВАТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ДА СИ ВЛЯЗАТ В ЗАДЪЛЖЕНИЯТА !!! Този нагъл лъжлив миризлив убиец - *** на обществото -баща крадец лъжец затворник и майка лъжкиня и крадла и *** ОТ такива ЗВЕРОВЕ какво очаквате да се роди ?? ЗВЯР! нахален арогантен тарикат мързеливец крадец още от 10 годишен -изнасилвач (явно и в Германия) и УБИЕЦ !!ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА Е РЕШЕНИЕТО!ТАКА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ПОВЯРВА ЧЕ ИМА ДЪРЖАВА -ЧЕ НАИСТИНА ЖИВЕЕ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА (МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ)
7
0
 
35
 
! Отговори
Ивац Игнат Канев преди 5 години
Този грозен ром,стана звезда в интернет.Лоша хигиена и силна музика,скандали,кючеци и крадене са характерни за тази общност индивиди
6
1
 
46
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
20 години макс и излиза да убива и изнасилва след 10 за добро поведение ,успоредно с това комитета от Хелзинки могат да го направят и човек на годината ,да стане герой при Карбовски и т н ,с други думи да ви е честита демокрацията ;) !!!
5
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тази последна хипотеза досега не намира опора в доказателствата."Не, ама хич опора няма.Следмица след предаването и дни преди второто.А може би от МВР-Мето очакваха и да е показно убийство съвсем да станем за т*ак в световните медии? Много ясно, че ще бъде направено като битово както беше при руските журналисти. Видиш ли ти - чиста случайност.
4
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата създаде прекрасни предпоставки ромският етнос да се множи като уличните *** като създаде закони стимулиращи неговата популация. Това са гласовете , които най-лесно се купуват от партия ГЕРБ за всички избори до сега . Когато забраниш този етнос да има повече от 2 деца , а поне единият родител да бъде роботещ и глоби над второ дете популацията ще спре. Нямаме полза от ромски гета и неграмотно население. Не може ромите да определят ще го има ли учителят или не , защото не им се учи.
3
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бързото разкриване и професионалната работа - в резултат на добро стечение на обстоятелствата? Демек случайно!?После, защо нямало доверие в институциите! Доверие се печели, не се изисква!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е вах тази медийна зВезДа !
1
5
 
19
 
! Отговори
Защо преди 5 години
не му пишете истинското име?