Северин в ареста, майка му в болница, жена му го оплаква

Останала без пукнат лев, а и я е страх да не бъде линчувана
Обновена: 22 окт 2018 09:36 | 22 окт 2018 07:20, Златко Желев
129
Северин в ареста, майка му в болница, жена му го оплаква
Снимка: БТА

Майката на обвинения в убийството и изнасилването на Виктория Маринова Северин Красимиров влязла в болница в Германия, след като не понесла срама от гнусното престъпление на сина си.

Това твърди жената на Северин Емел Мехмедалиева, която се е скрила при роднини в русенско село и не смее да се върне в ромските махали "Тракцията" и "Селеметя" от страх да не бъде линчувана.

"Чухме се със свекърва ми преди няколко дни, тя обеща да ми прати 50 евро да имам с какво да живея. Парите не пристигнаха и аз се притесних да не е станало нещо. После разбрах от лелята на Северин, че свекърва ми е влязла в болница - нещо удар ли получила и аз не знам какво точно се е случило", обяснява Емел пред "Монитор".

Още по темата

Тя разказва, че никога не е виждала Северин да пие лекарства през последните две години, откакто живеели заедно.

"Добре си беше съвсем, даже хапче за глава не е имало нужда да взема", казва Емел. Думите й противоречат на твърденията на майката на 21-годишния ром, че бил умствено изостанал и пиел хапчета, вероятно за да го изкара невменаем и оправдае гнусното му престъпление.

Емел гледала Северин по телевизията в петък, когато Окръжният съд в Русе му наложи най-тежката мярка за неотклонение и го остави за постоянно в ареста. Сторил й се много уплашен, а иначе бил наперен.

Запознали се с него преди две години във Facebook, когато била 16-годишна, и малко след това заживели заедно. Не са сключвали брак, но според представите в ромската общност тя вече му била жена.

Миналата зима изкарали заедно в Германия при майка му, където работели, за да спечелят пари за ремонт на къщата в квартал "Тракция". Съборетината била на баща му, който също се казвал Северин, но след като умрял в затвора и жена му се събрала с друг мъж.

В Германия Северин и Емел чистели къщи заедно с майка му Надежда. Върнали се в България в началото на лятото със събраните средства. Купили си БМВ, което обаче скоро след това продали на комшия в "Тракцията", тъй като парите за ремонта свършили, а и Северин нямал книжка. Според Емел той е карал колата само в квартала.

Имали намерение отново да ходят да работят в Германия, защото като докер в Русе Северин изкарвал малко пари, но...


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
7
 
5
 
! Отговори
кембридж аналитика преди 6 месеца
Убиеца е това въпроса е че този имал много профили в социалните мрежи и някой му е събрал данните обработил му е профайлара и му е втълпил нещо което го активира в точния момент не случайно изчезва телефона интересуваите се от мястото където е работила жертвата и кой е нейния бивш там е заровена тайната пояснявам че мъжът и е най големия интернет проваидър в северна България и навлиза на пазара в южна Румъния и Букурещ става дума за стотици хиляди абонати на които може да им се следи трафика
97
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Северин ,ако знае какви загорели затворници го чакат ,сигурно би се самоубил,защото в затвора на изнасилвачи не прощават ,и надзирателите си затварят очите.
Така е по целия свят !
След време ще иска да му викат Северинка!
96
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тези сълзливи мелодрами целят да ни разчувстват или да провокират българките, майките и изнасилените ни жени да излязат пред МС да Протестират ЗА АМНИСТИЯ? Изцяло измислен епос. Познавам похватите на това племе. Не заслужава никаква милост или пощада!
95
1
 
8
 
! Отговори
Ай, лошо ми стана мо преди 6 месеца
Роднините почнаха театро, за етноса е стандартна реакция
94
6
 
21
 
! Отговори
nina преди 6 месеца
#83
Кой ви каза на вас,че няма сериен насилник??Точно бяха писали,че убиецът е изнасилил няколко момичета в махалата си,но те не са се оплакали в полицията от страх от него.Точно си е сериен изнасилвач този б..о.к.лук!
Колкото до изречението,че майка му влязла от срам в болница-пълни глупости,тези такова чувство не познават.Вероятно не иска да праща пари на "снахата".
93
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Виновни има-това са нашите псевдо политици ! Разбират само от едно-да си напълнят търбусите с цената на всичко и най вече за сметка на този изтрещял НАРОД !!!
92
5
 
35
 
! Отговори
Скарлет преди 6 месеца
*** *** - раэстрел эа такива!!!Эа да бъде эапаэен социалния мир и държавата като цяло!!! Колят, убиват, беэчинстват беэнакаэано!!! Няма да остане българин от таэи смръдлива напаст а апропо след това СЪЖАЛЯВАЛИ!!! Нямам думи!!!
91
2
 
35
 
! Отговори
Анани преди 6 месеца
Жал към убиец - НЕ!!!
90
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
свекърва ми е влязла в болница - нещо удар ли получила

абе по един удар с лопата в челото за всички ви ще е най-добре. Да ви заравят в някоя канавка и да не се мъчите.
89
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Жената е погребана в затворен ковчег, защото е удряна в главата и най-вероятно лицето е обезобразено и черепът пръснат. Това ли искате да гледате????? Полицията каза, че гледката е била зловеща.
88
1
 
7
 
! Отговори
смирнофф!? преди 6 месеца
До АК 47

Да не става дума за коктейл "Симеонов"!?
87
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До По Интернет-заглавие

На "другарчетата" не им отърва,и лепят минуси,а!?Между другото,тоя джендър и една муха не може да убие!Когато американците предложиха помощ в разследването,боко решително отказа!И още нещо-защо жената беше погребана в затворен ковчег!?
86
0
 
48
 
! Отговори
Несериозно е преди 6 месеца
А дилърите които му продадоха дрогата,кога ще бъдат арестувани?Те му дадоха стимуланта без който сигурно нямаше да набере смелост да извърши това.Колко хора умират заради тях.Я заради зарибяване, я заради случаи като този. Наркомана е животно извън контрол, на което годините са му е преброени. Значи полицията може да обърне България и да хване неизвестен и безследно изчезнал убиец на журналист за 3 дни, а не може да прибере всичките дилъри които зарибяват спокойно и всеки наркоман купува от тях
85
0
 
23
 
! Отговори
Данчето преди 6 месеца
Да не плачат и да боледуват за убиеца и ку...на си,а да се отрекат от него,а циг. нарочно се е блъснал в момичето и после и е казал да се оглежда,сблъсквали сме се с такива гадове .Аз си вървях с майка във Варна и двама циг.бягаха силно срещу нас,като ни доближиха,единият ми скъсаха златния синжир от врата заедно с копчето на ризката ми и ме одра,уплаших се много и докато се обърнем ги нямаше,това се случи преди 10 год и вече не излизам накичена или без мъж до мен.Лоши години
84
4
 
34
 
! Отговори
Пич преди 6 месеца
"В Германия Северин и Емел чистели къщи заедно с майка му Надежда. Върнали се в България в началото на лятото със събраните средства. Купили си БМВ, което обаче скоро след това продали на комшия в "Тракцията""

Цяла българия в едно изречение ... и моля, никой да не ми казва, че не всички са такива. По пътищата е пълно със се-лтаци с BMW-та и мерцедеси, които си пренасят бурканите от село в багажника. Как ни пуснаха в ЕС, така и не разбрах.
83
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
" Какво ще се подобри, ако С. К. бъде ликвидиран? - АБСОЛЮТНО нищо!"
Изобщо не е трябвало да се ражда
82
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво ще се подобри, ако С. К. бъде ликвидиран? - АБСОЛЮТНО нищо!
В случая нямаме съзнателно действие, нямаме и сериен насилник.
А точно умишлено е производството и разпространението на наркотици. И то погубва стотици пъти повече психически и физически.
Вижда се, че С. К. не е наркоман, злоупотребили са с него, сеир на празноглавите.
И високообразовани хора стават силно агресивни под въздействие на опиати или медикаменти от тяхната група.
Кой ще потърси отговорност от контролните органи?
81
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво ни интересува голямата рода на един убиец, отхранени с нашите пари.. да го съжалим ли? Глупави статии. Май индийските организации са набрали сила в медиите.
80
1
 
41
 
! Отговори
Възмутен преди 6 месеца
Спирайте детските на ромите!
79
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
романо дуняс, нали така се казва? ромски свят.