Северин в ареста, майка му в болница, жена му го оплаква

Останала без пукнат лев, а и я е страх да не бъде линчувана
Обновена: 22 окт 2018 09:36 | 22 окт 2018 07:20,
129
Северин в ареста, майка му в болница, жена му го оплаква
Снимка: БТА

Майката на обвинения в убийството и изнасилването на Виктория Маринова Северин Красимиров влязла в болница в Германия, след като не понесла срама от гнусното престъпление на сина си.

Това твърди жената на Северин Емел Мехмедалиева, която се е скрила при роднини в русенско село и не смее да се върне в ромските махали "Тракцията" и "Селеметя" от страх да не бъде линчувана.

"Чухме се със свекърва ми преди няколко дни, тя обеща да ми прати 50 евро да имам с какво да живея. Парите не пристигнаха и аз се притесних да не е станало нещо. После разбрах от лелята на Северин, че свекърва ми е влязла в болница - нещо удар ли получила и аз не знам какво точно се е случило", обяснява Емел пред "Монитор".

Още по темата

Тя разказва, че никога не е виждала Северин да пие лекарства през последните две години, откакто живеели заедно.

"Добре си беше съвсем, даже хапче за глава не е имало нужда да взема", казва Емел. Думите й противоречат на твърденията на майката на 21-годишния ром, че бил умствено изостанал и пиел хапчета, вероятно за да го изкара невменаем и оправдае гнусното му престъпление.

Емел гледала Северин по телевизията в петък, когато Окръжният съд в Русе му наложи най-тежката мярка за неотклонение и го остави за постоянно в ареста. Сторил й се много уплашен, а иначе бил наперен.

Запознали се с него преди две години във Facebook, когато била 16-годишна, и малко след това заживели заедно. Не са сключвали брак, но според представите в ромската общност тя вече му била жена.

Миналата зима изкарали заедно в Германия при майка му, където работели, за да спечелят пари за ремонт на къщата в квартал "Тракция". Съборетината била на баща му, който също се казвал Северин, но след като умрял в затвора и жена му се събрала с друг мъж.

В Германия Северин и Емел чистели къщи заедно с майка му Надежда. Върнали се в България в началото на лятото със събраните средства. Купили си БМВ, което обаче скоро след това продали на комшия в "Тракцията", тъй като парите за ремонта свършили, а и Северин нямал книжка. Според Емел той е карал колата само в квартала.

Имали намерение отново да ходят да работят в Германия, защото като докер в Русе Северин изкарвал малко пари, но...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
ами псевдожурналистите да сьберат пари за туркинята емел като няма пари....
34
15
 
6
 
! Отговори
МВРШеф преди 5 години
До софиянецКой знае кой е истинският убиец!В България убийците се прикриват и стават обект на пазарлъци с ЕТ МВРИстинските убийци си остават на свобода срещу ограмно възнаграждение!Убийците си остават контингент на МВР с оперитивна разработка! Добре го знаем!
33
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ни интересува личната драма на този от-па-дък? Да си го пращат поживо-поздраво в панделата доживот или максималното допустимо според смешния ни закон, пък там съквартирантите му ще му отдадат заслуженото
32
1
 
13
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
Добро момче - тихо, кротко, работно, поздравява....кооолко такива се оказаха у б и й ц и ???
31
1
 
17
 
! Отговори
месара преди 5 години
алоооо, ехооооо, семейната и трудовата история на северин и майка му ли трябва да знаем?! айде моля ви се, дръжте се професионално (ако можете).
30
1
 
19
 
! Отговори
Къде е БХК? преди 5 години
Нека дойде и се смили над милото момче, то е било провокирано от лошата българка,която си го е търсила...А сега сериозно - не пипайте електората.Условна присъда, след две години ще го помилва новия президент,че присъдата е от предната партия - съвсем по европейски.А българите - българите да си пишат по форумите, в това ги бива много, да мрънкат, да плюят по форумите. Докато ц.и.г. нсктата ***, твари и тн. се гаври. И така и ще продължава. Наши са си и си ги искаме явно.
29
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Журналисти ! Публикувайте снимката на трупа на убитата майка вместо слъзливата физиономия на убиеца й . Кой е за съжаление -жертвата или убиеца?
28
0
 
26
 
! Отговори
антисоросоид преди 5 години
Пропагандада на сороските НПОта върви с пълна пара за оневиняването на убиеца
27
0
 
25
 
! Отговори
ХФ преди 5 години
Младата жена си замина по жесток начин, а ние научихме целият род на Северин и всичко за живота им. Този като излезе от затвора може да стане мега стар - новият Азиз. Просто стана прекалено известен.
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уважаеми съмишленици на К. Нинова, ясно е, че плачете за власт за да напълните и вие гушите, но...народът остана без сили, ЗАГИВАМЕ!!! Вашите неграмотни избиратели ни крадат, бият и убиват!
25
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой в ареста, друг в болница, трети пуснати условно, а ХОРА без никаква вина в ГРОБИЩАТА!!!
24
2
 
23
 
! Отговори
БЯЛ ВЪЛК преди 5 години
Аз само едно нещо не можах да разбера, като четете за индийската битова престъпност в България, защо не вярвахте, че Северин е извършил това престъпление?.....
23
0
 
26
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Колко тъжно, просълзих се. Наш дълг е да помогнем на ***, като ги изпратим за претопяване. Всичко друго е извратена либераcтия и истинска гавра. Все в някой музей ще има необходимата документация за интеграция...
22
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Купили си БМВ, което обаче скоро след това продали на комшия в "Тракцията", тъй като парите за ремонта свършили, а и Северин нямал книжка."Мда, обичайната драма...
21
1
 
27
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Да се дигнем и натиснем властимащите за чиганската престъпност.Защо не се спазва закона,защо не ги наказват строго,защо в затворите са като в пансион.Властта не е само крадене а и отговорност.4 години щура далавера и се оттеглят без никаква,НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ.Предлагам съдия ,който не е наказал достатъчно строго подобен рецидивист -при рецидив от подсъдния -да носи отговорност-дори затвор.Съдиите не живеят като нас с тия кофти хора а в затворени ,луксозни комплекси.Далеч и на сигурно.
20
7
 
12
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 5 години
Да го пуснем тогава,а другари ???
19
0
 
34
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Стига с тоя затвор-там е като пансион за ромите-живечт в добри условия без и грам бачкане.Имат си всичко което и ромските им коптори.А повечето там са банди от роми и никой нищо не им прави-напротив-тормозят българите.Там им е като почивка вместо наказание.И ние им плащаме всичко.Я се замислете братя българи-дали черните роми са наказани в затвора или са на почивка?Интернет,телефони,добра храна 3 пъти на ден,***,търговия с наркотици,печелене на пари.само каторга за тях!
18
1
 
43
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
да кажа.Искаме закон!Това недоразумение на природата с крива вяра-искаме да лежи до живот и да сме сигурни -мъртъв или до живот там ,а не след 15 години пак да лочи българска кръв.Стига сме ги хрантутили.Щом правят деца-значи имат храна.И тя идва само от нас.Ром сеяч и орач няма-но ром лапач има.Всички са лапачи без да произвеждат,
17
3
 
20
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Ние от БХК редовно плащаме на днесбг, за да разказват житейски истории за *** психопати. Поредният случай на ромска трагедия. Северинчо не бил такова момче, но са му дали наркотици и алкохол и той не бил на себе си, когато жената го е бутнала, докато тича. И сега майка му в болница, жена му не може да се прибере...
16
0
 
34
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Какво ни интересува личната драма на този ***? Да си получава заслуженото, в затвора останалите затворници да му го върнат с лихвите и да се свършва...