Седемте смъртоносни удара на Северин: Аз ударих, без да искам!

Младежът не познавал жертвата си, нямал и съучастници
Обновена: 20 окт 2018 08:01 | 19 окт 2018 18:00,
320
Седемте смъртоносни удара на Северин: Аз ударих, без да искам!
Снимка: БТА

Седем жестоки удара в главата са сломили съпротивата на телевизионната водеща Виктория Маринова, която бе зверски убита и изнасилена до бетонната алея край Дунав в Русе, докато спортува.

Нанесените удари са довели до тежки увреждания и са една от причините за настъпването на смъртта на младата жена. Това стана ясно в съдебната зала в Русе, където днес бе гледана мярката за неотклонение на обвинения в изнасилването и убийството 21-годишен Северин Красимиров.

Сутринта той бе докаран в съдебната зала окован с пранги. Облечен бе със същия панталон цвят бордо и сива блуза, с които слезе от самолета на Летище София, но имаше и черна жилетка.

Впечатление направи, че си е пуснал брада, вероятно за да промени външността си и да не бъде разпознат. Макар че служебният му защитник Иван Дойнов го предупреждаваше да мълчи, той отговори на въпросите на журналисти на не много правилен български език.

"Да, виновен съм. Спомням си, като минавам тъй или тя, или аз ударих, без да искам. Оглеждай се нещо, тъй съм казал и тя каза, нещо ми каза тя, не помня хубаво. И аз отидох там, ударих й един шамар, падна тя, после аз исках да си продължавам напред, тя ми хвана косата", почти проплака Северин. Каза, че съжалява, а и че не може да повярва, че той е извършил престъплението.

В съдебната зала станаха известни някои подробности от живота му – няма завършен осми клас, постоянният му адрес е в квартал "Тракцията", където е домът на леля му, и се препитавал като докер, но никога не е имал постоянна работа.

Според адвоката Иван Дойнов налагането на мярка "задържане под стража" е най-подходящата за Северин, който имал притеснения за живота си, ако останел на свобода.

"Не мога да преценя каква да ми бъде мярката, предоставям на съда", пък каза Красимиров. След изслушването на страните съдия Милена Пейчева се произнесе с определение за налагането на най-тежката мярка за неотклонение и Северин остава в ареста.

Обжалване може да се направи в тридневен срок пред Апелативния съд във Велико Търново, но това едва ли ще случи, като се имат предвид изразените притеснения за живота на обвиняемия.

След приключване на заседанието окръжният прокурор Георги Георгиев обясни пред журналисти, че Красимиров е заровил телефона на Виктория, защото се опасявал да не бъде разкрита бързо самоличността й. В кейса на телефона е била служебната карта на Маринова и това е бил единственият документ, който тя е носела със себе си, докато спортува на бетонната алея край Дунав. Това важно веществено доказателство бе открито на мястото на престъплението след разпита на Красимиров в Русе в четвъртък.

"Нямаме доказателства за участие на други хора. Имаме свидетели, които са видели само един мъж, облечен с дрехи, каквито намерихме в него. Имаме ДНК експертиза, която казва, че няма генетичен материал от друго лице от мъжки пол, но продължаваме да работим и по тези версии", уточни Георгиев, цитиран от "Монитор".

При разпита в Русе Красимиров е признал за нанесените удари, от които според медицинската експертиза е настъпила смъртта на Виктория. По отношение на обвинението в изнасилване не е дал обяснения, допълни окръжният прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


320
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пуснете го за 2 минути да види жени ,как изнасилват, пък после да си го довършват в затвора
211
5
 
9
 
! Отговори
?????? преди 5 години
Не оправдавам насилника, но ми е интересно как и кой изброи СЕДЕМ удара по жертвата. Това никой съдебен лекар не може да установи..! Може да са 2, може да са и 22! Непрекъснато стават много въпросите-веднъж бягал с телефон и бил разпознат по бежовия ка,лъф, веднъж заровил телефон.....????
210
3
 
5
 
! Отговори
Хенри преди 5 години
До Анонимен 224В кое би ти било угодно да повярваш? Коя истина ще ти даде душевен мир?
209
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"И аз отидох там, ударих й един шамар, падна тя...."Нескпосани лъжи от един доста по-дребен и по-малък на килограми човек, а насреща си е имал жена с дан по джи-джицу и награди, а после камерите го засичат да бяга сякаш не е пил алкохол и дрога до сутринта!? Взема калъфа на телефона, а него заровил, щото видял, че Виктория(Бог да я прости!) е "журналистка и щели да я търсят". И след тези приказки как реален човек да повярва, че това хлапе е истинкия убиец, как?
208
0
 
17
 
! Отговори
аз преди 5 години
Този признава всичко плаче насила само да оттърве доживотната присъда Един ром който никога нищо няма да даде за обществото е отнел живота на високо образован човек Какво наказание да се дава на такъв човек аааааааааааааааааааааааааааааа
207
0
 
21
 
! Отговори
Този се е гаврил преди 5 години
Този се е гаврил с нея, не може да му се налага цивилизовано наказание, това не е просто убийство по невнимание, кражба някаква си или шофиране употребил алкохол, това е зверство, а на зверството (без право) трябва да се отвръща с десеторно зверство!
206
0
 
10
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 5 години
БЕЗ ДА ИСКА СЕДЕМ ПЪТИ
205
3
 
1
 
! Отговори
-10 преди 5 години
Плащач, ти колко данъци си платил през живота си?
204
1
 
14
 
! Отговори
Стою преди 5 години
За смърт оневинение НЯМА!Справедливостта е една - смърт за смърт. Зная , че някой ще ми противоречи , че е крайност , но кой дава право на някой да отнема живот за удоволствие ?
203
0
 
12
 
! Отговори
бг преди 5 години
Шведските *** и роднини на макака искат да оттърват селяйдин и тролят че е невинен .Не ви ли е гнус да правите така бе човеоподобни маймуни!
202
13
 
9
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 5 години
Това въобще не е убиеца
201
2
 
22
 
! Отговори
Плащачи преди 5 години
На тоя *** сме му плащали помощите в продължение на 22 години. Ако (случайно) го осъдят, ще му плащаме издръжката в затвора още 20-30 години. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!! За к'ъв х.й ни е тоя бе, господа управници и управляващи?????
200
8
 
14
 
! Отговори
бунтар преди 5 години
7--те ЛЪЖИ НА ТОЗИ УБИЕЦ---ПОДХВЪРЛЕН НА ОБЩЕСТВОТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПОРЪЧИТЕЛИ И УБИИЦИ СПОРЕД МЕН ТЯ--ВИКТОРИЯ Е УБИТА ОТ ДРУГИ А СЕВЕРИН Е ЗАМАЗАЛ СЛЕДИТЕ ---СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ НО И ТОЙ НЕМА ДА ИМА ВРЕМЕ ДА ИЗХАРЧИ ПАРИТЕ ОСВЕН НЕГОВАТА ФАМИЛИЯ
199
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо първо арестуваха румънеца????
198
0
 
29
 
! Отговори
БХК преди 5 години
стига сте публикували тази снимка със сълза, че вече много ни домъчня за циг.ането! не бой се, селяйдинчо, кажи, че не щеш в ареста, защото няма матраци ДОРМЕО и няма соли за джакузито ти. не бой се за отвън, твоите ще те пазят с ятаганите...пък и нали съществуваме ние от БХК !
197
0
 
57
 
! Отговори
Няма място за хумор преди 5 години
Виктория умира до 15 минути по изключително болезнен начин. Изнасилване. Смърт. Изнасилване. Гавра с трупа ѝ. Няма място за хумор - ни чер , ни бял. Присъда - смърт. (Независимо как се казва извършителя, плаче ли , не плаче ли, съжалява ли, не съжалява ли, с поддържана брада ли е и от какъв етнос). Стига сте омаловажавали истината в коментарите си.
196
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя не е искал да удари, ама е имал желание
195
2
 
51
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
БОГ ДА ПРОСТИ МЛАДАТА МАЙКА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ-АКО НЕ БЕШЕ ВИДНА ЖУРНАЛИСТКА-А БАБИЧКА ОТ НЯКАКВО МАЛКО СЕЛО ИЛИ ГРАДЧЕ,ЕДНА ОБИКНОВЕНА ЖЕНА ОТ НАРОДА-ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕШЕ ДА СИ МРЪДНЕ ПРЪСТА ЗА ДА ХВАНЕ И-З-Р-О-Д-А -1ИГАНИН ?ДАЛИ ЩЕШЕ ДА Е НА СЪД ТОЛКОВА БЪРЗО ИЛИ ЩЕШЕ ДА СИ КЪРКА В МААЛАТА И ДА РАЗКАВА НА ДРУГИТЕ ПОД -ЧОВЕЦИ ЧЕ Е ГЕРОЙ И ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА СЛАБАЦИ?ПИТАМ УПРАВНИЦИТЕ ДЕТО СА МНОГО БОГАТИ И БЕЗОТГОВОРНИ-ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ЛИ ИСКАТЕ?ДА ПОЧНЕМ И НИЕ ДА УБИВАМЕ?А ЗА НАС СЪД ЩЕ ЩЕ ИМА ЛИ
194
1
 
49
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
проронил сълза,специално направена снимка на фотошоп на Ис-рода ни пробутват приятели.Нещо спрягат тигана -убиец да е навън след около15 години.Вместо да гние до живот.слде ч5 години-ще е на 36 и пак ще произвежда копия от себе си,пак ще му ги хрантутиме,и тях и него и пак може да убие бял човек.нали беше доживот-какви 30 години-делено наполовина?АЛОООО-УПРАВНИЦИТЕ-ЕЛАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ С *** КАТО ТОЯ-НЕ ДА СЕ КРИЕТЕ В ЗАМЪЦИТЕ С ОХРАНА.
193
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Ударих без да искам". Така отговарят ***! Явно не сте имали работа с подобни същества. Ценностната им система е много странна.