Викторио пред съда: Не съм убиец и никога не съм бил! А фактите?

Магистратите го оставиха за постоянно в ареста, той искаше вкъщи
Обновена: 6 ное 2018 16:56 | 6 ное 2018 11:45, Камелия Цветанова
170
Викторио пред съда: Не съм убиец и никога не съм бил! А фактите?
Снимвка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Викторио Александров, който уби приятелката си Дарина и едногодишната си дъщеря Никол, остава за постоянно в ареста, реши Софийският апелативен съд.

Още по темата

За да откаже да пусне от ареста младия мъж, съдебният състав се опря на показанията на свидетели и няколко експертизи.

Освен това обвиненията на Александров били тежки, което пък е мотив да се смята, че той е опасен за обществото.

Според съдебния състав ставало ясно, че има конфликти в семейството на Викторио.

Както пред градския съд преди около седмица, така и днес той каза, че не си спомня детайли за двете извършени от него убийства.

Оплака се, че не бил преглеждан в ареста, че има проблем с едното ухо и постоянно чувал пищене.

Защитата му поиска експертизи за здравсловното и психичиното му състояние, но съдът отказа назначаването им.

Прокуратурата представи нови разпити на свидетели и графологична експертиза на писмото, за което се твърди, че Викторио е писал до родителите си.

Защитата на свой ред цитира разпити на свидетели, според които действията на Викторио били непоследователни и хаотични. Пак според защитата, не ставало ясно кога е писано писмото.

От съда Викторио поиска домашен арест и каза, че няма да се укрива.

"Всички медии ще бъдат пред нас и няма къде да отида. В ареста има риск за здравето ми, защото имам травма на главата", каза младият мъж.

"Не съм убиец и никога не съм бил. Не съм крадец. Няма да се крия от съда", беше категоричен Викторио Александров, но магистратите го оставиха зад решетките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надявам се да попадне на стабилни съдии и да получи доживотна при строг режим. Това същество не заслужава дори да се нарича човек, трябва да се приспи като куче. Но тъй като е забранено, поне да седи в зандана докато не изгние. Няма прошка за такъв.
110
0
 
14
 
! Отговори
Кадафи до Кашоги. преди 5 години
Не , но има сезал малки ножчета и здраво заварени винкели .Някои от тях се откачват нощно време и се разнасят из затвора.
109
0
 
14
 
! Отговори
Кашоги преди 5 години
В затвора има ли канализация ?
108
7
 
35
 
! Отговори
granik преди 5 години
Психопатия в много тежка форма.В комбинация с много страхлив и малодушен характер, в тяло на едър мъж. Странна комбинация. Той самия не е виновен ,че е такъв, така го е създала и изкривила природата. Всеки от нас е психопат в различна степен.
107
0
 
58
 
! Отговори
Хак преди 5 години
Той сигурно вече е забравил, че е имал Жена и Дете.
106
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завършен социопат!За съжаление не е единствен...
105
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 118А дъщеря си защо е затрил? Защото след 18 години и тя е щяла да прави секс и крехката му психика на женомразец се е сринала ли?
104
1
 
21
 
! Отговори
ДО 90 преди 5 години
А, не! Браво на служебния му адвокат, че не го е отккрехнала да си признае вината, да има съкратено производство и по този начин да се възползва от поправката на И.Фидосова - 15-20 г. затвор. Браво! Явно и нейната цел е да лежи до живот. А колкото до смъртната присъда и аз съм ЗА, но да забравим. Член сме на ЕС, където смъртното наказание е забранено. Освен ако не излезем от Европейския и влезем в Евразийския съюз.Прочети още на: https://dnes.bg/temida/2018/11/06/viktorio-pred-syda-ne-sym
103
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До*БПЦ*.Не ни дразниш,!!!Просто се чудим на какъв се правиш ! На поп май! --------------------Още по-зле - тея попчета не ги търпя - ченгесари червени. Те са най-големите престъпници и хрантутняци на гърба на бедните вярващи хорица. ИЗЧАДИЯ са те.
102
0
 
26
 
! Отговори
такааа преди 5 години
Браво на служебния му адвокат, че не го е отккрехнала да си признае вината, да има съкратено производство и по този начин да се възползва от поправката на И.Фидосова - 15-20 г. затвор. Браво! Явно и нейната цел е да лежи до живот. А колкото до смъртната присъда и аз съм ЗА, но да забравим. Член сме на ЕС, където смъртното наказание е забранено. Освен ако не излезем от Европейския и влезем в Евразийския съюз.
101
0
 
63
 
! Отговори
Бай Шиле преди 5 години
С кой акъл си го помисли че при две убийства ще излезе под домашен арест.Тоя верно е луд!!!
100
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БХК къде сте? Тормозят човека, не му дават да се прибере вкъщи, държат го като в затвор! Извинявайте, забравих че той не е етнически българин нито австралиец.
99
0
 
28
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Инак тука си представям каква касапница ще стане, ако разрешат всеки да има право да носи патлак. Просто ще стане буквално патттаклама... талибаните ще ги е страх да стъпат тука...
98
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честито, вече си.
97
2
 
47
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Егати боккклука... гръмнал и жена си и бебето си без да му мигне окото, ама себе си не му стискало да гръмне. То по-добре да се беше гръмнал, че нз изобщо как може да живее с тая мисъл кво е извършил. Не бил помнил, баш много добре си помниш, ама се праеш на ударен с мокър ***. Мани, мани... избягаха от тая държава всичкото можещи и знаещи и остана само плявата. Има разбира се все още можещи и кадърни хора, но те не стигат да поведат стадото към по-светло бъдеще....
96
1
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ДО ОТЧЕТОГРЕХОВЕТЕ НА ТОЗИ НЕ МОГА ДА БЪДАТ ИЗКУПЕНИ С ИНДУЛГЕНЦИИ!АКО ЩЕ ЕДНОВРЕМЕННО ДА ПРИЕМЕ ХРИСТА, ИСЛЯМА И ЮДАИЗМА В СЪРЦЕТО И ДУШАТА СИ!!!А ТОЗИ Е И МНОГО ОПАСЕН! ТОЙ ОТКРИТО ЗАЯВЯВА, ЧЕ НЕ СЪЖАЛЯВА ЗА НИЩО!
95
1
 
8
 
! Отговори
До*БПЦ*. преди 5 години
Не ни дразниш,!!!Просто се чудим на какъв се правиш ! На поп май!
94
1
 
11
 
! Отговори
До*БПЦ*. преди 5 години
А кой е хвърлял камъни по Господ.същите тези хора,които сега го превъзнасят.Не ти преча да си вярваш в господ.но не оправдавай с господ убииствата на жена и дете.Те също са били създания ба господ.А този викторио е дяволско създание.!
93
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако целта ти е да дразниш - не успяваш особено - по-скоро отиваш към тотална простотия, ясно !!!!.Не чадо мое, не Му е целта да те дразни чрез совата ми. Може би иска да те накара да се замислиш, макар, че това според мен са Сизифови усилия, но кой знае...неведоми са пътищата Господни
92
0
 
24
 
! Отговори
шматка преди 5 години
СЪДИИТЕ ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ТОЗИ КАЗВА ЧЕ Е НЕВИНЕН И НЕ Е УБИВАЛ.Да не стане след 1г да направи самопризнания и да му дадете 15г.ТОЙ НЕ СИ ПРИЗНАВА