От 11 до 13 часа – затварят пътя край Своге, разследват!

Възможно е и да има нов следствен експеримент
9
От 11 до 13 часа – затварят пътя край Своге, разследват!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Временно ще бъде затворен днес пътят Своге – Нови Искър, където с в края на лятото загинаха 20 души.

Искането е на Националната следствена служба.

Още по темата

Причината е планиран предварително допълнителен оглед на местопроизшествието и извършването на геодезически измервания. Възможно е и да има нов следствен експеримент.

Според предварителната информация огледът ще започне в 11 ч., а прогнозният срок за приключване е два часа по-късно - в 13 ч.

През този интервал от време екипи на "Пътна полиция" ще пренасочват движението през обходни маршрути.

За леки коли и автобуси – през Искрец – Костинброд, а за товарни автомобили над 12 тона ще се използва пътят Мездра –  Ботевград.

Тежката катастрофа с преобърналия се автобус в дерето стана в средата на август. Шофьорът на превозното средство е с обвинение за случая, но инцидентът все още се разследва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ ще въртят и сучат, но пак ще изкарат шофьора виновен, че е нямал гадателски способности, за да разгадае капаните на този завой, поставени му от фирмите на ГЕРБ ремонтирали пътя. Асфалтът е само един от тези капани.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направиха му козметичен ремонт, та сега се сетиха да експериментират. За канарчета ни взимаха тия богопомазани ... Дано оня от горе ги накаже някой ден, вървам в това - ще дойде и тяхната ...
7
0
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СЛЕД КАТО ГО ОТРЕМОНТИРАХА СЕГА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ СЛЕДСТВИЕТО :DDDПРЕСТЪПНОСТТА ПРИ БОРИСОВ Е НАЙ-ГОЛЯМА, ЗАЩОТО САМИЯ БОРИСОВ Е ОТЯВЛЕН ПРЕСТЪПНИК!ПОРЕДНАТА ПОДИГРАВКА НА БОРИСОВ С БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ!
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Я па я...!Абсолютно преди пътищата бяха пълни с дупки и се караше бавно и нямаше тежки катастрофи защото хората караха бавно за да избегнат дупките.Така че и това е решение.
5
0
 
10
 
! Отговори
българин преди 5 години
Вчера ходих до Одрин и видях как са изградени техните мантинели по пътищата !! Там и танк няма да ги събори ,а тук някое гладно магаре ще ги изяде !!
4
2
 
12
 
! Отговори
истина е преди 5 години
След около двеста години експертите ще установят ,че е имало едни политици ,които са затрили една държава на 1600 год. само за три мандата на тиквите ! !!
3
2
 
2
 
! Отговори
Шифьор преди 5 години
Асфалта е виновен за катастрофите.
2
1
 
2
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
Корнелия да вземе мластта и няма да има ПТП.Така де ..! Жената е много кадърна.От БСП е .
1
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е наред, шофьорът е АБСОЛЮТНО невинен, защото е правел отстъпки на пенсионерите, бил е с болно, но добро сърце, сега че е карал с несъобразена скорост по мокър път и там е паднал в канавката, убивайки 20 души - няма проблем, стават такива неща, не е искал, да сме живи и здрави!Важно е о - скоро да обвиним пътя, да обвиним правителството, радев, Иван Костов, да се обвини дори дерето, че е било там и е убило тези хора, които са били без колани, всичко е точно, те също нямат вина.