Със сълзи на очи Васил влезе в съда... Решението: Остава в ареста!

Връзката им била белязана от "нестандартни сексуални практики"
19 яну 2019 17:17,
200

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съдът остави Васил Василев, обвинен за убийството на приятелката си Калима Симова, в ареста. Заседанието се гледа при закрити врати по настояване и на обвинението, и на защитата.

Преди заседанието Васил не коментира нищо и влезна в залата разплакан.

Адвокатът на обвиняемия обясни, че клиемнтът му все още твърди, че не помни нищо от нощта на убийството. Според прокурор Иван Тасков обаче това е защитна версия на Васил.

Още по темата

Във фаталната нощ Васил и Калина са имали романтична вечеря. Има пререкания за смс, който получава Калина, сочат данни от разследването.

"Той е имал всички пароли до телефоните и компютрите на приятелката си", каза адвокатът на Василев - Христо Чолаков.

Освен това Васил и Калина били сгодени. Родителите и на двамата дори планирали сватба.

Адвокатът на Васил обясни още, че връзката на Васил и Калина била белязана от "нестандартни сексуални практики".

Жертвата поканила Васил да живеят заедно в нейния апартамент, а преди това той бил при родителите си. Пил е успокоителни, защото имал проблем с краката - работата му като готвач налагала да стои прав. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Но е престъпление като гаджето ти или жена ти скъсат с теб да извадиш ножа и да я изкормиш."Престъпление е да убиеш. Без значение на предисторията. Убиец е и толкова. Сгрешил е. Дали под влияние на някви опиати или не, мен лично не ме интересува. Жалко, че въобще се е случило. Обаче, убийство може да направи дори и най-мекият и най-големият толepаст. Лудостта не гледа колко са ти мускулите, ножът и пистолетът работят и в ръцете на жени и гeйoве (не е срамна дума) и дете може да е убиец даже.
44
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо го съдят? Нали отхвърлихме конвенцията? Може спокойно да убиваш жени
43
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЛевскиАбе стига писа и ти глупости,бееееее,Васил е типично Балканско име,произлизащо от думата Василевс,което означава владетел!Много българи се казват Васил,а и не само българи.
42
12
 
17
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
По рано днес в другата тема го бях написал сега ще го кажа пак. Колега от работата, който живее в Банишора е чул да се коментира, от нейни съседи, че мацката си била намерила нов приятел и че го разкарва, затова са му били избили чивиите, а и така не казват текста на смс, какъв е? Не е случайно това, не е невинен смс.
41
5
 
37
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Като го гледам тоя грозник си казвам - много е вярна поговорката: Хубавите ябълки прасетата ги ядат.
40
37
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изглежда ми добро момче. Не вярвам да е убиец. Дано съдът го оправдае.
39
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предстоят му много години на нестандартни сексуални практики.
38
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв е тоя Васил и защо трябва да чета за него? Някакъв учен ли е, някакво велико и значимо за човечеството ли е направил? Или просто е поредния сбъркан Тикволандец?
37
5
 
21
 
! Отговори
Професионанист преди 5 години
Абе стига тези отношения! За мен е важно интернет да има. Не контактувам сексуално с никой, освен Мара Шепова :))))))))))))))))))) Нямам никакви проблеми с никой.
36
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да се учудя,ако този не е убиеца,а е набеден или ако е само съучастник в събитието!Този човек е в тежко психическо състояние,защото му е оказван натиск,този който е разпоредил да му отнемат връзките на обувките,за да не се самоубие и му е закопчал ръцете и то отзад,знае това и знае,че ако наистина се самоубие,органите ще бъдат злепоставени.
35
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 76Не бе приятелю не е модерно да си толераст и мек. Но е престъпление като гаджето ти или жена ти скъсат с теб да извадиш ножа и да я изкормиш.Нито да и разбиеш главата в стената щото е много отворена и ти се прави.Даже се счита за убийство.Каквото и да се каже е вярно.Този човек е убиец.Убил е младо момиче за да си задоволи комплексите.Ест адвоката ще се опита да изкара че едва ли не тя сама си е разбила главата или счупила вратът.Но фактите са си факти.
34
12
 
29
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Тоя въобще българин ли е, на снимките ми изглежда по скоро на турчин, от европейската и част. И какъв готвач е? На амфетамини ли? Романтична вечеря пък я ликвидирва? Не е толкова лесно да убиеш човек, па макар и момиче, нали се е съпротивлявала и т.н? С часове я е мъчил това не е шега работа и да я убие за 30 сек. и да каже не си спомням не можах да се контролирам, падна ми пердето. Така и нищо не се разбра за родителите му, явно са от партийната номенклатура, както предположих вчера.
33
4
 
16
 
! Отговори
куртропович преди 5 години
Яко, момчето ще бъде подготвено за кауша с тези нестандартни сексуални практики. Десетина години ще има време за усъвършенстване, ще излезе пълноправен член на БХК. Венсеремос!
32
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Строга господарка го е взела и васко е жертва и е проявил "вековната злоба на роба", както казват поетите. Тука има социален елемент и класов елемент.
31
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТурчинМи тя като не работи по цял ден какво прави?Лежи и кисне в сайтове за запознанства.След известно време ще почне да си има любовници.Помисли си.Ти бачкаш на 2-3 места.Умора,стрес,тва онова.Не винаги ти се прави секс.А тя спи до 10 след тва става къпе се и почва да скучае.Хапва на обяд,ляга да подремне и пак скучае.Ти се прибираш в 8 смазан от работа.Къпеш се ядеш спи ти се.Нормално-станал си в 7 сутринта.А на нея и се иска.И на теб би ти се искало ако спиш до 11 и нищо не правиш цял ден
30
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От всичко ,което съм научил от психологията и от почти 40 г. педагогическа практика,достигам доизвода,че страхливите индивиди са най- жестокиспрямо себеподобните си.....
29
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за починалото момиче, жалко и за това изстрадало момче! Тъжна новина! Сигурен съм, че Васил искрено се кае за злодеянието си. Мъчно ми е и за Калина и за Васил!Момчета, повече НЕ посягайте на вашите момичета- другарки и спътнички в живота!
28
7
 
18
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Не, не. Слава Богу не си търся тук жена. Женен съм за татарка. Много сме щастливи. Просто споделям наблюдения. Поздрави
27
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Турчин 49В Бг, когато се запознаят мъж и жена, първо мъжът пита жената какво работи. Ако жената е безработна, няма шансове да се задоми. Мъжете не обичат безработни жени. Но не това е темата. Ти, ако си търсиш булка от Бг, има определени места за целта.
26
6
 
37
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
Разбирам, че не всеки има, но в Турция не е по-лесно да си купиш, даже обратното. Затова спестяват или работят на две-три места, иначе няма момиче. Не казвам, че е най-правилното, но там жената е свикнала да не работи. Даже при запознанство е нормален въпрос: ще ми се наложи ли да работя, ако съм с теб? Но това тук не е възможно. В моята кооперация има три семейства, и двете с по две деца, в които само жената бачка. Мъжете лятото философстват пред блока, зимата май са като мечките, не се виждат.