Убиецът на Калина пак плака, но съдът пак не го пусна у дома

Защитата на Васил твърди, че е убил неволно приятелката си
51
Убиецът на Калина пак плака, но съдът пак не го пусна у дома
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Васил Василев, обвинен, че е удушил красивата си приятелка Калина Симова, остава в ареста. Това реши Софийският апелативен съд.

Още по темата
Мярката за неотклонение на момчето бе гледана при закрити врати. Причината бяха интимни подробности от живота на Калина и Васил, предаде "24 часа".

Според версията на 23-годишния готвач, той и счетоводителката практикували садо-мазо секс и тя починала при еротична асфиксия - душене с цел по-голяма възбуда. Защитата му твърди, че смъртта е настъпила неволно. Прокуратурата обаче му е повдигнала обвинение за умишлено убийство.

Състав на Софийския апелативен съд прецени, че няма доказателства в подкрепа на тезата на Василев и го остави за постоянно в ареста. Решението е окончателно.

На излизане от залата младежът се разплака.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
трябва да има уроци по секс онази от Варна удуши приятеля, направо да ги слагат в една килия. Момичето го няма от този свят и този готвач да хвърля вината върху нея най-малкото не е морално, а да не говорим за мъжественост. Майка му да беше му обяснила това и онова в секса
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цензура ,брато цензура.....
4
3
 
26
 
! Отговори
Е, преди 5 години
сега на него в ареста и после в пандиза ще му приложат съвсем стандартен секс!
3
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даам, дори не може да се възмутим относно тоя .... Няма да обиждам, че пак ще ме изтрият. Но му пожелавам всичко което си измисли по адрес на момичето да му го сервират в пъти повечв в затвора. И да излезе от оанделата само в състоянието, в което остави момичето!!!
2
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безсрамник! Как може да говори такива глупости за починалото момиче.
1
12
 
15
 
! Отговори
Младежите преди 5 години
са практикували нестандартни любовни практики, както е заявил адвоката. Тези работи са случват по света вече ще се случват и у нас. Даже сме изистанали тука още се борим да налогим гейовете и джендърите, пък кога ще стигнем до налагането на боя с камшик и електрошок в любовните практики не ми се мисли. Много сме изостанали. Време е да сложат няколко билборда и за тази работа. А не да ни съди някакъв селски съд от непросветени и да ни изкара виновни.