Тръгна делото за убийството на Виктория, роднините искат 450 бона

Северин призна за убийството, иска съкратена процедура
22 апр 2019 12:08,
37
Тръгна делото за убийството на Виктория, роднините искат 450 бона
Снимка: БулФото
Близките на убитата ТВ водеща Виктория Маринова поискаха 450 000 лв. кръвнина от убиеца й, съобщава Монитор. От днес Окръжният съд в Русе започва разглеждане на делото срещу извършителя Северин Красимиров.
 
Внесени са три граждански иска - от майката, от бащата и от дъщерята на убитата Виктория.
 
Прокуратурата е повдигнала обвинение за убийство по особено мъчителен начин, придружено с изнасилване и побой. Държавното обвинение ще поиска доживотен затвор без право на замяна. 
 
Пред журналистите Северин Маринов запази пълно мълчание, но пред съдията е признал за престъплението - "Признавам си. Съжалявам много". 
 
Защитата на подсъдимия поиска процесът да се гледа при закрити врата, защото щяла да бъде изнесена информация свързана с интимния живот на убиеца и жертвата му. Друго искане на защитата е делото да се гледа по съкратена процедура. Ако съдът го разреши, това ще означава, че наказанието на обвиняемия ще бъде намалено.
 
Минути преди да започне делото, майката на Северин е била изведена от сградата. Тя е започнала да се тръшка на земята с викове и писъци :" Селяйдин, какво стана!" 
 
Виктория Маринова беше убита на 6 октомври 2018 година, а тялото й беше открито в крайдунавската алея в Русе. Заподозрян според разследващите е 21-годишният Северин Красимиров, който се опита да се укрие в Германия, но беше екстрадиран в България. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
ДеФакто преди 5 години
До ДеЮре Последвалата статия : Северин избегна доживотна присъда, прокурата поиска 30 г. мисля че отговаря на въпроса ти за читавата съдебна система в България . - Такава НЯМА . има право на предсрочно освобождение , така че след около 10-12 години вече ще е на свобода... ако някой президент или заместника му не се направят на много състрадателни и не организират помилване за такива като тоя .Марин , едно време много криминални и мутри помилва . Тихичко и без медиен шум .
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората трябва да се сменят в България, за да се оправиме.
26
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ми е как този ром ще плати 450 бона. То с работа и без този ром неможе да ги изкара.
25
2
 
13
 
! Отговори
съдията преди 5 години
Какъв съд изобщо?!Съд няма. Никакви затворени врати и бързи процедури! На площада и с камъни, както си му е редът. Да се излъчва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по всички телевизии в най-гледаемото време!Инак няма управия. Ще му дадат сега 15 год(от хорски срам), като излежи 7 ще му намалят присъдата на 10 год за добро поведение. Т.е ще му остава да лежи 3. И след 1 година е на свобода след като общо е излежал 8. И това само ако съдията е строг.
24
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В гетата си отглеждаме убийци, какво искаш в държава в която на някой хора в затвора им е по-добре отколкото навънка, няма страх от закона, няма страх от наказание. Утре наще деца ще трябва да живеят в тая среда, а тия дето ги избираме да ни оправят, ще си вземат багажа и с откраднатото ще отидат другаде. Пак си гласувайте за същите партии, може другия път да е различно.
23
0
 
16
 
! Отговори
Бай Михо преди 5 години
Очевадно е от снимките в залата как наглия ром вътрешно се надсмива над импотентното и куцо българско правосъдие.Ако беше посегнал на някоя от неговия етнос,как щеше да го съди ромския съд Мешере?Максимум 24 часа след като го намерят вече щеше да е обработен до неузнаваемост и затрупан под някое сметище.
22
1
 
17
 
! Отговори
teo преди 5 години
Корумпираните русенски съдии ще осъдят този НАГЪЛ УБИЕЦ на пробация!!! Най-корумпираната съдебна система в Европейския съюз е българската ! Българино???????
21
0
 
8
 
! Отговори
ДеФакто преди 5 години
До ДеЮреСега е момента да видим дали имаме читава съдебна система......Те - "съдебната система" от 30 + години се опитва да ни докаже че е корумпирана със всяко едно по значимо дело. Колко още примери искаш ? Сървърите на днрс.бг ще блокират от претоварване ако някой реши само да пусне списък с несправедливите им но явно финансово или политически пристрастия при вземането на решения . Не си ли се убедил до сега ? Или ти е къса паметта ?
20
2
 
10
 
! Отговори
Ебасси преди 5 години
Посещавал съм световноизвестни циркове с по-бедна шоу програма от това така наречено дело за убийството на Виктория.Сега това гуведо като влезе в затвора ще се оплаче от лошите условия. После с носталгия ще сподели за големите пържоли дето е ял в германския арест . Популярен е , така че алчни адвокати ще му предложат да осъди БГ в Сртастбург Затворническа традиция.И ще му наринат една камара пари като жертва на етническа омраза.А роднините на убитата ще пият една студена вода на цена 450 бона.
19
1
 
8
 
! Отговори
ДеЮре преди 5 години
Сега е момента да видим дали имаме читава съдебна система! Това, че е поискал "съкратена съдебна процедура" НЕ СЕ ПРИЛАГА АВТОМАТИЧНО !!! Съда е принципала, който ще прецени дали да се съгласи! Ако се съгласи, автоматично му опрощава доживотния затвор!
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя е започнала да се тръшка на земята с викове и писъци :" Селяйдин, какво стана!"===Е, какво стана? Да се беше питала всеки ден в последните 21 г., откакто си родила това нещо. Може би тогава щеше да отгледаш нормален човек. Но... имайки предвид, че децата са огледало на родителите си, това нямаше как да се случи.
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжалявам, боновата книжка си я изгубих онзи ден. Няма бонове.
16
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българо-турцизирания ром ще се измъкне след няколко години , и бегай у Чужбина , то Чужбината стана вече рай за пресъпници
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освободете го щом е признал да ви имам съда да ви имам тиквите.
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя няма да лежи в затвора, ще го пишат психично болен и след 1 година е заминал при майка си в Германия.
13
0
 
4
 
! Отговори
Груйчо,Груйчо преди 5 години
Груйчо,изказа ти не е на високо образован човек,даже точно обратното ! Май и ти принадлежиш към тия ,които си описал.Образовай се и се възпитавай момче че с този речник приличаш на футболен ултрас по интелект.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да изработи парите за роднините на убитата в затвора. Тамам и ще излезе от затвора по-рано.
11
1
 
16
 
! Отговори
ТУИТЬР преди 5 години
ПУСНАХА УБИЕЦА НА ДАМАТА ОТ ВИДИН И МНОГО ДРУГИ ГЕРБ ГИ ПАЗИ А НА СЕВЕРИН ДА ГНИЕ В ПАНДЕЛАТА ДО ГРОБ
10
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А до сега какво се случваше та не се разглеждаше делото?
9
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много от убийствата напоследък са от наркомани. Какво трябва да се случи, за да осъзнаят властимащите, че не всичко е пари?