Обраха проститутка в Кърджали, взеха й оборота

Откраднати са пари и телефон, освен това момичето е пребито
4 юни 2019 11:40,
41
Обраха проститутка в Кърджали, взеха й оборота
Снимка: БулФото

5-ма мъже са подмамили и обрали 410 лева и мобилен телефон от проститутка в Кърджали. Престъплението е извършено на 3 юни около 2 часа след полунощ в къща за гости в покрайнините на града, съобщава 24 часа.

Нападателите открили момичето в специализиран сайт за такива услуги в интернет. 23-годишната жена не е от Кърджали и е пристигнала в града за конкретната поръчка, наела стая. Докато чакала клиента, в стаята нахлули петима мъже.

Те й наредили да им даде всичките си пари, но проститутката отказала. Мъжете настояли и след зазплахи я пребили. Накрая тя изпразнила портмонето си, в което имала 410 лева.

Парите обаче се видели малко на нападателите и те взели мобилния й телефон, след което изчезнали. Жертвата подала сигнал в полицията. Няколко часа по-късно обирджиите са намерени и задържани.

Петимата мъже са на възраст 25, 27, 29, 32 и 41 години. Те са оставени в ареста за срок до 24 часа. Мобилният телефон и част от парите са открити и иззети. Образувано е досъдебно производство за грабеж и работата продължава разследващ полицай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
1
 
! Отговори
хахаха преди 4 години
кат протустурва тъй стаа:)
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рисковете на професията . *** сред *** . Чакала ги до 2 след полунощ........ да не се окаже че "клиентите" и са дошли, обслужила ги е и докато те са дремели след "сеанса" да се е опитала да ги обере . А на тях това никак да не им е харесало .
25
1
 
6
 
! Отговори
Чичо Пей преди 4 години
Отговор на 13 Чува се, че този дето е обрал Нинова носел голяма шапка, маска и държал филия с мас в ръка.
24
1
 
9
 
! Отговори
Гошу преди 4 години
Това на снимката ли е проститутката? Веднага я познах!
23
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Пак добре, че не са я изнасили.
22
6
 
1
 
! Отговори
410 лв ... преди 4 години
Дали е оборотна дамата?Зависи каква й е тарифата. наведнъж ли взима 400 лв за еднократна услуга или се трудила цяло денонощие, докато ги събере?Или това е нейният седмичен оборот?!
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На това му се казва МЪЖЕ!Големи пичове, големи мъжаги!Сутеньори ли са били?
20
2
 
10
 
! Отговори
Тъжно преди 4 години
Горката труженичка: работи колкото да сложи нещо в устата.
19
3
 
1
 
! Отговори
Тест преди 4 години
Явно е навлезнала в чужда територия
18
10
 
2
 
! Отговори
Ели преди 4 години
И без това не плаща данъци... Само лошо, че са я били.
17
2
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 9 преди 4 години
Така е, като ти казваш. Но при желание и старание на управляващите, могат да се постигнат неща, които днес изглеждат нереални или трудно постижими. Пък и нали знаеш, че ние сме царе, когато трябва да станем първенци в някое отношение? Защо да не въведем революционни промени в регулацията при практикуването на древния занаят?Нали помниш и онзи стар виц, който определя кой народ кои професии ще практикува, ако бъде създадена Балканска федерация? На нас ни се отрежда администрацията :)
16
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Петима срещу едно момиче.Няма нужда да питаме за повече подробности.
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Местните сутеньори сигурно са били. Не биха позволили да работят на тяхна територия без да им се отчитата. Не ми се вярва да са случайни.
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не са й взели "средството за препитание" пак добре!
13
2
 
29
 
! Отговори
Диабло преди 4 години
Петимата печеливши завършили вечерта с мощно гей парти, както повелява традицията.!.
12
7
 
11
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Каква поредна курджалийска драма никаква еволюция за последните 200 г., вожда ердо да не е спрял кранчето.!.
11
4
 
8
 
! Отговори
... преди 4 години
по 220 лв от заплатата, не 22
10
10
 
23
 
! Отговори
... преди 4 години
Отишла *** да изкара пари, ама греда. Не стига че не изкарала ами и квото имала й взели.А защо самата тя не е задържана? Това което прави е извън закона. Прибира луди пари, не плаща данъци, не плаща нищо. Само прибира и после вижте ме, аз имам пари.Ми и аз искам да не ми удържат всеки месец по 22 лв. от заплатата. Що да ми ги удържат а на нея не? На година отиват по 3000 лв от моята заплата, в държавата. А тая ни една стинка не плаща и накрая я пазят. Що така бе?
9
1
 
13
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 4 години
Лошо, ако са някаи аматьори ще ядат много бой и ***, а ако са местни батки ще трябва да си ги мерят ,рда видят кой го вади по-голям
8
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е проституцията да се легализира. Нека да работят това щом искат, но да плащат данъци и да има медицински контрол. ...Легализирана проституция означава чисто и просто покана към ромите от всички съседни държави да заповядат да проституират в България. Нищо друго. Медицински контрол НЯМА в никоя страна с легализирана проституция. Кой ще го плаща, държавата? Масово НЯМАТ здравна осигуровка. На Запад безплатни прегледи се извършват от НПО-та като социална услуга само по желание.