Пияни и надрусани младежи стреляха с газов пистолет по мъж

Компанията вилнее из Бургас, чупи прозорци
Обновена: 14 авг 2019 18:39 | 14 авг 2019 13:00,
39
Пияни и надрусани младежи стреляха с газов пистолет по мъж
Снимка: БулФото

Пияни и дрогирани младежи са задържани за стрелба с газов пистолет по 36-годишен мъж на ул. "Копривщица" в Бургас, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал във вторник вечерта.

Пострадалия мъж, прибирайки се със семейство си, забелязал, че компания от момиче и петима младежи наблизо до жилището му. Единият от компанията безпричинно счупил прозореца на коридора на къщата му.

Мъжът заедно с баща си настигал младежите и се скарал с тях.

Момчетата обаче се държали агресивно, обиждали и удряли опонентите си.

Едното от тях извадило газов пистолет и след заплаха, че ще гръмне 36-годишния, стрелял срещу него. За щастие се намесили случайно преминаващи по улицата и не се стигнало до по-сериозни инциденти.

Полицаите набързо установили, че агресивните момчета са на възраст между 14 и 19 години, трима от които криминално проявени.

Изстрелът е произведен от 18-годишен, а стъклото е счупено от негов 16-годишен приятел.

В момичето пък са открити два газови патрона.

Младежите направили пълни самопризнания.

Оказало се, че двама са пили алкохол и са пушили канабис.

Освен това компанията е буйствала и преди това - счупили огледало на кола в съседен квартал и заплашили и друг случаен минувач отново с газовия пистолет. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според действащия НК всичко което прилича на пистолет се квалифицира като въоръжено нападение и може нападателя да бъде убит без превишаване на неизбежната самоотбрана. Въпросът е дали всеки е способен да отнеме човешки живот, без да му се отрази на психиката.
31
0
 
8
 
! Отговори
Не боя преди 4 години
До Анонимен 32Могат директно да те застрелят и да пледираш неизбежна самоотбрана. Но в някои други държави. Да не кажем в една. У нас след последните промени в НК вече се разширяват пределите на неизбежната самоотбрана - ако те нападнат по тъмно повече от едно лице, ако те нападнат в имота ти. Преди трябваше и ти да си отнесъл някой куршум или поне двама-трима да те колят, за да си сигурен, че ще те оправдаят напълно. Сега след промените - ще видим каква ще е съдебната практика.
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че то газовия пистолет оръжие ли е изобщо? С него нищо не можеш да направиш, а само боя ще си изядеш.
29
4
 
4
 
! Отговори
Четирима ще са зян преди 4 години
До Анонимен 28Ти ще си четвъртият. Да гръмнеш трима непълнолетни с боен пистолет на улицата посред бял ден, че и да ги убиеш - ще си отлежиш поне 10 годинки без коментар.Освен ако евентуално не са те подпукали едновременно с три калашника - т.е. организиран опит за убийство. За утрепани при хулигански скандали - ще лешиш и още как. Те са пет-шест човека - тяхната дума срещу твоята. Пияни не пияни - ще лешиш.
28
0
 
7
 
! Отговори
Да не вярваш преди 4 години
До Анонимен 28Състезател съм по динамична и прецизна стрелба от 15 години. Имам 98 от 100 точки на 25 м. с Макаров. И НЕ нося с мен огнестрелно оръжие, освен ако няма конкретна причина за това, т.е. изключително рядко.Като Ви чете човек по форумите всеки ден в България трябва да биват утрепвани поне по няколко хиляди души. А реално от 480 000 българи с оръжие има 51 убити на година. 2/3 - пиянски или ловни инциденти. Та, на приказки сме големи юнаци, на живо - на никой не му се лежи.
27
2
 
10
 
! Отговори
Който щади пръчката, преди 4 години
не щади чедото си. Така пише в Библията.А добрите педагози отдавна са открили, че един задвратник съсредоточава децата, защото спомага орозяването на мозъка. Ама хубав задратник, с поне 50 см. засилка така.Вече ако няма мозък тогава си трябва "Здрав тупаник, драги ми господине" както казваше Йордан Радичков в "Ние, врабчетата".
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че не са случили на човек с истинско оръжие. Заради такива *** нося боен пистолет почти навсякъде. Нямаше да ги бавя, поне 3ма щяха да са зян, ама откъде акъл да мисли.
25
0
 
12
 
! Отговори
Пакостници преди 4 години
Летните детски игри доста са се променили от едно време.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави ги отгледа от 19 години. Това е поколението "Шъ" - Шоуто на Слаи, Битиви и Фейсбук.
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Капиталистически ценности - дрога, чалга и т.н. Няма ли такава държава: "Седем-осми" ?Има такава държава и Ку-ку бенд са нейни певци и Слаи е продуцент.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
канабиса е виновен и за климатичните промени. всички ало апаши са на канабис. терористите ползват само канабис и т.н. всички те си признаха
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВъзпитани са от "лошият комунизъм" нали така, драги ми веган-***?върви да целуваш козите с Нинова бе каскет омачкан. Любимия ти комунизъм отдавна yмря.
20
4
 
6
 
! Отговори
К6 преди 4 години
не са виновни децата на Бургас, друсани са , Виновни са дилърите които всички ги знаят включително и полицията ///
19
0
 
13
 
! Отговори
Само да ми падне преди 4 години
Ще му завра пистолета сещате се къде и ще натискам спусъка докато не се чуе "клик".На една такава групичка хулиганчета рязко им се изпари смелостта, изтрузняха всички за около минута. Уж бяха заедно а бягат в различни посоки.
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
смъртната присъда, трудовите лагери и ТВУ _тата трябва да се възстановят - СПЕШНО!
17
1
 
16
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Интересно като са насочили газов пистолет ако потърпевшият беше извадил боен какво щеше да стане.
16
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Възпитани са от "лошият комунизъм" нали така, драги ми веган-***? *** си да обърнете с хастара навън, хората вече видяха какво ни носи демокрацията. Колкото до лошият комунизъм, то тогава тия вече щяха да са на пихтя в някоя милиция. Важното е да има банани по цяла година и по европейски "прави" краставици!Нещастници!
15
1
 
15
 
! Отговори
Горките деца преди 4 години
Дано лошите полицаи не са наранили чувствата им. Или да са им нанесли психоЛологическа травма, не дай си Боже.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** направили пълни самопризнания.
13
2
 
15
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
До Бай ТошоМутрите не бяха ли твоята златна спортна младеж? Заради техните рекети мнозина изгубиха заложените си за кредит жилища .Други бяха принудени да емигрират и намаляхме с 2,5 милиона.