Съдят родителите на бебето, което падна от втория етаж

Законът предвижда до 3 г. затвор за оставяне на малолетен без надзор
10 сеп 2019 16:15,
10
Съдят родителите на бебето, което падна от втория етаж
Снимка: pixaBay

Районната прокуратура в Пловдив образува дело срещу родителите на момиченцето, което падна от втория етаж на жилищна сграда в Пловдив.

Разследващите ще установяват как детето, което е на година и три месеца, е политнало от прозорец на дома и дали действително става въпрос за нещастен случай.

Още по темата

Досъдебното производство е за оставяне без надзор на малолетно лице. За това престъпление законът предвижда до 3 г. лишаване от свобода и обществено порицание.

По предварителна информация по време на инцидента бащата и майката спели. Има данни, че са употребили алкохол. Данните от пробите им все още не са представени по делото.

Прокуратурата е възложила на служители от Агенцията за закрила на детето да изготвят социален доклад.

В момента момиченцето е университетската болница "Св. Георги" в Пловдив. Оттам съобщиха, че е с черепно-мозъчна травма, но в стабилно състояние. Настанено е в клиниката по детска хирургия, а утре се очаква да бъде преместено в неврохирургия, предаде 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Nyama neshtastni sluchai, ima kalpavi roditeli, koito ne si gledat decata! Otnemane na roditlskite prava i zatvor!
7
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бай ИванНорвежците си освата децата до отворени прозорци и то през зимата, за да се каляват. Оставят ги, да падат и да се удрят. А не като нашите, до 5 годишно увито в 5 чаршафа, че да не му стане хладно. После ние ги обиждаме на *** ...
6
5
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Направо да идват норвежките хомосексуални африканци и да го прибират ;) !!!!
5
3
 
6
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Московеца за това че пиян и дрогиран от гъзария уби детето си го наградиха със службица тизу ще ги съдят.Да ти *** и на държавата.Слава богу че ми остава 3 месеца тук още
4
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
,,Има съмнения за употреба на алкохол"!!!По това обвинение стотици хиляди българи,ще попаднат!Има ли нормален човек който вечер поне една чаша алкохол да не изпие?
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Досъдебното производство е за оставяне без надзор на малолетно лице. За това престъпление законът предвижда до 3 г. лишаване от свобода и обществено порицание."Всяка нощ стотици хиляди българи си лягат и не надзирават децата си. Едно на 100 се катурнало и паднало ...И с какво ще помогне, за бъдещето на детето, когато мам и тате са били в затвора?
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Московски е ясен пример как слвд употреба на алкохол се причинява смърт. Ама нали не трябвшао да знае, че така ще стане. За събаление в БГ не сме с прецедентно право. То даже не знам с какво сме ние, според съвестта на съдията
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А убиеца московски? Имаше ли разследване, или беше потулване. Все пак шейната беше на илиянчу. А говорят в автобуса, че яко кешил наляво, надясно.