Разследват мистериозна смърт на бивш наркоман в Раднево

Трупът му е открит мумифициран в двора на болницата
Обновена: 14 окт 2019 14:57 | 14 окт 2019 14:48, Анисия Иванова
7

Полицията разследва мистериозна смърт на бивш наркозависим младеж в Раднево. Родителите на 25-годишния Марин от Ямбол подозират, че става въпрос за трафик на органи или експерименти на психично болни със забранени лекарства.

Тялото е открито мумифицирано и с липсваща ръка. 70 дни неговите родители не го намират и накрая го откриват в близост до психиатричната болница в Раднево, където последно той се е е лекувал, съобщава Bulgaria ON AIR.

Мария не може да повярва, че 25-годишният Марин е починал от естествена смърт. Тя подозира, че в психиатричната болница синът й е станал жертва на трафик на органи.  Подозира също, че в болницата с Марин са правени медицински експерименти.

Според прокуратурата в Стара Загора няма данни за престъпление. А според полицията трупът не е  бил забелязан дълго време, защото местността е трудно достъпна.

От Апелативната прокуратура съобщиха, че се води досъдебно производство за причините за смъртта му.

До момента е установено, че на 4 октомври тази година служител на Държавна психиатрична болница "Д-р. Георги Кисьов“ - Раднево, е открил в двора на болницата тялото на мъжа.

Марин е бил настанен на задължително лечение там през май тази година, на 23 юли в РУ на МВР – Раднево е бил подаден сигнал, че е избягал от болницата. Въпреки издирването, не е открит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
12
 
! Отговори
Раднево преди 4 години
Аз живея много близо до псхоболницатакактому казваме тук.Странно ми е защо са заключили,че районът е трудно достъпен?!Центраният вход е в градската част,около него има къщи,в които хората си живеят...Оградата от обикновена мрежа с годините се е поотворила...Болните тук са на свободен режим,ходят си из града,по магазините,но си имат и занимавки-театър,рисуване...преди години си имаха и стопанство,шиеха хавлии,чаршафи...,правиха щипки и ми се струва,че в миналото повече ги обгрижваха..
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде стига сте ни правили на *** ! Знаете ли как мирише разложение на човешки труп ? па и в двора на болницата и никой не усетил ? Държали са го някъде и го подхвърлиха сега , а дали е отровен,изнасилен,удушен , или употребен за органи ???Щом оня с 57 хил заплата слага стендове на здрави хора ...Бог да прости момчето !
5
2
 
13
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Е, не... няма как да открият каквото и да било. Минало е много време, и... сега вече наистина е бивш наркоман... Явно, че е бил с психични проблеми, щом е бил постъпил на лечение, след това е избягал... Обаче... явно не му е провървяло. Може да е починал от какво ли не, но на 25 години естествена смърт няма. Обаче, няма да открият причините.
4
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялото семейство са били за лечение.
3
3
 
18
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
Щом по цяла Европа има случаи с доктори и санитари , които с години са убивали пациенти, напълно нормално да се случва и в Бг
2
13
 
20
 
! Отговори
.. преди 4 години
Няма бивш наркоман.Тръгнеш ли веднъж, спирка няма. Дори и да успееш да спреш пораженията върху организма са необратими. Повторното закачане е въпрос на време в 95% от случаите.
1
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв пък ще е тоя труднодостъпен болничен двор? Иначе е ясно, че накрая ще го изкарат самоубийство...