Детето в Кардам отровено по непредпазливост?

Това е основната версия, по която работи прокуратурата
Обновена: 3 ное 2019 18:57 | 3 ное 2019 18:57, Веселина Йорданова
13

Отравяне по непредпазливост е основната версия, по която работят разследващите след смъртта на 9-годишното момче в Кардам.
Още по темата
Това потвърди главният прокурор Сотир Цацаров.

Според него в случая не става дума за умисъл. Обвинител номер едно не съобщи има ли задържан за смъртта на детето, предаде Bulgaria ON AIR.

Момченцето почина в дома си преди седмица след повръщане. В болница във Варна в тежко състояние бяха приети две от сестрите му.

Състоянието на момичетата, които са на 7 и 11 години, вече се подобрява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срещу доктора има дела,но не могат да му вземат нищо,защото няма никакво имущество.Разследващите са наясно за докторската грешка,но има още обстоятелства за изясняване кой,кой е,кой е доктора генеколог и " търговско дружество ЕОоД".Така коментират от гилдията!
4
5
 
15
 
! Отговори
интернет преди 4 години
Политиците лъжат те са на 1 място,2 място лекарите бялата мафия никога няма пари не стигат,ако няма пари умираш,лекарска човещина.Техните грешки са в земята,там няма съд пише се бележка извинителна и завинаги.
3
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой въобще вярва ли на Прокурора на Мафията?
2
9
 
41
 
! Отговори
Дирижабъл преди 4 години
От 100 кладенци вода ще извадят, за да оправдаят лекарите. Така било отровено, че повече от седмица не могат да разберат как. Това е бетер от случая Скрипал.
1
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе какво отравяне по непредпазливост, кога ще разследват лекарите? С какво точно е отровено, кое е веществото, в каква храна е било, защо на останалите членове на семейството им няма нищо, само децата на които са поставени инжекции са били в болница, едното с увредено сърце. Коя е тази храна която уврежда сърцето??? Защо прокуратурата се прави на луда и не отговори на важните за всички ни въпроси. Има ли опасна храна или има опасни лекари??? И в двата случая, трябва да знаем.