"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил

Жената бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания
171
"Валиумният изнасилвач" излъгал жертвата си, че е гей, после я упоил, душил
Снимка: Булфото, архив

Жената, обвинила холандеца Йохан Стелинг-Верф в изнасилване, проговори за фаталната вечер. Според медицинския доклад, 32-годишната жена е изнасилена брутално. Тя решила да разкаже историята си, за да предупреди други потенциални жертви.

Още по темата
Йохан Стелинг-Верф бе арестуван на 26 декември 2019 година, а жертвата бе настанена в болница с тежки травми и разкъсвания."Видях го, когато влязох в бара. Усмихна ми се и аз му се усмихнах. Красив, съвсем нормално изглеждащ мъж. Започнахме разговор, той ми предложи да отидем да хапнем нещо, съгласих се. Докато вървяхме той ми каза, че е гей и за това се почувствах по-спокойна и си помислих, че съм намерила нов приятел”, разказва жертвата пред Нова тв.

Жената му се доверила, разказала му за скорошната раздяла със съпруга си. 

След това Йохан предложил да отидат да хапнат някъде заедно. Тя твърди, че не подозирала нищо и тръгнала с него.

"Пийнахме, хапнахме посмяхме се. Започнах да се усещам замаяна и му казах, че е време да си тръгвам. Тогава той започна да се държи странно. Започна да ме души и тогава изгубих съзнание. Имах чувството, че ако се съпротивлявам, той ще ме убие. Имаше много кръв. Помислих си, това ли е края? Тук ли ще умра? Спомням си, че плачех през цялото време”, споделя жената.

През 2006 година срещу Йохан Стелинг-Верф  в полицията в Холандия постъпват жалби от няколко жени, които твърдят, че са били упоени и изнасилени от него.

"Той ме нарани много. Казах си: „Не искам да ми причинява това нещо.“ 

Помолих го да го ми отключи вратата. Той не каза нищо, просто я отключи. Бях в болницата седмица. Направиха  ми двучасова операция. Все още не мога да си представя защо? Нямах никаква представа, че той е опасен. Той ще си намери нова жертва. Този мъж е много опасен”, категорична е жертвата на изнасилвача.

Йохан Фредерик Стелинг-Верф има дебело криминално досие, а животът му прилича на филм на ужасите по роман на Томас Харис.Той е красив и чаровен, но изведнъж може да стане опасен, разказва за него холандският журналист Анне Круизен.

Преди да извърши престъплението, за което е обвинен, Йохан Стелинг-Верф бил в Германия за месец. Сега всички съседи от блока са се подписали, той да напусне жилището, защото се страхуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
21
 
! Отговори
redordead преди 4 години
Спиродоне, няма нищо лошо мъж да покани жена на вечеря, тя да приеме и ако имат взаимни исмпатии да омачкат чаршафите, не е в това проблемът, проблемът е да те упоят и да те изнасилят...сложно ли ти е да го разбереш?
52
4
 
20
 
! Отговори
бай Спиро преди 4 години
Мили дами, ако мъж Ви покани на вечеря, това едва ли е защото му изглеждате примряла от глад....Така, че не е разумно да приемате поканата с единственото намерение да се нахраните....Когато мъж Ви покани на вечеря, той обикновено има идеята след това да закусите заедно....
51
0
 
3
 
! Отговори
хахах преди 4 години
Коментиращият Митев явно е лишен от всякакво чувство за ирония.
50
6
 
12
 
! Отговори
redordead преди 4 години
Българинът е странно същество - мрази гейове и роми, но един от любимците на на нацията е Азис - който е 2 в 1, и обожава да върти гьобеци на ориенталска чалга...Плюе против мюсюлманите, но по начина на мислене, би искал да третира жените точно както ги третират в мюсюлманските държави....Разберете, че кой къде е бил, с кого и т.н. не ви влиза в работата, нито кой му гледа децата - би трябвало да търсим отговорност на хората, които пребиват съгражданите ни.
49
5
 
6
 
! Отговори
Митев преди 4 години
И къде са тези, които си пазят девствеността за брака? В кой роман го прочете? Сигурно он серия на Арлекин?!
48
3
 
5
 
! Отговори
лили преди 4 години
До една - последните коментари дават все пак надежда?
47
10
 
10
 
! Отговори
една преди 4 години
Типично патриархално и средновековно мислене! Какво търсела тая тук и там? Вие нямате никакво чувство за права на човека, пък било то и на жена според вашите представи. Жени, не се усмихвайте на никого освен на тези , които познавате от 10 години, пазете си девствеността до брака, ходете само с пет - шест приятелки насам натам, изобщо с такива като тези тук вървим към "Историята на прислужницата", но аз се надявам по-скоро на бавноооооооото ни развитие.....
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен ми прилича малко на история, съшита с бели конци. А дали холандецът не е искал да плати, след като е получил някаква услуга?! Само разсъждавам на глас...Преди да пишел глyпocти прочети статията жената е оперирана по спешност, 2 часа операция, хотелският апартамент е бил в кръв, жената е открита в банята от служител на хотела, който е видял изнасилвача да се движи из коридорите изцапан с кръв.
45
6
 
14
 
! Отговори
redordead преди 4 години
това дали е отишла с него доброволно в стаята му, по никакъв начин не оправдава упояване и издевателства.Ама *** е т.ъп като гьон - той си мисли, че може да пребива жената и децата си, щото са "НЕГОВИ", а ако някоя жена му е дошла на гости, може да я души и пребива...
44
8
 
12
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
В никакъв случай не оправдавам престъпника, но жената доста му е помогнала.
43
8
 
12
 
! Отговори
ДА преди 4 години
Това като изнасилването на Майк Тайсън. Онази се беше качила в стаята му в 2 през нощта и после изнасилен. 3 години беше в затвора Тайсън, на онази и платиха. И тук едва ли не се обвиняват всички мъже, че са насилници.
42
6
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
За *** няма изнасилвачи, няма убийци, няма крадци на еврофондове и накаквото и да е. Има само наивници, търсещи си го к....ви, излизащи по тъмно, жени, които не си знаят мястото до печката и т. н. За *** няма подобни понятия като свобода, права, няма нищо освен груб интерес и простащина. Донякъде го оправдавват столетията робвства или по-точно зависимост от кого ли не, но би трябвало поне малко да има някакво мърдане напред.
41
7
 
7
 
! Отговори
Да преди 4 години
И излязла да хапне и пийне на аванта. Изобщо не знам дали историята е такава, каквато е написана. И както се казва, има прокуратура и съд, те ще се изкажат. НЕ на ИК. И в Нидерладния е приета тази конвенция, явно не помага.
40
8
 
12
 
! Отговори
Митев преди 4 години
До лили Проблемът е, че не съм сигурен доколко изнасилените са изнасилени. Това ми прилича на оная истерия "Ми ту", в която се сещаха след двайсетина години, че са ги насилвали.Съгласен съм, че насилието е престъпление, но не винаги "Совите са това, което са". А и познавам жени, които обожават доста хард секс. Така, че докато НЯМА ОСЪДИТЕЛНА ПРИСЪДА никой не може да лепи етикети!!! Колкото до моралния аспект: МАЙКА НА ТРИ ДЕЦА, НА КОЛЕДА, вместо да е с тях тя "празнува" с непознат в къщата му!
39
7
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Тук някои от последните коментиращи водите безмислена война с тези ......Разбрахте ли защо толкова народ се изнесе, не са само икономическите причини, а именно това примитивно мислене от сорта сама си го търсила. Спомням си колко много оправдаваха убийците на жени, без да им мине през ума, че те убиват наред, и мъже и жени!?
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този ни го дайте на нас,и ние сме гейове.Ще си паснем.
37
6
 
17
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Стига сте прехвърляли вината от насилника към жертвите - не прочетохте ли за дебелото му криминално досие? Наистина трябва ваш близък да пострада и да проумеете, че никакво насилие не трябва да се оправдава!
36
10
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Според 90% от коментиращите наивните са виновни, а насилниците момини сълзи. Вие и понятие от право си нямате. Просто не знам как съществува тази държава. Неслучайно са останали роми и тем подобни. Може да се отчая човек като чете тези наистина примитивни коментари! Това, всеки трябва да има инстинкт за самосъхранение не оправдава който и да е било насилник, толкова ли е трудно да разберете, иначе трябва да затворим жените и децата в къщи!
35
2
 
12
 
! Отговори
ЦСЗ преди 4 години
Този ще получи възмездие само ако го вкарат в български затвор. В Германия и Холандия затворът му ще бъде като курорт.
34
10
 
18
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
"след това Йохан предложил да отидат да хапнат някъде заедно." Това НЯКЪДЕ е в апартамента му, защо така срамежливо разказва...