Полфрийман готов да се върне в затвора: Не ме е страх!

"Вече не ползвам нож срещу несправедливостта, а химикалка"
Обновена: 17 яну 2020 10:53 | 17 яну 2020 10:40, Анисия Иванова
137

Вече не ползвам нож, за да се боря срещу несправедливостта, ползвам химикалка. Това каза Джок Полфрийман в ексклузивно интервю пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Декември месец 2019 г. австралиецът беше пуснат предсрочно от затвора. Той беше осъден на 20 години затвор за убийството на студента Андрей Монов, от които излежа 12.

"Аз не съм получил недоволство от българското общество - дори напротив. Когато обикалям в София, хората ме питат: "Ти ли си Джок Полфрийман", аз отговарям: "Да, аз съм". Човек не трябва да се страхува от това, което прави", каза той.

Вече 3 месеца Полфрийман чака решението на ВКС.

Още по темата

"Въпреки че трябва да има решение до 2 месеца - това пак се води като препоръка, а не като задължение. Това е проблемът. Средното време за чакане за такова дело е между 4 и 6 месеца. Но това е системен проблем, че хората трябва да чакат толкова време. В България всичко може да се случи, нямам очакване за решението", добави Полфрийман пред Христиана Стефанова.

И не скри, че е готов да се върне в затвора. "Благодаря на Десислав Трайков" бяха първите думи на австралиеца, когато беше освободен.

"Благодарих му, защото без него моето предсрочно освобождаване щеше да бъде невъзможно. Той ми помогна толкова много. Дори в съда той е представил вестници със заглавия в моя защита", каза още Полфрийман.

Той си спомня момента, в който е ударен по главата с камък, а след това пада на земята. Когато се събужда - полицията го арестува.

"Помня момента, в който си извадих ножа, но не помня да съм го използвал. Държах го над главата си - започнах да крещя да спрат да бият циганина. Те го ритаха на земята, удряха му юмруци", спомни си той.

Свидетели споделили, че част от групата го помислила за фен на ЦСКА.

"Смятаха, че съм "чорбар", защото имах червена звезда на якето ми, но аз нямам нищо общо с футбола. И защо търсят отчет само от мен, защо не искат и от другите 12? Все едно има защита и чадър над тях", добави Полфрийман.

Целият разговор на Христиана Стефанова с Джок Полфрийман във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да го ексрадират и да се приключи веднъж завинаги с тая сага, те го дуржат и ставаме за смях.После и обезщетение ще му платим.
90
3
 
5
 
! Отговори
абе преди 4 години
тоя светъ ли ше оправя - може и да е хубав човек но българите със злобата си сме затрили не един и двама хубави хора, тей чехващай си санолета човече , новият Левски ли ше ставаш
89
3
 
5
 
! Отговори
абе преди 4 години
тоя светъ ли ше оправя - може и да е хубав човек но българите със злобата си сме затрили не един и двама хубави хора, тей чехващай си санолета човече , новият Левски ли ше ставаш
88
5
 
14
 
! Отговори
браво Джок! преди 4 години
Джок Полфрийман е герой, защото ни отърва от поколението на дърто ченге от ДС и *** Монов. Ако го видя на улицата ще му стисна ръката и ще го поздравя.
87
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Оглеждай серадвай се, че го стори в БГ, за да има нескопосници, които не могат да съберат доказателства, съдии, които не могат да те осъдят----- Ти мало умен ли си, не знаеш ли, че са намерили доказателства и вече са го осъдили? На кой свет живееш?
86
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бхк + анти-бг агитката са налазили яко коментарите.
85
7
 
16
 
! Отговори
Оглеждай се преди 4 години
Пич, оглеждай се по-добре, когато се разхождаш, защото има кой, ще намерят начин, вероятно е въпрос на време. Разкрачили са се пред теб и всеки иска да се докопа за интервю, за да търси сензации, но никой не сравнява това, което казваш по тези изяви. Нож, химикалка, камък...помня, не помня - радвай се, че го стори в БГ, за да има нескопосници, които не могат да съберат доказателства, съдии, които не могат да те осъдят и шайка неангажирани *** с българско гражданство.
84
21
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До пияница мистикЯ недей да лъжеш,първо не са били толкова много хората и второ него не са го закачали изобщо,нито са го били,Пол Ф. сам им се нахвърля с ножа да ги наръгва!
83
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не искаме в държавата си убийци като Пол Ф.,при това, рецидивист с няколко опита за убийство и две убийства.Утре Пол Ф. ще убие хора отново,разкарайте го от България завинаги и забрана да влиза във странта или го затворете в затвора!
82
11
 
17
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Ако съм сам срещу 12 и аз ще изкарам нож, да не си мислите, че ще се оставя да ме ритат на земята? Ако видя обаче да бият мангоджери няма да се меся, просто ще звънна на 112 и ще викна полицията
81
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ми трийте линковете,ето от къде може да видите информация за случая "Калин Калпакчиев и Весислава Иванова - в конфликт на интереси при освобождаването на Полфрийман"https://fatal-mediabg.blogspot/2019/09/blog-post_463.html"Пуснали Полфрийман "по препоръка" на собственото му НПО..."https://fatal-mediabg.blogspot/2019/09/blog-post_397.html
80
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наръгал двама души в Англия с нож,от които единият умира,разминава му се наказанието за убийство и опит за убийство,защото е бил непълнолетен,втори път наръгва хора в България,от които единия също е починал,извършил е двойно убийство и няколко опита за убийство,изпечен убиец-рецидивист,който не изпитва чувство за вина от извършените престъпления,нито съчувствие към жертвите или техните родниниПол Ф. е бил с оръжие-нож,а жертвите му са нямали нож(оръжие) в ръцете си и НЕ Е САМООТБРАНА,а убийство
79
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съюз на съдиите в България (ССБ) е политически зависим!Много от съдии са притискани и заплашвани,има дори убити съдии.
78
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дикладчикът по делото - Иванова и председателят на състава Калпакчиев,са известни не толкова с работата си като съдии, колкото с опитите да влияят върху управлението и кадруването в съдебната власт чрез участието им в ръководството на политически зависимия Съюз на съдиите в България (ССБ).След като бе член на предишния състав на Висшия съдебен съвет (ВСС),от близо година Калпакчиев е председател на магистратската организация,а преди това Весислава Иванова бе неин изпълнителен секретар.
77
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лично аз се радвам,че в центъра има кой да ни защити, от върлуващи агитки-да не би полицията да се намеси, при нападението. не, намеси се австралиецът! Героят!. Ще се радвам, и по време на футболен мач, господин Полфрийман да обикаля, за да пази хората . Самото му присъствие е достатъчно , и агитките стават мирни ,,тихи, любезни, на мравката път струват.
76
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Красимир Къневв,Калин Калпакчиевв,Весислава Ивановаа,БХК,ССБ,"Отворено общество" Норвегия, Зеленитее,"Да,Българияя",са НАРУШИЛИ ЗАКОНА и заплашвайки съдии, оказвайки натиск върху съдии,са пуснали този РЕЦИДИВИСТ-УБИЕЦ на свобода!За освобождаването му са използвани - пари,манипулация на записа,конфликт на интереси,корупция,заплаха срещу съдии,натиск и манипулации от председателя на БХК Красимир Кънев,който е получил подкуп,като и подкуп за съдия Ивановаа
75
21
 
13
 
! Отговори
двоен аршин преди 4 години
Да питам-граничарят , убил човек, го изкарахте герой. Защото спазил закона. А когато защитиш нападнат от агитка ставаш престкъпник. Нещо двоен аршин
74
20
 
13
 
! Отговори
до 78 преди 4 години
Неизбежната отбрана е уредена от закона. Да защитиш нападтнат е геройство и е законно. Скоро ще бъде възобновено и делото, и доста неща ще бъдат изяснени. такива като теб, подкрепящи върлуващите агитки и шпицотряди, напади хора са достойни за презрение. Важното е-откакто господин полфириман се намеси и спаси нападнати хора, прояви на шпицотряди и агитки не е имало. В миша дупка са се скрили. Получиха урок, който им държи вече години. Така,че агиткаджиите да си знаят мястото-в периферията!
73
23
 
11
 
! Отговори
Лицемер преди 4 години
Значи, ако убиеш дете по време на въоръжен грабеж, ставаш "Апостол на свободата", а ако защитиш ближния от банда *** си убиец. Хубаво да се видите лицемери!
72
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До браво на героя!Рецидивисти -убийци и социопати не искаме в България,или в затвора този нагъл престъпник или забрана завинаги да влиза в България,нямаме нужда от нагли убийци социопати,да се разкара от страната ни, криминален ***!Ако чувстваш съпричастност към бандитите-убийци,може да се разкараш заедно с него извън България.