10 бона и 3 месеца условно за Асен за нарушена карантина

Той излязъл за лекарства, но не били открити у него
18 апр 2020 10:22, Александър Попов
131
10 бона и 3 месеца условно за Асен за нарушена карантина
Кадър: bTV

27-годишният Асен Димитров от пловдивската "Арман Махала" е сред първите осъдени от български съд за неспазване на карантината.

Той се сдоби с условна присъда от три месеца лишаване от свобода с три години изпитателен срок, както и глоба от 10 000 лева.

Още по темата
Асен работил в Германия, но на 19 март се връща у нас и е поставен под карантина.

"Един ден остана от карантината и се наложи да отида да взема лекарства за детето. С 10 минути закъснях и направо глоба сложиха", обясни той пред bTV.

Полицаите обаче не откриват в него лекарства.

Осъденият твърди, че глобата е обрекла на мизерия семейството му, а детето му било все още с пневмония у дома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
3
 
5
 
! Отговори
Паднал от коня преди 4 години
Им а хора държавата с милиарди грабят има хора още повече от първите със стотици хиляди държавата грабят има хора верни на първите и вторите с десетки хиляди грабят има хора които работят за тях и им прикриват машинациите и десетки други хиляди и хиляди----баш с тоя от Армана с е захвана великото почистване на стъпалата....
92
0
 
8
 
! Отговори
Темидоро преди 4 години
До анонименТрябва да им се удържа от доходите, мисля, че има законен начин...... А дано... ама надали. Криенето на доходи и демонстрацията на бедност за да си взимат по-големи социални помощи са много популярни сред този етнос . Припомни си двамата брат'чеди с мерцедесите които си бяха издействали ТЕЛК че имат 100% слепота и вземаха инвалидна пенсия . Още си карат мерджаните и още си вземат пенслия за "слепотата" ... та тоя Асенчо ли няма да се отърве от глобата .
91
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво? Нито глоба ще плати, нито в затвора ще стои. А данъкоплатците ще платят и за делото и за полицията и за помощите му.
90
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До Темидоро - това едва ли ще стане при тези либерастки политики. Трябва да им се удържа от доходите, мисля, че има законен начин.
89
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
На бас, че никой няма да плати. По-скоро ще платят малко на хитри адвокати, и ще ги измъкнат. Трябва да приложат правилото за удържане от доходите на определен процент, както е при издръжките, иначе няма да видят нито лев.
88
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Този пари няма или ще лъже, че няма. Единственият начин, и то законен, е да му се удържа мисля една трета от социалните, дето задължително взема. Ще пищят до господа и ще се гърчат. Това трябва да се отнася за всички.
87
1
 
22
 
! Отговори
pbdan преди 4 години
Този Асен сигурно взима 2000лв. социал. Спират му се за 5 месеца, а като ревне, че жената и децата гладни - на него кирка и лопата, на Айшето метла и кофа за по 10лв. на ден.
86
0
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
До Анонимен 86:Чул те Гостод!
85
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До макСпокойно, ще плати. Няма мърдане. Както и всички, които тепърва ще ги опраскат с глоби, сега като станат от софрите и тръгнат да се връщат в София.
84
0
 
30
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 4 години
Трябва да се разбере едно нещо - тия създания са просто едни мръсни животни
83
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
10 бона не е глоба, а чуждестранна инвестиция. Имахме инвеститори с по-малки вложения.
82
3
 
17
 
! Отговори
Хиена преди 4 години
Първо най добре да сложат глоби, за тези който хвърлят *** от Терасите, фасове, изтърсват Килими, одеяла и друго, това никъде го няма,пълна простотия, всички имаме Бани и прахосмукачки.
81
0
 
7
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До GaribaldiТи за след девети септември ли си спомни бе червендалест терорист?
80
1
 
32
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
"Индиеца" да не се прави на невинен - лекарства за детето - дрър, дрън. Някой да е виждал "индиец" да говори истината? Не напразно има поговорка - лъже като дъ.р.т "индиец"Работил е в Германия - има пари *** - да си плати за гяволъка.
79
12
 
8
 
! Отговори
Garibaldi преди 4 години
Първо дойдоха за евреите и аз си мълчах щото не съм Евреин, после дойдоха за турците и аз си мълчах понеже не съм турчин, после дойдоха за ромите и аз си мълчах щото не съм ром, накрая дойдоха за мене ама вече не бе останал никой който да каже нещо.
78
1
 
25
 
! Отговори
Темидоро преди 4 години
Стига с тези нереални измислени глоби - 1000000 лева .... 300000 лева ... 8000000 лева ....ВСИЧКИ ГЛОБИ ДА БЪДАТ ЗАПЛАЩАНИ С ТРУД. ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД. А ЗА ТЕЗИ КОИТО ПОВТОРЯТ ДА СЕ УДВОЯВА НАКАЗАНИЕТО.Всички мърморим че било мръсно в градовете ... че имало буклууци по улиците ... че градинките били изровени а цветята изпотъпкани ... Ето кои ще наперавят улиците чисти и парковете красиви. ТРУД . За какво въобще се събират пари? За да ги крадат държавниците ни ли ?
77
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя Асен ли е, или Хасан...
76
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тате каза, че ще ми купи колело...ама друг път
75
1
 
21
 
! Отговори
За Бай Мaнraл, преди 4 години
условни присъди, а за българите - ефективни!
74
1
 
36
 
! Отговори
Като ги вземете преди 4 години
Тези пари, елате се обадете. В Република Северна Македония нито един техен или наш *** не смее нищо да пипне. Защо ли? Ами защото слагат умерени глоби от 100 до 500 евро, но никой не може да се измъкне с номера нямам пари. Ако нямащ пари те въдворяват на принудителен труд, където обаче си плащаш и нощувките и яденето и така докато не излезеш на плюс и не си платиш всичко. Ако ли не си бачкаш безплатно.