10 бона и 3 месеца условно за Асен за нарушена карантина

Той излязъл за лекарства, но не били открити у него
18 апр 2020 10:22, Александър Попов
131
10 бона и 3 месеца условно за Асен за нарушена карантина
Кадър: bTV

27-годишният Асен Димитров от пловдивската "Арман Махала" е сред първите осъдени от български съд за неспазване на карантината.

Той се сдоби с условна присъда от три месеца лишаване от свобода с три години изпитателен срок, както и глоба от 10 000 лева.

Още по темата
Асен работил в Германия, но на 19 март се връща у нас и е поставен под карантина.

"Един ден остана от карантината и се наложи да отида да взема лекарства за детето. С 10 минути закъснях и направо глоба сложиха", обясни той пред bTV.

Полицаите обаче не откриват в него лекарства.

Осъденият твърди, че глобата е обрекла на мизерия семейството му, а детето му било все още с пневмония у дома.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
1
 
15
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Малеееее, много сте го наказали Асан, бе !!! Присъда няма да лежи и глоба няма да плати, щото е професионален "социално слаб" и няма законна собственост. Така ли ще спрете хъхpяшката напaст да разнася вируса? Ми той утре пак ще тръгне да щъка, надявайки се че няма да го хванат. За такива само бой и принудителен труд - това е !!!
72
0
 
17
 
! Отговори
мак преди 4 години
Ще плати, ама утре. Такива глоби се полагат на тарикати-екскурзианти.
71
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На този няма никакво значение каква глоба ще му се наложи. 100 лева, 1000 лева, 10000 лева, 100000 лева...в бюджета ще влезе същото - все само нулите без първата цифра. В Германия вдигат карантината до няколко седмици и пак ще има работа и пари за него.
70
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива в затвора и трудово възпитателни мерки за 3 месеца.Само с труд ще се превъзпитат.Какви са тези условни присъди и глоби,които никога няма да плати?
69
2
 
15
 
! Отговори
кьорфишек преди 4 години
Този Асен не е ли Асан...ще му вземат шлифера и ще си "излежи" голямата присъда с кеф. Всичко е фалшиво, както и данните за коронавируса, четени два пъти дневно от проповедника-генерал.
68
4
 
17
 
! Отговори
Solar Power преди 4 години
До 65: Като се нагласи да ходи в Германия няма да мине граница. Като пробва да си купи кола ще плати и глобата ...... законите лоши или добри трябва да се спазват.
67
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 66Извинявай, *** и аз няма нищо за взимане ... С какво пък съм аз опасен з *** ти общество?!? И какъв си ти, че да искаш, д ми взимаш?!?! Ако само страха, че че се крадем едни други ни държи .. аман баааа
66
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Асан е за сто тояги и така всеки ден за три години.. И после още една карантина та да видим дали има резултат...и така докато разбере ,че какво и да му се каже трябва да слуша а да не е Андрешко
65
6
 
17
 
! Отговори
Край преди 4 години
Човечета които нямат нищо, което можеш да им вземеш са опасни за всяко общество. Българите не успяваме да дисциплинираме такива хора и не успяваме да ги впрегнем в градивен труд.Те може да са всякакви - виновни сме българите.
64
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХахахахаАсен няма над 610 лева доходи, помощите са на жена му, така че Асен няма да плати една стотинка....ТОВ ЛИ Е НАКАЗНИЕТО БЕ!!!
63
0
 
8
 
! Отговори
By Ой преди 4 години
До огнянНе им взема, а им дава по 20-50 лева на глас... по време на избори. И не Държавата (това сме ние), а управляващите, наследници на БКП-то, които вече 30 години ни крадат и затова си купуват "матриял", наречен официално "електорат".
62
0
 
14
 
! Отговори
огнян преди 4 години
хайде да помислим,Някой чул ли е или видял Държавата да е взела и един лев от Нашите братя Ц.....,Е и какво излиза Законите в БГ важат само за Българите,санкциите Само за българите,гоби репресии са за Бг,Нашия Брат ще си го премести от единия в другия ,На наздраве,и си помислете за другите избори..Помощи само за нашите Братя,а бедните българи. кучета ги яли,Но идва видвлов дан,Деня на Глада.....света ще бъде коренно друг..7
61
0
 
10
 
! Отговори
Язе преди 4 години
До КрайНе трябва да има глоби, а да отработват:1. Откраднатото/разрушеното (или всички поразии, които са направили)2. Труда на тези, които са ходили да ги ловят.3. Разходите за тях (в затвора, докато изплащат останалото)Ако не работят - на трева и вода, докато не им се доработи.
60
1
 
13
 
! Отговори
Край преди 4 години
Живеем в голяма лъжа.Държавата ни от се прави че не знае, че от 30г. нито един Асан не платил и лев глоба.Вчера на патриарха две полицайчета спрели патрулката - пишат акт на един ... клошар че няма маска.Такава държава не става...
59
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 59И радев иска да излизаме и да се заразяваме. Ми да покажат де. От ГЕРБ показаха, сега е ред на БКП-то.
58
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
шкембе войвода и банкянския винету кога ще ги глобят за нарувенията? Единия ходи без маска, другия седи по паркове и градинки на по малко от 2 метра от други хора и замърсява
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До маркоСлед 20 години ще има да плаща 20 милиона... само за това, за което са го хванали де. Другото ще му е аванта.Виж, ако трябва да изработи принудително откраднатото и глобите - вече ще е друго, ама нали крадат и за (някои) ченгета.
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото ония, дето окрадоха държавата (т.е. нас) си платиха/върнаха нещо, колкото корумпетата бяха наказани.... и т.н. (че няма място за 1000 страници тук), толкова и на Асан ще му се случи нещо. Той (и всички останали "избиратели" като него) знае това и му е през оная работа. А и Избраните са с усещането, че са свършили нещо. Боже, дано всеки си плати за всичките си престъпления!
55
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нвма не плащане.Идва сдебен изпълнител с две ченгета и ключар ,на адре по лична карта,не го интересува дали е твое имуществото или на баба ти ..
54
1
 
4
 
! Отговори
фатима преди 4 години
Аци отново няма да плаща.Да не е луд,че да плати.За тази работа си има хора.Работещи българи,мислещи в перспектива партии и не на последно място правителствени организации !