10 души в ареста след спецакция в Ботевград и Литаково

Обвиниха двама за побоя над музиканта от селото
13
10 души в ареста след спецакция в Ботевград и Литаково
Снимка: Прокуратура на България

Специализирана полицейска акция срещу битовата престъпност се провежда в община Ботевград и село Литаково.

В хода на операцията са образувани четири досъдебни производства, задържани са 10 лица, издадени са 15 акта за установени административни нарушения, проверени са 90 лица и 60 моторни превозни средства, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата
На място са били главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов.

Районна прокуратура-Ботевград наблюдава досъдебно производство образувано на 25 април тази година за нанесена средна телесна повреда над млад мъж – музикант от село Литаково.

В хода на разследване е извършен оглед на местопроизшествие и са разпитани свидетели. В качеството на обвиняеми са привлечени две лица на 20 и 22 години за причиняване на средна телесна повреда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютно сте прав 786! В това село са ставали ужасяващи престъпления. Всички магазини са се превърнали в кръчми. Пият, форсират и карат с бясна скорост. Трябва да има акции като тези, а не на местно ниво, защото иначе се самоприкриват/роднини са си по някаква линия/. Изобщо няма контрол и се чувстват без наказани. Ужасно място за живеене.
9
5
 
3
 
! Отговори
Гушев преди 3 години
Обвини Божков във всички възможни престъпления и 3 дена по-късно вече му плячкосват картините. Една година по апартаментгейт НУЛЕВО развитие.Милият ни "честен" пратен ни от Бога прокурор.
8
6
 
9
 
! Отговори
786 преди 3 години
Доста хора, които пишат по-долу са лишени от здрав разум. Във вашите глави само петолъчки ли има? Размърдайте си малко мозъците, не виждате ли, не разберате ли, че човекът го прави за да се чувстват по-спокойни вашите майки, вашите баби, които живеят по селата. какво лошо виждате в това? Ами като имаш една гънка в мозъка?
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Литаково и Ботевград имат непрекъсната нужда от жандармерия, защото там всяка седмица стават престъпления.
6
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 7Защото толкова им е акъла.Такъв им е модела.Те и на Иванчева бяха подхвърлили едни пари...
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари,защо се разправяте с последният гост на Милен Цветков-журналистът Димитър Пецов,като сте му подхвърлили наркотик и сте го арестували заради информирането за обществените сделки на община Силистра.Освободен е но са го стреснали.
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иска се борба на депутатско ниво и техните родните, не да се обикалят села. Защото някои хора усвояват милиони, къщи за тъщи, къщи в Барселона , а Гешев обикаля села.В България има стотици села, всичките лище ги обиколи ортака на Пеевски и Бойко?
3
12
 
9
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
На първа линия както винаги.Това се казва загриженост и професионализъм,а не да се търкаля зад бюрото скрит зад купчина прашни папки.Гешев е номер едно в борбата с престъпниците и пример за всички съвестни служители на МВР!
2
3
 
4
 
! Отговори
Nostradamusen преди 3 години
Corona virus covid 19
1
10
 
23
 
! Отговори
Стоян преди 3 години
Милиционера с каскета, броячът на кокошки по селата с вид на текезесар от някой колхоз пак се появи.