Не сме обект на мониторинг, категоричен е Данаил Кирилов

Много други държави членки имат по-сериозни проблеми
22 май 2020 10:20,
33
Не сме обект на мониторинг, категоричен е Данаил Кирилов
Снимка: БГНЕС

Не сме обект на мониторинг по смисъла на Механизма за сътрудничество, по който получихме последния доклад в края на миналата година. Това каза пред БНТ правосъдният министър Данаил Кирилов.

Още по темата

По думите му се цели манипулативно внушение, че Механизмът за сътрудничество и оценка не е изпълнен. Ние сме на съвсем друго ниво, наравно с другите държави членки, каза Кирилов.

Много други държави членки имат по-сериозни проблеми с върховенството на закона, отколкото България, коментира правосъдният министър.

Моята оставка винаги е на дневен ред, няма да я подавам, защото това е интрига, каза Данаил Кирилов. В правосъдната система винаги има казус, всеки един от тях може да ескалира до оставка. Кирилов каза, че за всеки казус трябва да има справедливо приключване, но правосъдието изисква период от време.

Относно сигналите на обвиняемия Васил Божков, Кирилов допълни, че разследване ще бъде осъществено, ако прокуратурата прецени, че има основание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на Барни Ръбъл!
6
3
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Ама как може да има мониторинг на Съдебната система в БГ? Та ТЯ е "блестяща" Срещу 800лв може да си правите клипче с пор-но и автомати и марихуана и то в Съдебните Палати! Системата за 'Случайно" избиране на Съдебен Състав по дела е направена от елементарен програмист и от години е била манипулирана! Пол Фрииман "случайно" системата избра двама съдии които "случайно" са от масонски ложи и "случайно" са членове в БХКомитет и съвсем "случайно" освободиха Пол-Явно в БГ Съдът нещата са много СЛУЧАЙН
5
0
 
26
 
! Отговори
ВСЕКИ ДЕН преди 3 години
го давайте по ТВ тоя пълен несретник и после може ГЕРБ сами да предадат ключовете от министеските кабинети
4
1
 
28
 
! Отговори
Активист на БКП преди 3 години
Продължавайте да гласувате за ГЕРБ и ще ви управляват подобни н?гр***мотници...
3
4
 
19
 
! Отговори
Обяснение преди 3 години
ДОколкото разбирам, ВСИЧКИ държави от ЕС ще са обект на контрол (мониторинг) за ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА. България и Румъния не правят изключение. Т.е. за БГ свършва един мониторинг и започва друг.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tochno ste...non stop...i taka ste prodalji da e... :-)))...i tochno bg narod vi darji idealno na pricel...niama li barzo prozrachno info, barzo spravedljvo reshenie i prozrachnost po bg zakoni, ste vi farkat glavite kato na starozagorski pileta...:-)...Kakto bg sadii na futbolnite stadioni reshavat barzo i tochno, taka i ostanalite bg sadii... ili nezabavno uvolnenie. Cherven karton. :-)))
1
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мониторинг трябва да има за Червената Мафия и сектата "русофилско братство" !