Служителка в тото пункт лъже, че са я обрали

Успяла е да присвои между 600 и 900 лева
15 юни 2020 15:20,
9
Служителка в тото пункт лъже, че са я обрали
Снимка: БГНЕС

Прокуратурата повдигна обвинение за присвояване на пари на служителката на тото пункт в Троян.

Още по темата

Вчера полицията разследваше грабеж в тото пункта в Троян, извършен по първоначална информация от въоръжен мъж. От прокуратурата съобщиха, че в  резултат на проведените процесуално-следствени действия, е установено, че парите - между 600 и 900 лева, са присвоени от служителка в тото пункта и не става въпрос за извършен обир.

Тя е привлечена като обвиняема по образуваното досъдебно производство. Ревизия в тото пункта ще установи точната сума която е присвоила. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Тони преди 3 години
Ами така ще е, като няма нормални заплати в България, хората не могат да си посрещнат разходите. За всичко е виновна системата. Как се живее с 500 лв. Аз например живея с 2000 лв.
7
1
 
2
 
! Отговори
Шеф на НоваTV преди 3 години
Човека за 400 000 Маибах мисирката или е от вимпром и герб застраховка
6
1
 
6
 
! Отговори
Стамат преди 3 години
Не защитавам жената, но за да тръгнеш да рискуваш за такава сума, трябва да си в безизходица. По презумпция там работят хора в предпенсионна възраст, но глада е по-силен от тока.
5
1
 
2
 
! Отговори
тото любов преди 3 години
за некой възлюбен ги е откраднала !
4
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Е, така ще е! БСТ сега няма конкурент, но продължава да *** народа с програмирани тегления с наредени по 3 и 4 поредни числа! Източва парите на хората, уж за спорта, без да дава печалби! Ако са коректни, ще имат повече постъпления, но организаторите на тотото са алчни и ***, колкото водещия Део! А, служителките в пунктовете да пият по една студена вода!
3
3
 
3
 
! Отговори
До Мхм преди 3 години
Пишеш абсолютни глупости !!!
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хе,що служители на тото пункт работят за малко пари!! А да обясни шефа им или министъра на спорта как са попаднали осем милиона от тотото в бТВ ,не играйте вече в тотото и тук далаверата е на лице
1
3
 
13
 
! Отговори
Мхм преди 3 години
Какво може да се очаква от човек, който работи уж на половин работен ден, а в реалност работи по 12 часа за 340лв на месец?