Гешев: политикът Радев се нареди до Черепа

Главният прокурор отговори на изявлението на президента
12
Гешев: политикът Радев се нареди до Черепа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Главният прокурор Иван Гешев отговори в Twitter на поредното изявление на Румен Радев.

"Обединителят на нацията“ за пореден път си позволи да наруши независимостта на съдебната власт и да окаже груб натиск върху Прокуратурата на Република България. С това си действие Радев наруши Българската Конституция, уреждаща разделението на властите!", написа Гешев в социалната мрежа.

Още по темата


"С поредното си изявление срещу независимата съдебна власт, бранейки обвиняемите си сътрудници, политикът Радев се нареди до Черепа и останалите олигарси на Прехода, ограбили живота на цяло поколение българи. Ние, прокурорите, оставаме на страната на народа!", посочва още той.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До GranikТова не е парадокс, това е днешна България за съжаление
173
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно трябва да се обясни ясно - и то е защо се налага държавна институция да охранява обикновен гражданин като Доган, който "официално" е никакъв. А и другият изтъкнат гражданин стъпвал 2-3 пъти в парламента какъв повод е дал със законотворческата си дейност, че да има заплахи към него и вече 6 години да ползва охрана от НСО. С какво са толкова ценни за държавата? Всички въртят, сучат, но никой не казва и народа остава с впечатлението, че институциите не служат на него а на определени кръгове.
172
8
 
26
 
! Отговори
Granik преди 3 години
Един бивш видимо затлъстял следовател,дава оценка на български генерал от авиацията, пилотирал бойни изтребители и главнокомандващ на армията,избран с мнозинство на президентски избори. Това е парадокс.
171
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията клати властта!ЕС зад ББ!Споко!
170
3
 
20
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Няма как назначен кадрово човек от друг човек,да дава оценка на човек ,спечелил изборна длъжност с гласовете на повече от 50% от гласуващите.
169
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А самият Гешев има ли право да критикува президентската институция? Гешев, ти си никой, един назначенец, който нанася само вреди на държавата. За кой "олигарх" доказа извършено престъпление?
168
7
 
7
 
! Отговори
somebody преди 3 години
До българия 180Хубаво ни беше с Татарски, Филчев и оня меката (на тати) десница. Тука за 5 обвиняеми още не осъдени шумкарите на бой налитат. Искали Лаура Кьовеши!?!
167
5
 
18
 
! Отговори
ТТ преди 3 години
Довиждане г-н Каскет...
166
1
 
1
 
! Отговори
мутренски преди 3 години
изказ
165
8
 
16
 
! Отговори
Бааати балъците преди 3 години
Бойко не прави нещо по-различно през последните години - защо пък точно сега им толкоз важно някои да го свалят 8 месеца преди редовни избори.Спешнотото е, олигархията е нагъжена, а в антуража около Резидента прокуратурата откри купища кафява миризлива субстанция.И се съюзиха - Резидент, Череп, Мустаак и други следствени.Бааати тъпия народ трябва да сме, ако им се вържем да ги спасяваме от правосъдие, а после да гладуваме в настъпилата анархия насред корона-вирусна епидемия и иконом. рецесия!
164
1
 
4
 
! Отговори
дедо от село преди 3 години
До Анонимен Не го ща, ама ако ми го дадат няма да е лошо,то за там акъл няма да ми трябва такъви като бб ще ми го наливат!Хайде наздраве !
163
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев: политикът Радев се нареди до Черепа-----------Кой назначи този ..... за главен прокурор!Та той не може дори да аргументира "бисерите" си!С такова обкръжение на Б.Б. и врагове не са му нужни.
162
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълно ГЕРБаджииски ***. 500 евро няма да видите никога , няма да сте като вашия любим вожд, мутра и ръководител на ОПГ - ББ
161
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев, подло га на Пеевски, Доган и Бойко. Нямаш право да правиш политически внушения. Но , толква от системата на МВР.
160
6
 
10
 
! Отговори
Крадците клатят преди 3 години
Комунисти и престъпници винаги са били в тясно сътрудничество- едно преливащо се цяло.Като се замислиш,"честните" комунисти как ентусиазирано разтуриха "мечтания" си строй само и само да ограбят построеното от народа.Сега само предсрочни избори и служебното правителство са последната надежда на олигархията и подчинените й формации да препятстват, разследването им и превръщането на страната ни във все по-нормална държава, където няма недосегаеми бизнесмени, политици..и дори президентски съветници
159
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха Радеф е луд!Деса го е побъркала!
158
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичките тези протести обслужват интересите на олигарсите подгонени от властта. Нали питахте защо толкова години никой не ги пипа тях. Еми ето сега се случва и вие пак не сте доволни
157
9
 
12
 
! Отговори
ДА ТАКА Е... преди 3 години
РАДЕВ, ЧЕРЕПА, МАЯ--КОСТИНБРОДСКА ИИ КРУШОВСКАТА *** СА ПРОТИВНИЦИ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ.ДА ГИ ИЗМЕТЕМ БЪЛГАРИ!!!!!ЧИСТЕТЕ КЪЩИКАТА СИ И БЪЛГАРИЯ.
156
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата е държавен орган и тя представлява държавата като страна на обвинението в състезателния процес между обвинениетто и защитата в съдебния процес. Съдията, а не прокурорът, отсъжда въз основа на доводите на двете страни. Преди това прокуратурата води досъдебния процес и си казва мнението: оневиняване или предаване на съд,Не зная как гл.прокурор ще защити мнението си, че съдията разрешава и лрокуратурата публикува в медиите извадки от досъдебния етап. Това е по-скоро незаконно.
155
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боку-Пеевски-Сокола-Гешефта ,до стената!!!Въпрос на време е!!!