Гешев: Днес ще покажем за пореден път, че никой не е над закона

Главният прокурор с благодарствени слова към посолството на САЩ
14 юли 2020 09:45,
393
Гешев: Днес ще покажем за пореден път, че никой не е над закона
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Главният прокурор Иван Гешев се обърна с благодарствени слова към посолството на САЩ в България. Ето какво написа още Гешев в своя профил в Twitter:

Още по темата

"Благодаря на партньорите ни от Съединените щати и посолството им в България за подкрепата за върховенството на закона и безкомпромисните действия на Прокуратурата. Наистина - никой за нас не е над закона!".

"Днес ще го покажем на всички българи за пореден път!", завършва позицията си главният прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До wild horseЩе разберат, но сега в главите им има вятър. Имат гениални идеи - ще правят нова конституция, каква - не знаят, но да е нова, партии няма да има, правителството ще се избира пряко - все идиотизми от класа. Не помнят ( или не знаят ?) къде беше Гешев, преди да стане главен на спявка, Боко как се кланя на Тръмп... Живеят си виртуалния живот на протестъри срещу, абе има ли значение срещу какво. А кервана си върви.
264
2
 
5
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Нормално за бивш следовател, толкова си му е капацитета.
263
2
 
4
 
! Отговори
Герберски бизнисмен преди 3 години
Калеко Алеко, утре ще има безплатна ексурзия Полски Тръмбеш-София-Полски Тръмбеш. Ще даваме по 30 лева и мекици на централна гара
262
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като гледам единствените над закона сте ти и шефа ти борисов - вечни и недосегаеми. машалла, евала.
261
0
 
8
 
! Отговори
началника на Грипена преди 3 години
В. Божков : "Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста". Коментар относно намеренията към главния прокурор - "Като го напра'име фигурант като Президента" .....
260
1
 
5
 
! Отговори
жсдфдсф преди 3 години
КПКОНПИ кога ЩЕ ПРОВЕРИ:1. Доган2. Пеевски3. ЛукойлПрокуратура, полиция и съд кога най-накрая ще изчистят държавата от престъпността? Във всяко едно населено място полицията знае местните бабаити, но действия никакви... Докога?!Кога ще оправите пътищата в България? Докога ще се толерира негодното строителство и краденето на пари от обществени поръчки?Здравеопазването? Кога?!Детските градини в София? Кога?!Контрол на БАБХ върху земеделието и отровите с които ни тровят?Контрабандата?
259
4
 
4
 
! Отговори
wild horse преди 3 години
Кой ви е казал ,че американското посолство е на страната на протестиращите,напротив. Вижда се как навириха гребен и Гешев, и Горанов ,и останалите,след посещението на американските дипломати. Едно нещо е абсолютно ясно- ние сме американски индиански резерват
258
9
 
11
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Когато гешеФФ осъди тик-воча на доживотен затвор без право на помилване, конфискуване на всичките му активи и прочие и това стане до една-две години, тогава ще му повярвам !!!Иначе и "добър ден" да ми каже, първо ще гледам Слънцетео !!!
257
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХА ХА ЗА МОМЕНТ СИ ПОМИСЛИХ,ЧЕ СЛЕД КАТО И ОТ АМБАСАДАТА БА САЩ СЕ ОТРЕКОХА ОТ ТИКВАТА И СЛЕД ГРЪМКОТО ИЗКАЗВАНЕ НА КАСКЕТА,СЪЩИЯ ЩЕ СЕ ПРЕСТРАШИ И ЩЕ АРЕСТУВА,Я ТУЛУПА,Я ПЕЕВСКИ,Я ДОГАН,ЧЕ ДОМУЗА,ИЛИ КОВАЧКИ,А ТО КМКВО СТАНА НАПЪНАЛА СЕ ПЛАНИНАТА И РОДИЛА..МИШКА.КАКТО КАЗА ПРЕЗИДЕНТА ГЛАВНИЯ ПРОКУР Е Е ТОТАЛНО ЗАВИСИМ ОТ ТЕЗИ КОИТО ГО НАЗНАЧИХА И ЗАТОВА НЯМА ДА БАРНЕ НИ БОРИСОВ,НИ ПЕЕВСКИ,НИ КОЙ ДА Е ОТ ХУНТАТА С ТОВА ИЗПЪЛНЕНИЕ ДНЕС ГЕШЕВ СЪВСЕМ СЕ РАЗОБЛИЧИ
256
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Главният прокурор с благодарствени слова към посолството на САЩ"Е , от тук нататък няма какво да чета повече...Какъв главен прокурор е тоя, дето е тръгнал да целува задниците на американците?За какво има да им благодари?Че всячески се месят във вътрешната и външната ни политика, че си правят бази на наша територия, щото ни пазели, видиш ли... и какво ли още не!Тия дето забъркаха военни конфликти по цял свят и разсипаха сума ти държави, ние ще им се се кланяме и благодарим???
255
14
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Не е прав Гешев ... Румбата и тези от Бузлуджа и яз.Копринка са над Закона, както и "умните и красивите", че и феновете на Черепа ... Те не признават Правителството, Съда, Следствието и Прокуратурата, не презнават и разделението на властите, както и действащата Конституция ... Искат да сменят системата, нови политически проекти, Президентска република, Велико народно събрание и так далее ... Искат да бъдат обединени в "Отечествен фронт" и да врънат "Народния съд"... Венсеремос другаре и товарищи
254
11
 
14
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Подпукали са Божков, защото е отказал да им предаде част от бизнеса.ТОВА, ДРАГИ ТЪПОЪГЪЛНИЦИ НЕ Е БОРБА С ОЛИГАРСИТЕ, а спречкване между тях.
253
4
 
6
 
! Отговори
555 преди 3 години
До АнонименПосолството на САЩ е за Бойко Борисов, защото е техен човек.
252
4
 
9
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Главен прокурор за мокри поръчки на главната мутра. НЕАМ ДУМИ, докъде я докарахме.Сигурно сте подпукали здраво всички големи бизнесмени да ви снасят кеш. Божков и Бобоков са се опънали и сега ще разказват за вашите акции.
251
17
 
7
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Кой преди Бойко се осмели да се изправи срещу олигарси като Божков, Арабаджиев, Банев, и т.н. Кой ?
250
6
 
16
 
! Отговори
6 преди 3 години
Гешев , ти вече се омаскари ! никой не те иска - и своите , защото ги вкара вкапана на безизходицата ! Вън !
249
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде де!Подпукай Боко,Горанов и Пеевски,щом си толкова ербап.
248
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Посолството на САЩ пуска изявление че застава зад протеста, който иска оставката на каскета. Каскетът казва благодаря за подкрепата, нищо че не е за него.Нагъл оли**гофрен времето ти изтече, ти, тиквата и дебелия сте пътници и трябва да се радвате ако само лежите в затвор а не ви линчува народа на площада което напълно заслужавате безродни ур**оди
247
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурно ще арестува някоя секретарка от министерството на културата
246
2
 
28
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Ми айде де, арестувай Боко, Пеевски , Горанов, Доган, Ковачки, Домусчиев и т.н., та да покажеш , че никой не е над закона ... Ама нещо се ослушваш, подлого.