Трети обвинен за спирането на метрото - Еленко Божков

Минчо Спасов и Светослав Трайков са на свобода под парична гаранция
Обновена: 22 юли 2020 12:40 | 22 юли 2020 12:39, Камелия Цветанова
111
Трети обвинен за спирането на метрото - Еленко Божков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийската районна прокуратура установи и повдигна обвинение и на третото лице, участвало в извършването на хулигански действия в стратегически обект в София, съобщиха от прокуратурата. Става въпрос за Еленко Божков, който е член на Стратегическия съвет при президента.

Още по темата
На 20 юли трима мъже натиснаха бутон "безопасност" на перона в столичното метро при СУ "Св. Климент Охридски".

Освен Еленко Божков другите двама са бившият царски депутат Минчо Спасов и Светослав Трайков. Те бяха задържани още същия ден и след това им бяха повдигнати обвинения в хулиганство, а по-късно бяха освободени под парична гранция.

Назначени са и предстои да бъдат изготвени експертизи, ще бъдат разпитани и други свидетели на деянието, допълват от прокуратурата.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
2
 
! Отговори
До 89 преди 3 години
То и Гошко , синът на Прецедента е обвиняван в хулиганство.Те там са една шайка хаймани.
96
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко години лишаване от свобода се получават за такъв терористичен акт?Пък после в затвора може и да попаднат на хора и т.н.
95
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да има мирРадев във Cибиp
94
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези хронични БКП_лайнювееее нека така натиснат бутона в Германия, Белгия или Франция пък да видим дали ще бъдат на свобода с гаранция както в България!
93
0
 
7
 
! Отговори
Е,бравос преди 3 години
ТЕЛЕнко? Че така може ли бе, гове'дце старо ? Да не си роднина на оня,в Дубай? Такива ли мерки обсъждате в Стратегическия Ви съвет? Да не би да тренирате за нещо подобно и на протеста? А после,знаем кой ще си обвиним - Мафията,мутрите...
92
2
 
2
 
! Отговори
кон Стипаций преди 3 години
Дотук ни един от родените под червеното знаме и събудили се една сутрин гереберасти не е отговорил на въпроса ми !Или това го няма в опорките , а включването и на втората мозъчна клетка е адски трудно ...
91
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка Радев
90
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партизани в действие
89
3
 
10
 
! Отговори
Alex2 преди 3 години
Преди 1989г с тоя пезевенк работих заедно в Техенерго всички знаеха че е от ДС и внимава а какво говорят а той почти не приказ ваше а само слухтеше сега е при Прецедента
88
3
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До \\\_///Атентатора Еленко е член на Стратегическия съвет към президентството на РБ и е назначен за такъв със специален указ от Радев. Днес е обвинен в хулиганство. Преди това друг президентски съветник и секретар, Пламен Узунов бе обвинен за търговия с влияние. След него бе задържан и обвинен в шпионаж друг президентски съветник Илия Милушев. Защо президентството гузно продължава да мълчи?
87
3
 
12
 
! Отговори
Георгиев преди 3 години
Фигуранта да каже как иска прокуратурата да арестува съветника-терорист ?По търлъци ли да влизат, в приемната ли да изчакат да си прикрие престъплението или какво ?Акъл на прокуратурата да не дава !Щом си извършил противообществено и противозаконно деяние - терористичен акт - няма галене с перце !А този с вдигнатия юмрук да си ходи, а не да търси кусури на прокуратурата и да прикрива тези с които се е заобградил.
86
3
 
11
 
! Отговори
\\\•_•/// преди 3 години
Прецедента с тия съветници няма да се учудя ако ни вкара в някой военен конфликт.
85
1
 
1
 
! Отговори
верно е! преди 3 години
До ЩерюСпокойно сега у САЩ Демократите *** ако не изберат случайно Тръмп на 3-ти ноември ще върнат САЩ 100-тина години назад и ще ни останат само 500 да наваксаме!
84
2
 
6
 
! Отговори
манипулация преди 3 години
Не е възможно Иленка е в Брюксел, а Божко в Дубай
83
3
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Това същество Еленко на всичкото отгоре е и съветник на "Президента" Радев. И е третият с повдигнато обвинение. Защо неадекватника Радев гузно мълчи?
82
2
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Турците във всяко отношение, върнаха България назад 5 века, а комунистите, за капак ни върнаха назад - още близо един век...
81
3
 
19
 
! Отговори
Категорично НЕ преди 3 години
И как да повярвам, че лошият построи метрото, а добрите биха го и взривили, ако им се отдаде възможност? Дотук бях с подкрепата си за протестите!
80
3
 
20
 
! Отговори
Червените кхмери преди 3 години
Радев, браво, бе, какви съветници имаш само! Бойко Борисов, със всичките си кусури, е 1000 пъти по- добре отколкото тия ***-шумкари-мишоци да управляват България!
79
4
 
18
 
! Отговори
Тия искат власт?!? преди 3 години
Комунисти в действие. Както виждате: умни, позитивни, градивни! С вдигнат нагоре юмрук - света щял да променя тоя бокллук. Червени патароци застреляни!
78
4
 
18
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.... вниманието с несъществени новини...... Ако детето ти бе в спряла та мотриса нямаше да мислиш така. Дори червената депутата Нона Йотова се разграничи от тези откачалнизи спряли метрото и окачестви постъпката им като недопустима. Не си играйте с огъня да не играе неокадтпената сопа. Още един подобен инцидент и ще ви се стъжни живота на всички протестъри, организатори и вдъхновители.