Двама с обвинения заради инцидента пред румънското посолство

Не са осъждани, единият е на свобода под парична гаранция от 500 лева
151
Двама с обвинения заради инцидента пред румънското посолство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийска районна прокуратура повдигна обвинения на двама души заради инцидента пред посолството на Румъния, при който протестиращи спряха колата на жена, която се опитвала да премине  през блокадата.

Единият е 25-годишен, а другият е на 32 години.

Още по темата

По-младият е обвинен в това, че на 17 август на кръстовището на бул. „Михай Еминеску“ и бул. „Шипченски проход“, около 21.30 ч., противозаконно е повредил чужда движима вещ - лек автомобил, като счупил чрез удари с ръце предно панорамно стъкло на автомобила и скачайки е повредил предния капак на автомобила. Повдигнато му е обвинение и за хулиганство, отличаващо се с изключителна дързост.

На 32-годишният му е повдигнато обвинение за това, че по същото време и на същото място е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, за да попречи на жената да премине с управлявания от нея лек автомобил през кръстовището, блъскал по лекия автомобил, изкъртил с ръце задна регистрационна табела на автомобила, които действията извършил пред двете ѝ непълнолетни деца, намиращи се на задната седалка на автомобила.

И двамата обвиняеми са неосъждани.

Единият е пуснат от ареста под парична гаранция от 500 лева, а другият е в килията за 72 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 56Айде обясни ни какво се случва
52
4
 
9
 
! Отговори
Още в началото преди 3 години
,когато протестиращите се оплакваха, че полицията ги била, писах тук - ВИНОВНИ СА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТА. Защо сега тези две момчета трябва да бъдат съдени и да им се проваля целия живот СЛЕД КАТО ТЕ СА БИЛИ ИЗПРАТЕНИ ПО ЗАПОВЕД да спират движението на кръстовището НА ВСЯКА ЦЕНА. Трябва да бъдат осъдени ОРГАНИЗАТОРИТЕ ПОДБУДИТЕЛИТЕ И ФИНАСИСТИТЕ НА ПРОТЕСТА. Така ще бъде СПРАВЕДЛИВО.
51
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия "протестъри" вече имат нова кариера: да се влеят в "редиците" на Черепа. Подземния свят приема с отворени обятия осъждани.
50
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я още имало герберски *** на този сайт. Мале мале! Тия такали не разбират какво се случва?
49
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 40Как да стане като никой не е заявил протеста и следователнио няма разрешение за него. Май.мун.ите си скачат на пътя когато на главния май.му.нек Бабикян му хрумне. Полицията не охранява незаявени мероприятия. За тях няма план откъде ще минат и по кое време. Сиответно и гражданите не са предупредени да стоят на страна. Глоба всеки ден за всички протестиращи без разрешение - това е единствения изход да се сложи ред.
48
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ortodoksalni bg kradci i ubiici...v imeto na zlatnite ortodoksalni teroristichni pokrivi...:-)
47
6
 
15
 
! Отговори
СЪД ЗА КАТУНАРИТЕ преди 3 години
ДА ЗАПЛАТЯТ ЩЕТИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ И ЗАГУБИТЕ НА ХОРАТА ОТ ЛИПСА НА ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ!СЪД ЗА КАТУНАРИТЕ , ЗАМЪРСЯВАЩИ УЛИЦИТЕ И ПЛОЩАДИТЕ СЪС ОТПАДЪЦИ И ЕКСКРЕМЕНТИ , КАТО ЖИВОТНИТЕ!ИСКАМЕ РЕД , ЗАКОН И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!
46
4
 
9
 
! Отговори
До 42 преди 3 години
Защото е ***.И е блъснала дете преди време.
45
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за шофьорката що не пишете, че има жалба за умишлен опит за убийство. Пали двигателя и включва на скорост за да убива хората пред колата и. И това се повтаря 2 пъти. 10-15 години затвор я оцакват.
44
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията трябва всекидневно да пише актове на всички протестиращи за нарушение на законите и обществения ред. Има много статии които те нарушават. Сумата трябва да е поне 2 пъти по-голяма от надницата която им плаща Божков. Българина почва да спазва законите само като му бръкнеш дълбоко в джоба.
43
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36"А онази скубла защо не я съдятл Пак избирателно правосъдие. Аман вече, затова хората седят над 40 дни по кръстовищата."Не се напъвай. Явно още не правиш разликата между комютри и компоти.
42
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 42Откъде знаеш, че не й е?
41
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
София се превръща в планетата на маймуните под вдигнатия юмрук на Урко.
40
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо на жената не й е взета проба за алкохол и наркотици?
39
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички по тези блокади ...трябва да имат обвинения,заради това, че са незаконни...Всички до един. Гешев да си свърши работата...
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По време на протест би трябвало да има ограждения,забранителни знаци за движение на ПТС с информационна табела за времето на ограничението с дължината на участъка и прилежащите улици с кръстовища към тях,което си организация зависеща от градската управа по искане на организаторите на протеста щото към градските власти в лицето на кмет има още градски парламентаристи от партии получили такива мандати,а в техните заплати са включени таквиз ситуации,що обслужващите ги мобилна мотополиция на заплати
37
5
 
16
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Все едно и също от години, децата бъркат свободата със "свободията", т.н всичко е позволено щом аз считам че съм прав. За това са виновни възрасните естествено и не само тримата *** които ги нахъсват, ами и ония двамата *** от Дондуков, които си играят на шахметисти с народа. Айде да идват тея избори, че тогава запека ще е по голям.
36
3
 
21
 
! Отговори
Край преди 3 години
Радев да не мълчиГласувал съм за негоДържа да чуя удобрява ли блокирането на кръстовища и трошенето на коли с деца в тях
35
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А онази скубла защо не я съдятл Пак избирателно правосъдие. Аман вече, затова хората седят над 40 дни по кръстовищата.
34
4
 
28
 
! Отговори
КОД ЧЕРВЕНО! преди 3 години
Това не са мирни протести! Повтарям: ТОВА НЕ СА МИРНИ ПРОТЕСТИ!