Двама с обвинения заради инцидента пред румънското посолство

Не са осъждани, единият е на свобода под парична гаранция от 500 лева
151
Двама с обвинения заради инцидента пред румънското посолство
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийска районна прокуратура повдигна обвинения на двама души заради инцидента пред посолството на Румъния, при който протестиращи спряха колата на жена, която се опитвала да премине  през блокадата.

Единият е 25-годишен, а другият е на 32 години.

Още по темата

По-младият е обвинен в това, че на 17 август на кръстовището на бул. „Михай Еминеску“ и бул. „Шипченски проход“, около 21.30 ч., противозаконно е повредил чужда движима вещ - лек автомобил, като счупил чрез удари с ръце предно панорамно стъкло на автомобила и скачайки е повредил предния капак на автомобила. Повдигнато му е обвинение и за хулиганство, отличаващо се с изключителна дързост.

На 32-годишният му е повдигнато обвинение за това, че по същото време и на същото място е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, за да попречи на жената да премине с управлявания от нея лек автомобил през кръстовището, блъскал по лекия автомобил, изкъртил с ръце задна регистрационна табела на автомобила, които действията извършил пред двете ѝ непълнолетни деца, намиращи се на задната седалка на автомобила.

И двамата обвиняеми са неосъждани.

Единият е пуснат от ареста под парична гаранция от 500 лева, а другият е в килията за 72 часа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
5
 
4
 
! Отговори
до 78 преди 3 години
Няма да се размине с условна присъда защото действието и вече е квалифицирано като тероризъм с цел отнема на живота на десетки хора.
72
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В ЕС щяха да квалифицират опита да мине с колата през хората за тероризм.
71
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шофьорката ако е със чисто минало няма да лежи но че ще бъде осъдена това е очевадно. А и вече много адвокати точат зъби за такъв лесен и показен процес в който да се рокламират.
70
1
 
10
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Не може да се гаврят с деца безнаказано.
69
5
 
10
 
! Отговори
ГЕШЕВ , ВИЖ ПРОБЛЕМА преди 3 години
ИСКАМЕ СЪД ЗА КАТУНАРИТЕ !!!!!!ТЕЗИ НЕХРАНИМАЙКОВЦИ ---НЕ СА НАД ЗАКОНА!НИКОЙ , НЕ ИМ Е ДАЛ ТОВА ПРАВО!
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв ***,търсят лу мпе ни те на улицата. Управляващите не са там.
67
4
 
16
 
! Отговори
СЪД ЗА КАТУНАРИТЕ! преди 3 години
ТЕХНИЯ ПРОТЕСТ Е НЕЗАКОНЕН И АБСОЛЮТНО ОПАСЕН ЗА ДВИЖЕНИЕТО!НИКОЙ , НЯМА ПРАВО ДА ОГРАНИЧАВА ПРАВОТО НА ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!СЪД , ЗА КАТУНАРИТЕ ОТ Т.Н."ПРОТЕСТ"!
66
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шофьорката е на 100% в затвора . Има толкова видео материал и свидетели за опита и за убийство, че дори нашия съд ще я осъди.
65
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ли трябва да си перде, да тръгнеш с колата си и децата ти да мачкаш хората на пътя за това, че ти пречат да минеш. Точно през главите им и след това да се изживяваш жертва?
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Между другото , относно троловете считам . че единствено тук в dnes.bg, тровете са най малко и бързо се отказват защото хората ги прескачат. Чуваме мнения и в двете посоки и спорим, но с най малко каруцарско хамалски преки обиди. Искаш да кажеш нещо, кажи го и ще зачетем мнението ти !
63
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според вас "красивите и умните" протестъри и особено тези дошли от чужбина готови ли са да се сблъскат с българското правосъдие, или те си мислят, че в България няма такова и могат да правят незаконни и престъпни неща безнаказано?
62
5
 
7
 
! Отговори
Разследващите преди 3 години
ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЪЛБОЧАТ в разследването. Не може да вменяват цялата вина на тези двамата, които са прото ПИОНКИ. В играта на Радев, Маяма, БОЕЦ, ДБ, Триото и другите продажници. Те са прекалено млади и неопитни. Дори да са прекалили, в нормални условия, ако не БЯХА ПРАТЕНИ ОТ ПОДБУДИТЕЛИТЕ те нямаше да чупят коли по кръстовищата вероятно. Трябва да бъде разплетен ЦЕЛИЯ ЗАГОВОР, а не да ни замазват очите с обвиняване на най-малко виновните, защото се надяват да се споразумеят с ПОДБУДИТЕЛИТЕ.
61
7
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Червените *** обвиняват жената с децата, че е виновна, защото искала да се прибере у дома и си е изпуснала нервите! Тя хубаво им каза, че и е писнало вече 40 дни от блокадите! А, двете малки деца на задната седалка, изтърпели целият стрес, и те ли са виновни?! Хаджето, Бабето и Минето, незабавно да бъдат арестувани за тероризъм и тормоз над малки деца!
60
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другият път тая наглата ще внимава повечко като се заяжда и провокира тълпа. Да се радва че протестиращите са нормални хора, защото ако бяха електората на банкянския еднокнижник, щеше да изглежда трудна за рисуване. Всички са виждали ушеви след посещение в мингалашка махала, жалка картинка. А михлюзина на дясната седалка при тая, ченгесар ли е, или да.
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 59/63Явно ти преди си живял в страна със стандарт на европейски първенец и "оправени образование и здравеопазване".Коя е тя, между другото?
58
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единия беше особено агресивен и трябва да лъжи поне година, да му дойде акъла.
57
5
 
7
 
! Отговори
до 59 преди 3 години
ГЕРБ след 11 години управление постави България като страна с най-ниски, пенсии и заплати в ЕС. СТРАНА СНАЙ-ВИСОКА КОРУПЦИЯ В ЕС. СТРАНА С РАЗСИПАНО ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ОЩЕ МНОООООГОООО РАЗСИПАНИ НЕЩА. Е СЕГА НАРОДА МУ ПИСНА И ИЗРИВА ВСИЧКО ТОВА ЗА ДА ГРАДИ НОВАТА СИ ДЪРЖАВА. СЕГА СТАНА ЛИ ТИ ЯСНО КАКВО СЕ СЛУЧВА????????????
56
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тълпата е НЕЗАКОННО на улицата защото протеста не е заявен в общината и не е разрешен. Колата е ЗАКОННО на улицата. Всичко останало са измишльотини на ***. Все едно да си карате по главен път и от път със стоп да излезе внезапно автомобил, да ви блъсне и да почне да ви бие и да ви троши колата. Накрая да извика полиция за да ви глоби че не сте му дали път ЩО ТОЙ БИЛ ПО-ЛYД.И тея хора ще въвеждат ред в държавата. Пфу! Да си плюем в пазвите да не вземат властта.
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като гледах репортажа престъпниците бяха около 50,а не двама. Кога ще вкарат в затвора и останалите
54
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
uuuu, bulgarski christianski iznasilvachi i teroristi! uuuu, ninova, uuuu radev, uuuu iotova, uuuu fashisti!