Четирима съдии от ВАС са с положителни тестове за COVID-19

Работата на административното правораздаване е затруднена
6
Четирима съдии от ВАС са с положителни тестове за COVID-19
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Четирима съдии от Върховния административен съд са с положителен резултат за коронавирус. Това каза пред колегите си от Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет председателят на съда Георги Чолаков, цитиран от БНР.

Още по темата


Той предупреди, че заради увеличаващия се брой на положителни за COVID-19 работата в системата на административното правораздаване се организира все по- трудно.  

Чолаков се обърна към съдебните кадровици с въпроса дали не трябва да се преразгледат противоепимичните правила в съдилища и се позова и на статистиката за отложените през периода на извънредното положение дела.

Те са 1192 в цялата страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокурори, съдии, министри, лекари - всички под карантина. Държавата минава на автопилот. Вие, управляващите сами докарахте тази масова истерия до домовете на всички. Сега се чудите как да излезете от нея. Затворническият терор дойде и до вас. Ето това наричам вече нова реалност.
4
1
 
1
 
! Отговори
Истина преди 3 години
само този вирус може да реши проблемите ни с управляващите и тези които държат кокала. Човешките закони не могат да победят законите на земята .... надеждата ми е в този вирус, дано свърши работата която народа не може, заради съвестта която има.
3
1
 
4
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Господ да ги съди!Да, да ама.....
2
3
 
5
 
! Отговори
Маски долу! преди 3 години
Да не забравите да си обжалвате актовете за неносене на маски, може и пред някой кашлящ, кихащ и пърдящ съдия с Ковид-19. Направо влизате в залата и си изсеквате *** вътре.
1
2
 
6
 
! Отговори
paul61 преди 3 години
Може без съдии и по справедливо правосъдие да има