Обвиненият за убийството на Милен Цветков остава в ареста

Съдът: Николов е безотговорен, лекомислен и самонадеян
Обновена: 2 ное 2020 15:56 | 2 ное 2020 15:56, Камелия Цветанова
61
Обвиненият за убийството на Милен Цветков остава в ареста
Снимка: БГНЕС

Обвиняемият за смъртта на журналиста Милен Цветков Кристиан Николов остава в ареста, реши Софийският градски съд.

Николов поиска да бъде пуснат под домашен арест като бъде следен с гривна.

Още по темата

Съдия Петър Стоицев мотивира отказа си да го пусне вкъщи с думите: „Николов е безотговорен, лекомислен и самонадеян". Той посочи, че Николов трябва да остане в изолация, докато цялата система му въздейства да се превъзпита.

Според него има опасност Николов да се укрие, защото предвиденото наказание за престъплението, което е извършил е 15, 20 години или доживотен затвор.

„Изказвам искрени съболезнования на семейството на Милен Цветков. Съдействам на разследването. Смазан съм от медийната атака срещу мен. Знам какво ме чака. Ще поема пълна отговорност. Моля да измените мярката ми в домашен арест с електронна гривна. В този момент имам нужда да бъда със семейството си“, заяви пред съда Николов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
9
 
6
 
! Отговори
до 15 преди 3 години
Защо, какво невярно е казано в коментар 12? Кажи едно изречение, което е невярно, моля.
14
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12 Абе ти НОРМАЛЕН ЛИ СИ?...Явно си някой от приятелчетата на наркоманчето,ама няма да стане,няма да позволим да се измъкне тоя комплексар.
13
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обезщетенията за смъртта на Милен ,за спасилите се на косъм 7 пресичащи пешеходеца и таксиджията спрял в съседната на Милен лента, трябва да са милиони. Този и майка му имат необходимите средства. Интересува ме запорирани ли са им активите,и ако не защо ?
12
42
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милен, ако не беше толкова самонадеян пуяк как маските запушвали усти и коронавирус нямало, щеше да е жив. Ама, на, простотията го уби. Простотията и наглостта на един наркоман. Защо не спазваха и двамата изолацията? Защо Милен не си работеше от вкъщи, като доста водещи? Защото тичаше да разправя при Слави как маските запушвали усти, затова. Айде стига вече, хора умират всеки ден на пътя и то по няколко. И оставят деца. И на тези хора никой не им събира по половин милион дарения, че били сираци.
11
2
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 3 години
По непредпазливост исках да кажа. Грешка на езика.
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6Умишлено и предумишлено означават едно и също!Обратното им е неумишлено и непредумишлено!Само експерти и юристи по форумите!Времената се менят и може и да се разбъркат картите скоро. Съдиите са недосегаеми, но при сегашната стуация!
9
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
-Моля да измените мярката ми в домашен арест с електронна гривна. В този момент имам нужда да бъда със семейството си, заяви пред съда Николов.......НЯМА ТАКЪВ НАГЛЕЦ!!!МИЛЕН НЕ ИСКАШЕ ЛИ ДА Е СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ БЕ НАР..КО..МАН????ДО ЖИВОТ ТАМ,ДА ТИ ДОЙДЕ АКЪЛА,И ДА СИ ЗА НАЗИДАНИЕ НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ.
8
1
 
22
 
! Отговори
пери преди 3 години
Просто всеки трябва да се научи да поема отговорност за действията си. ВСЕКИ. Крайно време е.
7
1
 
27
 
! Отговори
Лодко преди 3 години
Сложете го в същата кола като на Милен и отзад го ударете със същия джип със същата скорост. Ако оживее така е било писано,ако не пак така.
6
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
15 години няма кой да му даде... В най-оптимистичния случай, ако се признае за виновен за умишлено убийство (което е смешно), ще получи наказание с 33% под минимума- 10 години. От тези 10 ще излежи не повече от 5, защото ще работи и учи. Но, пак казваме, няма как да се признае за виновен за умишлено убийство. Това е просто абсурд. Дрогирани и пияни убиват всеки ден на пътя и няма един осъден за умишлено. Всичко е предумишлено и наказанието- тройно по-малко.
5
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убиец!!!Родителите вместо да трошат крадени пари за да го измъкнат , да се замислят за жертвите му!Милен остави малко дете , което си няма мама и тати да му дават джип и парички за наркотици!!!Жалко че няма смъртно наказание!
4
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че скоро няма да види бял свят, но ако беше убил обикновен неизвестен човек, можеше и да му се размине, защото и той и майката разполагат със страшно пари и връзки на всяко ниво.
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко че трябва да си МИЛЕН ЦВЕТКОВ, за да почне да работи правосъдието. Ако беше премазал фолксваген на Генчо от Смолян нямаше да има подобно медиино отразяване.
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако го пуснат този съдията ще е за народен съд!!!А в тези времена може и да има възможност да се изпълни!!!Има ли смели продажни съдии?!
1
1
 
28
 
! Отговори
Крал Артур преди 3 години
Ако го пуснат на свобода това *** пак ще вземе наркотици,пак ще се седне зад волана и пак ще стане белята,той е бъдещ убиец и за да се прекъсне това,трябва да бъде на топло за дълго време и през това време да ходи да строи пътища за обществено полезен труд