Гаджето на Кристиан: Той се опита да помогне на Милен Цветков

Той сложил обувката си под главата му, правил му изкуствено дишане
Обновена: 23 фев 2021 12:36 | 23 фев 2021 12:35,
119
Гаджето на Кристиан: Той се опита да помогне на Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Съдът даде ход на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков. Днес бе разпитана приятелката на подсъдимия Кристиан Николов - Симона Цанкова.

Пред съда Симона разказа, че в деня преди фаталната катастрофа, е решила да празнува рождения си ден. За целта решили да си направят пикник на Витоша. Отишли там с компания, но полицаи ги видели, предаде БНТ.

Още по темата

Обяснили им, че събранията на открито са забранени заради пандемията и им съставили актове. Тогава купонът се преместил в дома на Кристиан и продължил до след полунощ. Всички употребявали алкохол.

След като изпил пореден шот, Кристиан споделил на Симона, че се почувствал странно. След това пил специален чай и се намазал с успокоителен крем. Купувал ги онлайн и ги ползвал по време на сесии. В деня на катастрофата се събудили в ранния следобед. Заедно с Георги Иванов тръгнали на разходка.

По време на катастрофата чела инструкции как да свърже плеър за музика с Bluetooth слушалки и не видяла откъде минават. Чула Георги да вика нещо, вдигнала глава и тогава се ударили в нещо, което тя не видяла.

Цанкова твърди още, че след удара видяла, че Кристиан се опитвал да помогне на Милен Цветков. Бил си свалил обувката, за да я сложи под главата на Милен. Правил му и изкуствено дишане. Твърди, че само един път преди години видяла Кристиан да пробва да пуши марихуана, но не му харесало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напишете в търсачката Кристиан Николов гадже да видите за *** говорим.
58
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми борят се за по-малка присъда ,което е съвсем нормално от тяхна гледна точка нищо неочаквано не виждам аз тука.
57
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последното нещо, което може да ми хрумне, е да си слагам мръсната обувка под главата на умиращ човек, при положение, че имам наоколо 10 якета, 5-6 дамски чанти , даже пластмасово шише с вода е по подходящо
56
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия откачалки как са се намерили? Кой от кой по-голям наркоман и лъжец.
55
1
 
26
 
! Отговори
9 преди 3 години
Чайчета и кремчета хуу...а коката!?
54
18
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Убили са го докторите в линейката, защото сееше съмнения в "пандемията". А цялата организация е на Гешев.
53
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трият ти коментара защото не искат определени думи на сайта си със или без контекст такава им е политиката. Това няма нищо общо с момичето съда решава натози свят на онзи Господ кой прав кой крив
52
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За лъжесвидетелстване колко дават? Тоя лекар ли е че е местил тялото и правил изкуствено дишане с което може да е допринесъл за смъртта?
51
2
 
23
 
! Отговори
мак преди 3 години
До Анонимен 50. На кадрите се вижда, че Милен е вървял няколко крачки, хората са помислили, че не е чак толкова тежко ранен. Доколкото помня, експертите са казали за смъртоносни наранявания причинени от удара. Но понеже сме в България, много е възможно така да извъртят нещата, че ще се окаже, че не удар, а хората са причинили смърт. А свидетелите се страхуват, объркват се или забравят. Още повече, че става дума за "синчето".
50
2
 
25
 
! Отговори
хехе преди 3 години
Напило се момчето и преди лягане решило да се намаже с любимия си крем и да си направи едно чайче. Всичко, разбира се, купувано по интернет от китайските сайтове. Сега ще изкарат някой крем с наркотици от мазето им и всичко излиза. Нормални неща, нищо нагласено :)
49
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак, като не е казала, че Цветков е карал назад. Трябва да се накаже и извини публично, това момиче. Лъжесвидетелството също е престъпление.
48
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Случаят е доста интересен. На пръв поглед интелигентно момче от 91 НЕГ, която и аз съм завършил и знам какво представляват съучениците ми. До един успели и борбени заможни млади хора (някои дори богати). Разбира се, има изключения и този младеж е извършил сериозно престъпление. Абсурдни обяснения на приятелката му. Нека не забравяме, че кадрите от камерите нямат тежест в съда и ще се разпитват тепърва свидетели и тия, които извадиха Милен като чувал с картофи. В един момент може и да ги обвинят
47
2
 
23
 
! Отговори
Ами преди 3 години
За възпрепятстване и лъжесвидетелстване какво отрежда законът? Само не казвайте, че нищо.За лъжесвидетелстване наказанието е 6 месеца, ако е в полза на друго лице. Обвиняемият не е длъжен да дава показания срещу себе си, а ако се установи, че лъже за собствените си престъпления, не се наказва за лъжесвидетелстване.Но на тая кифла спокойно могат да й треснат 6 месеца в Сливен
46
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да сте чули присъда за тъпата акушерка? дето преби бебето?че то скоро и в университета ще влезе
45
2
 
40
 
! Отговори
мак преди 3 години
Как може фиркан до козирката, след като удря колата със зверска скорост, в града, да разсъждава толкова трезво, че да слага обувка под главата и да е в състояние да прави изкуствено дишане? Тая лъже като дърта ..., за да отърве убиеца, но нали има записи от камери, как може да е толкова нагла? А лъжесвидетелстване е наказуемо. Същия б.о.к.л.ук е като убиеца.
44
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кръвопреливане не се ли е мъчил да прави?Големи глупости , сега играят големите пари.
43
1
 
30
 
! Отговори
наркопласьор преди 3 години
новите наркотици не се инжектират или пушат, вече се мажат
42
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пил чай и успокоителен крем ????Не знам то бива лъжи и глупости, но това е просто абсурдно.
41
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как ги измислят тия глупости...
40
1
 
27
 
! Отговори
КрумСтрашни преди 3 години
за лъжесвидетелсване - да и се отреже езика