Съдът решава ще остане ли в ареста бизнесменът от "Капана"

Мъжът неколкократно е проявявал агресия към хора
Обновена: 1 юни 2021 09:48 | 1 юни 2021 08:10, Ния Христова
57
Съдът решава ще остане ли в ареста бизнесменът от "Капана"
Снимка: БГНЕС
Районният съд в Пловдив решава дали задържания собственик на заведение в Арт квартала "Капана" ще остане за постоянно в ареста, съобщи Нова тв.
 
Собственикът на заведение преди дни нападна известния в Пловдив продавач на чорапи Митко. На видео от охранителни камери се вижда как 46-годишният И.Д. взема стоката на Митко и я хвърля на земята, след което го удря по главата. 
 
Случката става пред погледите на клиенти и случайни минувачи. Инцидентът провокира вълна от възмущение от страна на гражданите. Те призоваха за бойкот на кафенето и организираха протест в защита на Митко. Пловдивчани поставиха чорапи пред входа на заведението.
Още по темата
 
Вчера жена от "Чистота" също се оплака, че собственикът на заведението е проявявал агресия и към нея. Тя твърди, чевербалната агресия е прераснала във физическа. 
 
Нападателят беше задържан и му бяха повдигнати обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Онуфри преди 2 години
Те хубаво са го прибрали, но се чудя следното... Толкова ли не се намери един МЪЖ на улицата да му извади три зъба на този гном и да го попилее?
23
4
 
7
 
! Отговори
до 24 преди 2 години
Не го мисли! Той е бивш адвокат и нещата са му ясни!
22
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя път плешивата мутра си намери майстора. Ще стои в кауша докато дойде време за делото следващата седмица и ще лежи ефективно, защото вече е осъждан за кражба с подправени документи на 14 000 лв на 1 година условно с 3 год изпитателен срок. Мутрата се казва Ивайло Петров има много писано за него в нета. Тук го пишат с инициалите по бащино име И. Димитров но ние си го знаем плешивеца :)
21
0
 
6
 
! Отговори
до 21 преди 2 години
Кой бе, мамин златен ти каза, и кой доказа, че Вълка не е плащал данъци?
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До КапанджияМи цяла БГ разбра, та затова не пишат :) Yellow Dot е заведението, а пича си го виж в нета, не го помня вече. Мутра някаква с куп запорирани фирми с дългове от стотици хл към държавата.
19
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Релността е че средната телесна повреда , в която обвиняват собственика на заведението, я няма. Тя се доказва с преглед в болница и медицинско, а "талисмана" не е ходил, даже сам каза, че му нямало нищо. Остава да го обвинят в хулиганство, но за това законът не предвижда постоянен арест... Тъй че поредния прокурорски кьорфишек, за отвличане на вниманието
18
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отвориха ресторантите след епидемиологочни мерки на карантина донесла здравна финансова криза в обществените сектори на важни обекти с търговията и услуги за обръщането на стокооборота с възвраещаемоста към хазната,като разрешиха дейноста извън затворени помещения как на открито с градини по тротуарите под наем от общински територии за пешеходци,което не е най-сполучливия сантарно-хигиеничен вариант за обслужване на открито щом местата за клиенти не са изолирани от потока преминаващи
17
3
 
16
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
Ми що Митко не си продава чорапите в ОЛХ? И къде видя ти колко годишен оборот е декларирал той? И къде в закона за търговското право се казва, че може да упражняваш търговска дейност без никакви документи и разрешителни, само трябва устно да декларираш, че нямаш пари да регистрираш фирма, да купиш касов апарат и да платиш на счетоводител? Пич, ти сериозно ли? Айде, оня поне е неграмотен, но явно не си.
16
0
 
7
 
! Отговори
Капанджия преди 2 години
Ей обичам такива статии. *** кое е заведението та да го бойкотираме, *** кой е "бизнесмена" .... *** за какво ги пишете изобщо тия ?
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 10Ти май не си го видял този персонаж как изглежда, говори и пр. Ако си готов да го наемеш обаче, добре си дошъл.
14
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква е разликата между Пловдив и Петрич?В единия град жестоко убийство,а в другия за една главичка всичкото с модерна сексуална ориентация опискаха цяла България да защитават швед!!
13
5
 
14
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Я пак! Кой няма достъп до нормална работа? Ти имаш ли представа колко фирми непрекъснато отварят врати в Пловдив и колко не достигат работници? И то добре платени. Само че на митко не му се работи. Не иска потен да пие вода. Предпочита да се мантарка с турските чорапи по заведенията. Та така г-н Кънев!!!
12
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Баламосват ни с Митко, докато овладяват службите.
11
1
 
8
 
! Отговори
Съдията преди 2 години
Решено е! Само сумата е още спорна
10
7
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
До НаДа, и аз мисля, че трябва да пребием всеки, който не издава касови бележки. Както и всеки, който живее мизерно, защото няма достъп до нормална работа. Така де, неудачниците в газовата, нали така, майн фюрер?
9
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според някои, явно на нивото на чорапопродавача, или младопенсиониращи се непрокопсаници, трябвало да сме благодарни, че нещастника не крадял, а търгувал незаконно. Аз затова не подавам сигнал за незаконната автоморга между младост и горубляне на сашито, сина на митко милиционера. Само схеми и далавери, ама поне не краде от мен пряко, засега. Нали тъй.
8
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я пуснете човека бее, съдът щял да решава !! Нали си е излежал 72 часа, през това време не го ли обвинихте в нещо или в тая кочинаа Бойколандияя нещата стават под натиска на улицата?? Какво е това правосъдие под натиска на улицата, ние да не сме в Нигерия??
7
15
 
15
 
! Отговори
На преди 2 години
този Митко, някой поиска ли му документ за стоката която продава? Провери ли дали има разрешение за упражняване на този вид дейност? Дава ли касови бележки? Плаща ли някакви данъци и осигуровки? Жилището където живее законно ли е вързано към ЕРП и ВК? Има ли акт 16? Стависки и един час не изкара в ареста, а този човек за един удар с постоянна мярка за неотклонение!? И то защо? Защото джендърите вдигнаха шум!
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашия Мюмюнчо е талисмана на Филипопол,чорапе продава,дамски превръзки продава,всичко продава
5
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Конфликт между мутра и нахалник. Мутрите се мислят за недосегаеми и са много нагли. Нахалникът сигурно 100 пъти са го предупредили да не тормози хората в заведението. Искам да живея в държава, в която и двамата ги няма.