Ресторантьорът, нападнал Митко, е с обвинение

46-годишният мъж е задържан до 72 часа
Обновена: 30 май 2021 19:12 | 30 май 2021 17:41, Веселина Йорданова
265
Ресторантьорът, нападнал Митко, е с обвинение
Нападнатият Митко. Снимка: БГНЕС

Районна прокуратура - Пловдив е привлякла като обвиняем И.Д., на 46 г., за това, че по хулигански подбуди е причинил лека телесна повреда на М.С., по известен като Митко от Пловдив.

Още по темата

Собственикът на заведение нападна продавача на чорапи на 27 май в квартал "Капана".

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на прокурор от РП-Пловдив.

По досъдебното производство се извършват процесуално-следствени действия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: ПловдивМитконападение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя митко има ли касов апарат , плаща ли данъци ? Какво допринася митко за брутрият продукт на републиката ? Значи митко може а димитър не може !
133
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има едно понятие в англосаксонското право. Граждански арест. То и в римското го има макар и свенливо. Миткото упражнява незаконна дейност срещу данъчните закони ====== Граждански арест се прави при очевидно престъпление. Това, че някой профава чорапи, не е този случай.
132
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ходят до Турция, внасят от там бракувани стоки и ни ги пробутват? А НЯКОЙ ДА ТЕ КАРА НАСИЛА ДА КУПУВАШ? Всеки си прави сметка на парите и на изискванията и купува каквото си иска от когото си иска. Ако Митко продаваше *** нямаше да се задържи толкова време в бизнеса. Двама-трима човека ако получат алергия от неговите чорапи и край, отиде му хляба. Но той и досега си продава и даже си го защитават хората - чисти българи. Това трябва да ти говори какъв човек е Митко и каква стока продава.
131
8
 
6
 
! Отговори
Готино преди 2 години
Митко, който дори не знае какво е данък, акциз или осигуровка е щастлив. Пък другия в ареста. Да се чуди човек що няма пари за пенсии.
130
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корупцията и агресията ни погубват като народ и държава.Крути мерки от страна на властта и високо самосъзнание от страна на обществото.
129
14
 
11
 
! Отговори
дам... преди 2 години
*** народ е това българина, в конкретния случай пловдивчаните, дето подкрепят амбулантния търговец Митко!Вие наясно ли сте, че тия хора всяка седмица ходят до Турция, внасят от там бракувани стоки и ни ги пробутват? Те трябва да бъдат вкарвани в затвора и да им се конфискува и унищожава стоката, а не да се лансират като жертви и после на "блеснат" като медийни звезди!
128
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво друго искате да става в територията която от 12 години се ръководи от човек с килийно образование, бандит и рекетьор. Всичко е логично.
127
2
 
4
 
! Отговори
до пияница мистик преди 2 години
Ти даже имаше претенциите да си от центъра на Пловдив, пък пишеш глупости. На такава възраст си, че би трябвало да помниш Мильо. Първо му е бил по-голям от 26 см. и второ, никой никога не му е връзвал очите. Мильо не беше чак толкова луд, че да не знае какво и при кого прави. Хайде поздрави от един ИСТИНСКИ пловдивчанин и със здраве!
126
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се сезира хелзинският комитет, трябва да се опазят правата на Асан.
125
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо чудно. Братя Галеви, Веска Меджидиева и всички останали като тях се надсмиват над правосъдие като нашето.
124
2
 
6
 
! Отговори
ДА преди 2 години
До ДодоАбе,ти не видя ли Петя Раева от ДПСта как го прегръщаше и целуваше -за мънкито ,говоря!Ако това не е пи ар и акция-здраве!А всичко е защото другият не е майна,не е от града!Майните всеки ден се бият по улиците,стрелят се от колите-това от новините го знам,а тия от другите градове-тях ги гледат лошо.Видиш ли кола с пловдивска регистрация-пази се!
123
0
 
31
 
! Отговори
уууууу преди 2 години
Ченгярите оня ден подгониха една бабичка на подлеза на Плиска,щото продаваше няколко малки букетчета цветя.Ама беше българка...
122
4
 
10
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
До Анонимен179-Ами щото българина,както каза баце е КАЛПАФ МАТРЯЛ.%00 години башибозука вършееше,сега си има партия.Откак свят светува ромеите си правят ромейски работи,основно на български гръб,ама на.
121
5
 
1
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До Милю 2 === На Милю знаеш ли как му е бил прякора? Милю алая. И знаеш ли защо? Защото k*ра му е бил колкото един алай - 26 санта и аристократките са го привиквали по къщите да ги сайдиcва :))) Човекът е бил луд, ненормален, ама с огромно парчe. Идвали слугите, завързвали му очите и го карали при някоя стара дама аристократка да и направи кефа, пък те му давали храна, дребни пари и така. Той е градска легенда, заедно с Цариградския и бай Иван Карачомака :)))
120
0
 
8
 
! Отговори
мутрите при мутрите! преди 2 години
До Какво обвинение, - Те съсипаха страната и народа забягна навън...
119
1
 
11
 
! Отговори
ситна риба преди 2 години
Работи за да се храни без да лъже и краде както правителството и НС във София!НАП само търси под вола теле с нови нормативни документи със задна дата.
118
11
 
6
 
! Отговори
Какво обвинение, преди 2 години
той трябва вече да е в затвора, на снимките се вежда каква мутра е! Сега трябва да го осъдят да храни всеки ден този Митко!
117
1
 
9
 
! Отговори
гласоподавател преди 2 години
Кой ли ще спечели доста гласове от тази реклама?
116
4
 
10
 
! Отговори
ЕПИЛОГ преди 2 години
ОТ НИЩОТО - НЕЩО...ОТ МУХАТА - СЛОН...А правителството - служебно!
115
2
 
10
 
! Отговори
Милю № 2 преди 2 години
Поразителна прилика! - Новата емблема на Пловдив...