Експертиза показва дали Кристиан умишлено е причинил смъртта на Цветков

Представят резултатите за психологическото състояние на подсъдимия
24 юни 2021 09:04, Ния Христова
43
Делото за смъртта на журналиста Милен Цветков продължава. Днес ще бъдат представени експертизи и доказателства от страна на вещите лица, предадед Bulgaria ON AIR
 
Очаква се ключова експертиза да покаже дали обвиненият Кристиан Николов е причинил смъртта на Цветков умишлено. Ще бъдат представени резултатите от изследването за психологическото състояние на подсъдимия. 
 
Милен Цветков загина миналата година на Великден, докато чакаше с колата си на червен светофар. С близо 100 км/ч в колата му се вряза джипът на Николов.
 
Според резултатите от съдебната експертиза, преди да седне зад волана Кристиан е употребил три вида наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скороста непосредствено преди удара е занижена.На видеоматериала от камерата се вижда цялата ситуация с жестокия удар в задната част на колата на Цветков спрял пред пешеходна пътека на светофар изчакващ преминаването на пешеходците и сигнала разрешаващ му тръгване с преминаване на регулеруема зона за движение-кръстовище.Тоз удар е в резултат на скорост повече 150 км/ч, като може да бъде доказана по няколко начина за сравнение понеже кръстовището е в централен район за наблюдение на обстановката
17
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този наркоман ще го оправдаят, помнете ми думата. Винаги е ставало в страни покосени от кремълския тип "прокуратури" и закони.
16
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Връзките на шофьора с пътниците са, че единият пътник е син на известен депутат на ГЕРБ.
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Експертиза на фактите-надрусан, кара с висока скорост в града. Най-малкото не кара с допустимата скорост и това е волево движение. Как другите шофьори карат в града? На автопилот, с друг шофьор ,или заради фалшивото самочувствие Законът за пътищата не важи за него. Още колко време ще откриват че водата е мокра, с неговите спътници също да съучастници тъй като не са го отказали да шофира.
14
3
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Гешев, който пред камерите заяви, че мрази свободните журналисти, пръв и по собствено желание пое случая - сега виждаме, че нарочно е повдигнал недоказуемо обвинение.
13
3
 
3
 
! Отговори
До 5 преди 2 години
Ами..като не разбираш какво са предумишлено и непредумишлено убийства, защо пишеш и се изказваш?Тук става въпрос за право...а не за махленски разбирания кой, каква присъда трябвало да получи...така...от компютъра...седейки си.
12
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
адвокатите правят какви ли не безумни искания за експертизи, а пък съдът услужливо приема исканията.------///////------- Такова обвинение е повдигнато от Прокуратурата - сложно и недоказуемо.
11
1
 
13
 
! Отговори
татул преди 2 години
В затвора му е мястото, друсан утре пак ще се надруса и ще убие някой друг.
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе ,я го вкарайте това надрусано по-бързо в затвора,стига сте търсили причини за оправдание.
9
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надрусал се - карал като луд и то в града - блъснал и убил човек.... След много години и една гора документи ще стигнат до тоя гениален извод.
8
1
 
32
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Променте законите - който шофира пиян или дрогиран е умишлен убиец !!! .... Това толкова ли е сложно, какво правят в парламента - май само се ежат едни други, а народът да се спасяваме поединично ли ???!!!
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, да се на друсаш до козирката и да подкараш на мощна кола, какво е?
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ще има 10 години безкрайни врътки докато цялото дело се забатачи и туй синче на някой чантаджия накрая ще го оправдаят!Нали имало държавна съдебномедицинска експертиза!Какво не е ясно?Или съда не вярва на експертите?Ако е така да ги уволняват и в затвора за лъжи!Ако пък е вярна какво толкова се моткат?
5
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако хвърля гардероб от балкона и убия някого долу, каква е разликата дали съм го целил нарочно, или не? Не разбирам какво значение има въобще! Само да се губи време и да се бави процеса
4
1
 
28
 
! Отговори
334 преди 2 години
Не толкова законите са калпави, колкото съдиите са подкупни и умишлено протакат делото...докато го позабравим. В друга държава отдавна този самозабравил се младеж да е осъден и да лежи в затвора.
3
1
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТОВА СА ГЛУПОСТИ!!! САМОТО ДЕЯНИЕ Е НЕПРЕДУМИШЛЕНО, НО НАРКОТИЦИТЕ ГО ПРАВЯТ ПРЕДУМИШЛЕНО, НО ЗАКОНА НИ Е МНОГО ЗЛЕ И НИЩО ЧУДНО ДА ГО ОПРАВДАЯТ!!! ПРОБЛЕМИТЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ НЕ СА В СЪДА А В КАЛПАВО СЪЧИНЕНИТЕ ЗАКОНИ!
2
9
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Кога ще направите петорна психиатрична експертиза на лицето Иван Стоименов Гешев? Кога за последно е посещавал Психодиспансера? Има ли необходимите медицински предпоставки да заема поста, който заема? И необходимият личностен интегритет?
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя е бил толкова дрогиран, че даже не е забелязал, че пред него има кола