Близки на откритото мъртво момиче: Наркоман уби дъщеря ни, смърт за него

Семейството твърди, че 41-годишен мъж от село Ресен е убил дъщеря им
Обновена: 8 юли 2021 18:44 | 8 юли 2021 18:00, Елка Василева
80

Във Велико Търново 15-годишно момиче е открито мъртво в сряда вечерта. Полицията изяснява дали става въпрос за убийство. Тялото е открито в т.нар. Дом на алпиниста на отдалечено място в един от кварталите на града.

Близките на жертвата в село Ресен заплашват със саморазправа и искат незабавно разкриване на виновника, предаде Bulgaria ON AIR.

Сигналът за намерено мъртво момиче, вероятно паднало от скала, е подаден в сряда около 18:30 часа. 15-годишната ученичка от Гимназията по електроника Ипек от близкото село Ресен била забелязана последно сутринта.

Още по темата

Семейството ѝ е в шок от случилото се и твърдят, че 41-годишен мъж от селото е убил дъщеря им.

"Загубено е вече, няма я, няма справедливост в България за този, който отвлече детето ми", каза майката на починалото момиче.

"Няма справедливи закони в България, смърт за него! Това дете какво е изживяло, тя е само на 15 години, нищо не е видяла от живота...", каза лелята на ученичката - Мария Асенова.

Ивайло Савов, който е чичо на Ипек, допълни, че мъжът, когато те подозират, е наркоман.

Последно девойката била в Горна Оряховица заедно със своя приятелка. А до тялото бил открит накъсан международен паспорт.

"Работи се по всички версии - тоест нещастен случай, самоубийство, непредпазливо убийство или умишлено. Тялото е извадено вчера към 18:30 и се извършва повторен оглед с участие на алпинисти", заяви говорителят на Окръжната прокуратура Илиян Благоев.

До момента въпреки обвиненията на близките няма задържан извършител.

Вижте повече в репортажа на кореспондента ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видиш ли наркоман го наричат в главата и се обади на ченгетата да го наритат.
38
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди няколко дни писаха,че нашата страна е на едно от челните места по набиране на деца момичета малолетни въвлечени в нелегалната мрежа за прехвърляне зад граница как за работа и ето на потвърждение международен паспорт,като истински накъсан на парчета,а може да е истински паспорта,но не съпровождан от лична карта издадена,а момичето не било съгласно да тръгва докато не навърши 16 и 18 за пълнолетие,а туй на ония с онзи не им отървало и го блъснали от скалата.
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Типично
36
1
 
26
 
! Отговори
Га дже та преди 2 години
15 годишна с паспорт + 40 годишен с пари = истинска любов
35
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А как дете на 15 е с 40 годишен ?!Други етнически семейства щяха да сезират институциите много отдавна.
34
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много бързо решиха проблемът с наказанието... Да поизчакат 9-10 години, за къде бързат.
33
0
 
8
 
! Отговори
до 40 преди 2 години
Това е само по принцип. Реалността показва съвсем друго.
32
1
 
30
 
! Отговори
НаШта бАлгария преди 2 години
"то мойто дИте си заминало, *** поне справедливост да има в нАШТа бАлгария" - от кога се чувствате пък българи? Щото последно повтаряхте, че сте турци, докато лапате български социални помощи?
31
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На видеото - бъдещото на България...
30
4
 
17
 
! Отговори
До 30 - Не пишете преди 2 години
Трябва да изразим уважение, защото досега не е родила 2 деца? Да се възхищаваме на нещо, което е норма в цивилизования свят, в който бракът и децата идват след като човек навърши пълнолетие, те. след като е завършил училище и може да работи, да ги издържа и да се грижи за тях! Между другото, ромките по традиция не се омъжват, а са самотни майки, знаем защо. И след като съветваш да изчакаме разследването, недей да твърдиш предварително, че не е съпричастна към случая, а е невинна жертва!
29
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не всички роми са престъпници и не всички българи са "ангели"! Законът трябва да важи за всички, без значение на етнос, вероизповедание или социален статос.
28
1
 
23
 
! Отговори
Менто преди 2 години
И колко от електрониката имат международен паспорт и бичат из Горна Оряховица по две денонощия, освен продадените! ... от клипа на разсрочено ли я дадоха!
27
1
 
48
 
! Отговори
до 33 преди 2 години
Прав(а) си, расисти сме, особено когато им плащаме крадения ток, крадената вода, когато ползват здравни услуги без нито стотинка здравни вноски, расисти сме и когато убиват старци по селата за 2 лв. и млади български момичета, а после минават с условна. Расисти сме, че не им търси никой сметка от НАП за съответствие на имотно състояние и доходи, тасисти сме когато бръмчат със скъпите си коли и правят сватби по 3 дена, а ние ги търпим. Така е. Големи расисти сме.
26
3
 
21
 
! Отговори
Не пишем глупости. преди 2 години
До Не пишете глупости! - 15-годишнa с международен паспорт и 40-годишно гадже... ВЕРНО ли не ти светка лампичката? На полицаите - ясно защо не им светва(чакато откуп от лицето), ама ти сляп ли си за нещата?
25
0
 
36
 
! Отговори
Хан Крум преди 2 години
В българия вика няма закони. Ами няма. Що не викате че няма закони като убивате и грабите и лъжете по телефона стари хора? Тогава не ви дреме, закони няма. Ама кат ви опре ножа до кокала и почвате "Ама няма закони". Е, виждате ли че не само за вас няма закони. Няма и за други. Тъй че няма ко да ми ревете.
24
2
 
30
 
! Отговори
От бореца преди 2 години
След като изгледах клипа ще кажа - хубав край, хубави хора, всички са от иликтрониката, кога успяха и тен да хванат в това дъждовно лято.!. И все пак аз ли и издадах паспорт, кач пара!!! Никой не може да опази тези от самите тях!
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен ще кажат че се е самоубила.
22
1
 
15
 
! Отговори
Тва са преди 2 години
хубави хора на клипа
21
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Щом е била ученичка в Гимназия по електроника, значи заслужава уважение."А ако не беше ученичка в друга гимназия, какво? Не заслужава ли? Или е открит ловен сезон за хора, които не са ти стигнали стандарта?
20
1
 
28
 
! Отговори
То е ясно ве брат ме преди 2 години
Сводник ги е готвил момиченцата за износ извън ЕС, тя като е разбрала - се е самоубила. За какво и е паспорт иначе на 15 години, с 40 годишно "гадже"? Затваряйте цялата махала или я заградете с висок зид.