ПП за проверката на Кирил Петков: Нас не ни е страх!

Правораздавателната система се нуждаела от дълбока реформа
105
ПП за проверката на Кирил Петков: Нас не ни е страх!
Снимка: БГНЕС

От „Продължаваме промяната“ отговориха на съобщението на Специализираната прокуратура,че е започнала проверка по подаден сигнал по електронната поща, съдържащ твърдения за извършено престъпление от Кирил Петков в качеството му на служебен министър на икономиката.

Още по темата

„Многократно сме заявявали, че правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа, за да се превърне в истинска опора на справедливостта в страната. Специализираните наказателен съд и прокуратура на Република България, както неведнъж сме казвали, играят твърде „особена“ роля в прилагането на законите в страната и напълно естествено - именно тяхното закриване в този им вид, следва да бъде един от основните приоритети на законодателната дейност на следващото Народно събрание, разбира се като част от дълбоката промяна в посоката на развитие на България“, посочват от ПП.

„В този смисъл ясно заявяваме на българските медии и на българската общественост: Нас не ни е страх! Има по-важни неща от страха и едно от тях е да Продължим Промяната“, обобщаат от политическата сила.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
6
 
! Отговори
Петров преди 2 години
До Престъпен Проект Всичко градивно в България тече мудно,само непочтенността и престъпността не спя -будни са и заплашват,че правдата и законността са си отишли от Бълария!!И Каде е има ли кой да ги върне ?Време е да викаме НЕВОЛЯТ! Защото злината НАПИРА !
69
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато Иван Гешев се разкарва свободно нищо добро не ни чака!! #Магнитски
68
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киратчето я овапца. Доказан престъпник, скоро и с издадена присъда. Че цялата държава сега ще плаща обезщетения на засегнатите от неговия висш интелект. И тоя се бори за власт. Не го било страх. Ми така е. Що да го е страх? Да не би той да хване да плаща обезщетенията, хахах.
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нормално , и мен да ме разследва прокуратурата ще кажа , че изпълнява поръчки и ме репресират. Изтъркахте се вече. Защо не отидеш в Канада и така да се обесняваш .
66
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само психопатите не се страхуват и това се дължина по-малката и по- малка амигдала. Също така психопатите са лишени от чувство за вина. Не могат дори да направят уплашена физиономия, камоли да се страхуват от нещо. Единственото нещо, от което могат да изпитват страх е загубата на техния живот. За това се хили като неадекватен Кирчо. Тотална психопатия е.
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента по казал 1 дават шефката на специализираната прокуратура )
64
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Връщай си заплатите и се омитай!
63
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коте връщай си заплатите и обратно в Канада!
62
1
 
5
 
! Отговори
До 60 от Юрист преди 2 години
Ми айде де, само че с този си коментар сам се осъждаш, тъй че аз няма и да ти искам извинението, след шамара ти ще те свия на геврек и ще отида да си пия ракията!
61
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Трябва да върне и заплатите, които е взел" Не само заплатите ами всички укази и документи които е подписал като лице с чуждо гражданство трябва да бъдет отменени.
60
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия затънаха в престъпления до шия, ДБ размазаха Слави че пробутал един плагиат, но пред погазването на Конституцията от Киро, мълчат като комунисти на разпит. Президентът се прави че нищо не се случва и си затваря очите , за нещо за което друг би трябвало да лежи в затвора. Обаче пак Борисов им бил крив. А за сега КС мълчи и не смее да шукне за двойното гражданство. НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ХОРА, които още не влезли във властта вече газят законите.
59
2
 
12
 
! Отговори
от село преди 2 години
Като чуя за проект и НПО веднага си представям голямо лапане и крадене .Кирето трябва да се страхува и да си понесе последствията ,дали в Канада ако беше излъгал нямаше да се страхува?Може да сме ,,овче племе,,, но вълк за овчар не ни трябва .
58
3
 
11
 
! Отговори
Продължава Подмяната преди 2 години
Трябва да се закрие Прокуратурата, после Съда, и така България да се превърне в Пълна Порнография !
57
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че за какво да се притеснява Кирчо? Те в предния парламент почти закриха спец прокуратура и съд. Сега в следващия ще ги закрият тотално. И няма ли спец прокуратура, няма и обвинения срещу него. Отново излиза сух от водата...
56
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че то в министерството на икономиката по негово време не са се случили съществени промени,тия за които писаха и оповестиха бяха по другите министерства тъй,че той сякаш го е нямало през туй време само е дигал пушилка какво е било по другите министерства,като човек изпратен с пожеланията на Северна Америка,а дали се е числил за туй време,като в министерството нищо не се е случвало в тез ситуации и няма конкретни резултати за него отчетени от това,че е едно общо за всичките сектори на икономиката.
55
3
 
9
 
! Отговори
Почтен преди 2 години
Цензурират Мун40, но не цензурират Тиква в Днес.бг. Случайност? А и Чорапа си е известен като Мун40 сред българите. Както и ББ - като Тиква.
54
17
 
4
 
! Отговори
Емигрант преди 2 години
Радев президент . Всички са за затвора всички са крали от народа. ДПС ГЕРБ са дъното.
53
12
 
5
 
! Отговори
ДПС преди 2 години
ДПС са в основата на всичко в България те се радват България да е бедна и слаба държава в Европейския парламент имат депутати които работят за Турция и Ердоган електората им е най заблуденият малки доходи и малки пенсии. Радев единствено скочи на Боко каскета и самураите които крадяха от България и Европейския съюз. Радев президент дай Боже амин.
52
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А трябва. Когато си нарушил Конституцията ТРЯБВА да те е страх от последиците. Ако няма последици, значи има беззаконие в тази дръжава.
51
2
 
10
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Едно дете извика "Царят е гол" и двамата шивачи го погледнаха уплашено.