ПП за проверката на Кирил Петков: Нас не ни е страх!

Правораздавателната система се нуждаела от дълбока реформа
105
ПП за проверката на Кирил Петков: Нас не ни е страх!
Снимка: БГНЕС

От „Продължаваме промяната“ отговориха на съобщението на Специализираната прокуратура,че е започнала проверка по подаден сигнал по електронната поща, съдържащ твърдения за извършено престъпление от Кирил Петков в качеството му на служебен министър на икономиката.

Още по темата

„Многократно сме заявявали, че правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа, за да се превърне в истинска опора на справедливостта в страната. Специализираните наказателен съд и прокуратура на Република България, както неведнъж сме казвали, играят твърде „особена“ роля в прилагането на законите в страната и напълно естествено - именно тяхното закриване в този им вид, следва да бъде един от основните приоритети на законодателната дейност на следващото Народно събрание, разбира се като част от дълбоката промяна в посоката на развитие на България“, посочват от ПП.

„В този смисъл ясно заявяваме на българските медии и на българската общественост: Нас не ни е страх! Има по-важни неща от страха и едно от тях е да Продължим Промяната“, обобщаат от политическата сила.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
13
 
! Отговори
анонимен до Юрист преди 2 години
Искаш ли да си направим среща , да ти шибна един здрав шамар , след това да ти се извиня пред цялото общество като кажа ,че това не е умишлено и с това да се приключи случая. Ако се търсят някакви криви вратички в закона написан и гласуван от криви депутати до никъде няма да стигнем.
49
12
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ ДПС преди 2 години
ГЕРБ ДПС няма да простят че им спряха евраците . Най лошите хора са там з.л.и алчни на които не им пука за България. Тези партии работят за Турция и Ердоган
48
4
 
17
 
! Отговори
според мен трябва преди 2 години
Да върне и заплатите, които е взел и със съответна наказателна лихва. И глоба и неустойки за неправилно умишлено заемане на пост.Бе как може да си завършил Харвард и да си толкова проо зд, че чак на кухо да дрънчиш. Това още повече ме убеждава, че не имало Харвард.
47
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо затова се е върнал в България. Тука може да си прави каквото си иска и да си нарушава законите колкото си иска без да го е страх. И после да се прави на остроумен. Ама ако в Канада беше направил подобно своеволие, нямаше да смее да гъкне и отдавна щеше вече да си плаща.
46
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега другарят Гешев ще се " развихри"! А до сега спеше!-:(((
45
2
 
18
 
! Отговори
Престъпен Проект ПП преди 2 години
Имат гръб тея момци, не си поплюват. Щом ще ни разследвате за прстъпления, ние ще ви унищожим. Това е прото мафия, а не почтен проект.
44
3
 
13
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Еми как ще ви е страх, че плю.ете на Конституцията като ДС И ЖЕГЛОВ СТОЯТ ЗАС ВАС!! ПФУ, НЕ СВЪРШИХА ЛИ ТЕЗИ ПИЯВИЦИ?! КАТО НЯМА ЛУСТРАЦИЯ - РЕВАНШЪТ НА ДС БЕШЕ ОЧАКВАН. ПОНЕ ОТ МЕН.
43
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 43 А мутрата бивша е " чист" като сълзица а?!-:))) Герберската болест и треска,още ви тресе май а?!-:))))
42
9
 
7
 
! Отговори
Юрист преди 2 години
Чл. 110 от Конституцията: Членове на Министерския съвет могат да бъдат само български граждани, които отговарят на условията за избиране на народни представители.Конституцията не прави разлика между редовен и служебен кабинет! На Кирил Петков да се наложи глоба по чл. 313 от НК! Той да се извини на Президента и обществото за случая, да заяви, че се е получило недоразумение и че не го е направил умишлено и е чист!
41
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е " дюш еш" за ГЕРБ! И те ще го атакуват" до последно! Така или иначе ПП е регистрирана и свободните българи,ще гласуваме за ПП! ГЕРБ дори и да има мнозинство,няма да бъде подкрепена от никого освен от ДПС! И пак няма да могат да направят правителство! Българино,разбери нещо най на края! ГЕРБ ще бъде от тук нататък,само опозиция! Голямата политика ПРИКЛЮЧИ!-:) Редовно правителство ще бъде създадено само от новите партии!!!
40
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А престъпление ли е Чорапа да го назначава за министър при положение, че знае за двойното гражданство?
39
2
 
6
 
! Отговори
Почтен преди 2 години
До Анонимен 28: "Престъплението е извършено ПРЕДИ да стане министър, а не ДОКАТО. Наказанието е до 3 г затвор ИЛИ от 100 до 300 лв. Кирето немой го уплашите с некви 300 лв, ама ха"Лъжецът де юре НИКОГА не е ставал министър. Указът на *** е нищожен. Де факто, обаче, яко се разпищоли и облажи за 5 месеца.
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чорапът ги изгони щото са по-големи мoшеници от него, но наглостта им няма граница и отново се натискат за кокала...
37
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Правораздавателната система има нужда от реформа , а вие хич-така ли?
36
2
 
14
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
ВЛАДИМИР ЖЕГЛОВ ОТ ПЪРВО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС СТОИ ЗАД КИРО ПЕТКОВ И НЕГОВИЯ БАЩА ПЕТКО ПЕТКОВ В БИЗНЕСИТЕ ИМ. СЪЩО ТАКА ТОЙ ОСНОВАВА ДИР.БГ И ПРОДАВА 50% НА МОНИКА СТАНИШЕВА. ФАКТ. ЛЕСНО ПРОВЕРИМ. ИМА И ОБЩА СНИМКА С РАДЕВ, ЖЕГЛОВ, П.ПЕТКОВ И МОНИКА 2018 ГОД.
35
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И без проверка е ясно, че е мoшeник.
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нас червеното знаме роди ни...
33
1
 
16
 
! Отговори
П.К. инк. преди 2 години
-Да продължим промяната...Питаме:В интерес на кого?
32
5
 
26
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АКО НАГЛИЯ ПРЕСТЪПНИК ЧЕРВЕН РАДЕВ НЕ ГО ПОКРОВИТЕЛСТВАШЕ ДОСЕГА ДА Е С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ И НО НЯКОЛКО! А ИНАЧЕ ЗА КИРО МЕНТАТА ЩЕЛИ ДА ГЛАСУВАТ ПОЛОВИН МИЛИОН ДУШИ СПОРЕД НЯКОЛКО НАПЪЛНО ПЛАТЕНИ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ!
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Октопод български филм 30 г,а по канал 1 в 22 часа италианския октопод .