ПП за проверката на Кирил Петков: Нас не ни е страх!

Правораздавателната система се нуждаела от дълбока реформа
105
ПП за проверката на Кирил Петков: Нас не ни е страх!
Снимка: БГНЕС

От „Продължаваме промяната“ отговориха на съобщението на Специализираната прокуратура,че е започнала проверка по подаден сигнал по електронната поща, съдържащ твърдения за извършено престъпление от Кирил Петков в качеството му на служебен министър на икономиката.

Още по темата

„Многократно сме заявявали, че правораздавателната система в България има нужда от дълбока реформа, за да се превърне в истинска опора на справедливостта в страната. Специализираните наказателен съд и прокуратура на Република България, както неведнъж сме казвали, играят твърде „особена“ роля в прилагането на законите в страната и напълно естествено - именно тяхното закриване в този им вид, следва да бъде един от основните приоритети на законодателната дейност на следващото Народно събрание, разбира се като част от дълбоката промяна в посоката на развитие на България“, посочват от ПП.

„В този смисъл ясно заявяваме на българските медии и на българската общественост: Нас не ни е страх! Има по-важни неща от страха и едно от тях е да Продължим Промяната“, обобщаат от политическата сила.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
14
 
! Отговори
Боко преди 2 години
Много обичам кюфтета по харвардски.
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А трябва, човекоядецът дебне
28
8
 
8
 
! Отговори
Да говориш преди 2 години
за спазване на конституцията в мутро-чалго-сФине родината ни, без извинение, защото за 30г в това я превърнаха ченгетата и бивши ***, когато законите са само за неудобните е МЕРЗОСТ!
27
3
 
26
 
! Отговори
До 26 преди 2 години
Вие вече дръпнахте покривката и то на всички българи до един - с инфлацията и новите цени добре ни я издърпахте.
26
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябвало реформа , защото Кирчо е нарушил закона и във всяка правова държава вече трябваше да си излежава наказанието , а не да обикаля от телевизия в телевизия
25
4
 
34
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Още преди месеци ви писах тук, че на Кирю но челото му пише - търгаш. Нагъл до небесата. Има си собствени закони, не признава съд, нищо ако не му отърва.
24
7
 
14
 
! Отговори
Фалшива аларма преди 2 години
Престъплението е извършено ПРЕДИ да стане министър, а не ДОКАТО. Наказанието е до 3 г затвор ИЛИ от 100 до 300 лв. Кирето немой го уплашите с некви 300 лв, ама ха...
23
3
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
РАДЕВ ГОТВИ ОГРОМНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, ЧРЕЗ ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ВОТА! ИНАЧЕ ТЕЗИ ПО -НИКАКЪВ НАЧИН НЕМОГАТ ДА ВЛЯЗАТ! НАРОДА НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА НО ЗА КИРО МЕНТАТА НЯМА И 1% РЕАЛНА ПОДКРЕПА И ЦЯЛАТА МУ ПАРТИЯ! САМО ПАРТИЯТА ВА ВАСИЛ БОЖКОВ КОЯТО НЕ Я РЕГИСТРИРАХА МОЖЕ ДА ПРЕЛЕЕ ГЛАСОВЕТЕ СИ ПРИ КИРО МЕНТАТА И ТОЛКОЗ!
22
10
 
6
 
! Отговори
До Калеко Алеко преди 2 години
Много сте се наредили на хранилката!Ще ви дръпнем покривката!Стига сте лапали на чужд гръб!
21
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нито ви е страх, нито ви е и срам. Законът е врата у поле, да минават наивниците, не се отнася до гоУемите специалисти.
20
13
 
6
 
! Отговори
- преди 2 години
Единия отраднал милиони от магистрали "законно", другия се опитал да му врътне кранчето нарушавайки формално закон! На борба с мафията не се ходи с лирична стихосбирка!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И мен не ме е страх от пълна промяна.
18
3
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
И С ГЛАСОВЕТЕ НА ЧЕРЕПА ОТ 1.5% ПАК ВСИЧКО НА ВСИЧКО ИМАТ ДО 2% , МОГАТ ДА ВЛЕЗНАТ САМО С ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ, ЧРЕЗ НАСТРОЙКА НА МАШИНИТЕ! ЗА ТОВА ПРИЗОВАВАМ ЗА РЕВИЗИЯ И БРОЕНЕ НА РАЗПИСКИТЕ ДАЛИ ОТГОВАРЯТ ГЛАСОВЕТЕ КАТО ЦЯЛО! РАДЕВ Е ЛЪЖЛИВ КОМУНИСТ СПОСОБЕН Е НА ВСИЧКО ЩОМ СЛОЖИ ЧАДЪР ВЪРХУ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА КИРО МЕНТАТА!
17
14
 
4
 
! Отговори
трябва преди 2 години
ПЪЛНО ИЗЧЕГЪРТВАНЕ,от това се нуждае съдебната реформа.
16
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петков трябва да те е страх. Всеки нарушил закона трябва да се страхува
15
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата страна на всички нива е завладяна от корумпираните гербери. Промяната ще е кървава. Герб се е окопал както комунистите навремето. Яко изчъргъртване е необходимо.Хардвардска метла навсякъде. голямо метене е необходимо.
14
2
 
23
 
! Отговори
Ако преди 2 години
Ще сменяме законите всеки път, когато това ни е неизгодно, не ни трябва такава промяна. Гледаме този филм вече 30 години.
13
5
 
31
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Кирчо пак е събрал комсомолската дружинка, да го варди от КС ... той да хваща кофата и да почва да налива обратно водата в явзовира дето го източи, че това му действие като служебен министър от радевата Хунта, вече е обавено за противоконституционно и незаконно ... !!!
12
4
 
30
 
! Отговори
моч преди 2 години
Че от какво да ви е страх , нали сте част от хунтата радефф-рашкофф.......нооооо колелото се върти и не се знае колко още ще сте на върха.Геша ви чака ;)
11
21
 
5
 
! Отговори
радомир преди 2 години
Браво, да Продължим Прехода!!!Преход ни трябва и рефоми, за да може някой ден да настигнем запада, или поне Румъния.