Андре Токев се изправя пред Софийския градски съд

Шеф готвачът е задържан за шофиране след употреба на алкохол
Обновена: 11 ное 2021 07:47 | 11 ное 2021 07:40, Анисия Иванова
29
Андре Токев се изправя пред Софийския градски съд
Снимка: БГНЕС

Софийският градски съд ще гледа въззивната мярка на Андре Токев днес. Шеф готвачът бе привлечен към наказателна отговорност за шофиране след употреба на алкохол. Той бе задържан за 72 часа, след като полицията го хвана да шофира пиян на Околовръстното шосе в София буквално по джанти. На обвиняемия бе постановена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 3000 лева, а Софийската районна прокуратура протестира определената мярка.

Още по темата


След като бе пуснат под гаранция Андре Токев се извини във фейсбук профила си, като заяви, че изразява публично позицията си за инцидента, тъй като го дължи на всички, които го подкрепят и на всички онези, които вярват в каузите, които той следва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: съдпиянАндре Токев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Защото е готвач и кара пиан- доживотен! Друг убива журналист надрусан : много ама много строго мъмрене! Мамооо...о!
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наричайте го вече Ариел Токев, защото ще влиза в затвора.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Германецът продължава напред към безусловната капитулация. Фюрерът го зове, той кара първо по джанти, после по спирачни дискове. Капитулирен - найн!................ После плюе Русия, Сталин в документалните си филми цял живот. Яд го е на Русия и Сталин, че са хо хванали да върши престъпления срещу човечеството.
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ариел Токев е Фончо Тариката от германски произход.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проверка за наркотици защо не направихте?
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изперете го с с Ариел на 90 градуса за премахване на петната от оцапването и омазването. Един Ариел Токев рекламираше това.
21
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
За престъпление извършено по време на изпитателен срок, се полага ефективна присъда.Освен ако не заиграят повечко парички.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Готвач пиянде пияница по джанти! Хахаха!
19
0
 
1
 
! Отговори
КАРА преди 2 години
даже без джанти.
18
3
 
5
 
! Отговори
рико преди 2 години
ако бeшe някой ром със 17-18 прeдишни присъди отдавна щeшe да e на свобода, но за нeщастиe сe e родил българин в България.
17
2
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Закона изключитерно много се влияе от личностните характеристики за провинилия се . Хората с висок социален статус ,които правят Бизнес респективно плащат данъци се радват на по леко правораздаване . Така е на всякъде по света и така трябва да бъде защото държавата печели от такива хора ако са на свобода .Освен това те по рядко правят рецидиви ,това разбирасе не важи за Токев но пък съдебната практика е в негова полза ако деянието се гледа по съкратената процедура.
16
0
 
8
 
! Отговори
Щурците преди 2 години
Преди години Кирил Маричков прегази възрастен човек и не влезна в затовара, така че и на готвача ще му се размине !
15
2
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
Тоя го готвят за готвач на Тиквата у панделата...
14
2
 
5
 
! Отговори
КПСС БКП преди 2 години
Затвор за готвача Токев ! Нека да готви 10 години в затвора !
13
1
 
8
 
! Отговори
Ути Бъчваров преди 2 години
А убиеца на Милен Цветков кога ???
12
2
 
13
 
! Отговори
аз преди 2 години
Пример за подръжание! После се чудите защо следващото поколение (закърмено с риалити формати) прави глупости.Относно извинението в социалните мрежи - шом не му е за първи път значи съжалява че е хванат
11
2
 
11
 
! Отговори
мхм преди 2 години
Тоя сега като един виден ***-тарикат ще си дръпне една самореклама и ще използва ситуацията... Така е като прости готвачи ги наричате по ингилизки "шеф". Хахахахаха!!!!
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А това на снимката кой е?
9
1
 
20
 
! Отговори
Адвокат Макаровски преди 2 години
Пускайте го ... нали не е убил никого . Изчакайте го да прегази някоя бабичка или майка с дете при следващата си пиянска изцепка и тогава го арестувайте .... но само за около 72 часа докато пак се извини и отново го пуснете. Примери мнооого. Ставийски ... оня малкия кееелешш дето пред толкова свидетели уби Милен Цветков .... Съдът и полицията пускат след такива инциденти на пътя дори и джигити с по 15- 20 предишни подобни провинения . КАТ отдавна са само статистическо бюро . Хващат и Пускат.
8
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така и не са направили тест за дрога на тоя само забравил се полугерманец, който се изживява на голяма звезда... Тия дни четох, че обиждаш хората около предаванията си на "българин". "Вие, българите..." И това го казва човек, който е 50% българин?! А тук някакви негови колеги тръгнали да пишат писма в негова защита. Чудя се защо още не са свалили шоуто му от телевизията и да си ходи